İçeriğe Yönlendir

Tramer Sms Sorgulama

Savaş Değişli

Recommended Posts

Savaş Değişli

Arkadaşlar selamlar

Az önce can sıkıntısından arabanın hasar durumunu tramerden 5664 den sorgulatayım dedim.

Gelen mesajda **7964 şasi nolu aracın 2003 sonrası Tramer kayıtlarına geçmiş bir hasarı yoktur .Şasi no ilede sorugulamanızı öneririz diye bir mesaj geldi?

Neden 2003 sonrası diyor acaba?

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

tramer kayıtları 2003 sonrasını sogulayabiliyor, ancak şase numarasından sorgulama yaptığınızda kesin sonuca ulaşabilirsiniz.Benim tavsiyem de bu yönde dir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Arkadaşlar selamlar

Az önce can sıkıntısından arabanın hasar durumunu tramerden 5664 den sorgulatayım dedim.

Gelen mesajda **7964 şasi nolu aracın 2003 sonrası Tramer kayıtlarına geçmiş bir hasarı yoktur .Şasi no ilede sorugulamanızı öneririz diye bir mesaj geldi?

Neden 2003 sonrası diyor acaba?

Bu nasıl köfte? :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Bu nasıl köfte? :)

Tramerde yer alan şasi ve motor no bilgileri aynı kart bilgileri gibi kapalıdır,sadece sondaki bir kaç haneyi gösterir :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

şimdi arkadaştan aldığım son bilgiye göre araç markalarına göre bu tarih değişiklik gösteriyormuş..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Savaş Değişli

Şahin bey şase no ilede sorguladım ama yine aynı mesaj geldi :)

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım
Tramerde yer alan şasi ve motor no bilgileri aynı kart bilgileri gibi kapalıdır,sadece sondaki bir kaç haneyi gösterir :)

Hem şu şasi nolu aracın diyor, hem de şasi nosu ile aramamızı tavsiye ediyor. O mesajı hazırlayanların Türkçe'sine turrrrrşşuu sıkayım ben :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Hem şu şasi nolu aracın diyor, hem de şasi nosu ile aramamızı tavsiye ediyor. O mesajı hazırlayanların Türkçe'sine turrrrrşşuu sıkayım ben :D

Plaka farklı bir araca ait olabilir geçmişte o nedenle şasi istiyor olabilir...

Yorum bağlantısı
Savaş Değişli

Plaka farklı bir araca ait olabilir geçmişte o nedenle şasi istiyor olabilir...

Plaka değişsede şase numarasını sistemden buluyor diye biliyorum Abdurrahman bey

5-6 sms daha gidecek.. boşa uğraşmayın :)

Valla Mehmet abi 2 sms gitti bile :D

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Şase numarasını sms ile değil her hangi bir servisten kontrol etmeniz gerekiyor.tüm servis bilgilerini alabilirsiniz...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

plakadan, hele sms ile sorgulamadan pek bir şey çıkmaz, ya kaza yaptığında sigortası yoksa? Bu durumda 2011 mersedes bile var(dı) :fiuw:

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Sigorta şirketlerinden yapılan sorgulama farklı mı?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sigorta şirketlerinden yapılan sorgulama farklı mı?

Doğru bilgiyi verebilirlerse bunlar daha çok bilgi veriyor...

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Uğur Gül

41L3256 şasi WF04XXWPD45C41820 tramer (http://www.tramer.org.tr/ktt/kttPublicSorguQuery.mxx?c=query&nS=E) da kayıt bulunamıyor neden acaba arac hiç kaza yapmamış mı demek . Daha önceki aracımızın 2 kazası görünüyor benim yaptığım kazalar tabi aracı takas ederken galeri tüm kazaları göstermişti 11-13 tane filan 2 sini ben yapmıştım :biggrin: Daha iyi bi sorgulama adresi varmı veya sorgulayabilecek şimdiden teşekürler.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Verdiğiniz linkte karşılıklı kaza yapıp anlaşma tutanağı düzenlenmiş olanlar görülür..

Sizin yapabileceğiniz tek şey SMS göndermektir..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...