İçeriğe Yönlendir

Focus Collection Nikelajli Titanium Panjur Montaji

Oğuzhan Alp

Recommended Posts

Özkan Yenigün

Sağolsun arkadaş vardı 5 dk sını almadı ...Senin anlattıklarım eklıma geldi de , hiç birisi olmadı rahat rahat söktü...Orjinal parça da sapasağlam...

Sökülesi varmış anlaşılan...:))

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp

Sağolsun arkadaş vardı 5 dk sını almadı ...Senin anlattıklarım eklıma geldi de , hiç birisi olmadı rahat rahat söktü...Orjinal parça da sapasağlam...

Sökülesi varmış anlaşılan... :))

Hayırlı olsun Hocam. Benim sistemde bir yanlış olabilir. Arkadaş ustaymış. Tekrar iyi günlerde kullanın

Yorum bağlantısı
Özkan Yenigün

Hayırlı olsun Hocam. Benim sistemde bir yanlış olabilir. Arkadaş ustaymış. Tekrar iyi günlerde kullanın

Ama hakkını da verelim şimdi seni görmesem girişmezdim işe...

Yorum bağlantısı
Avni Turna

ben de nikelaj düşünüyorum;

http://www.akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=1

bu ürün nasıl sizce,paslanma vs olur mu?bir de plaka slikonla panjura yapışık,onu da zarar vermeden sökebilir miyim sizce?

Arka plakalık sizinkinin aynı şeklinde Sadık Bey. Ön plakalık da yoktu ama 4 Adet vida ile tutturulmuştu. Özellkle silikon ile yapıştırmamıştım bu panjur değişimi o zamandan kafamda olduğu için. Yarı vidaları ile ön tarafa monte edecem. Zaten plakada delikler var.

silikolamışsak zarar vermeden sökemez miyiz:(

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Hayırlı olsun.Arabaya çok değişik bir hava katıyor.Güle güle kullanın...

Yorum bağlantısı
Özkan Yenigün

ben de nikelaj düşünüyorum;

http://www.akgurtica...sp?git=9&urun=1

bu ürün nasıl sizce,paslanma vs olur mu?bir de plaka slikonla panjura yapışık,onu da zarar vermeden sökebilir miyim sizce?

silikolamışsak zarar vermeden sökemez miyiz:(

Ben ürünü burdan almıştım..Valla gittiği yere kadar dedim ben..Orjinali bende mevcut bişe olursa çıkarır tekrar takarım düşüncesiyle hareket ettim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...