İçeriğe Yönlendir

Benzin Ne Zaman 5 Tl Olur Anketi.

Mehmet Göktürk

Benzin ne zaman 5 TL  

140 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Servet Aydın

Abi Fordçu Fordçuya dokunmaz nerde olsa tanırlar birbirlerini :D :D

Eğer ara duraklarda bekler ve binebilirsen :) Daha bu akşam Tuzla E5'de bizim elemanların 4'ü durakta 45 dakika bekledi. En az 20 minibüs geçti ve içleri paket. Binemediler ve işimi erken bırakıp eve dağıttım adamları. Karşıdaki gibi sistem bi gelse..

Sonuç itibariyle, 5 lira olması normal mi diyoruz? :)

Normal, yavaş git sende :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
İ.Göksel Yaman

Otobüse binenler mecbur oldukları için biniyorlar. Seçim şansı olan ise aracını kullanıyor.

Burada bilinçli olmak devreye giriyor.. İBB uygulamasından yolun durumuna göre şahsi aracımı kullanıp kullanmayacağıma bakıyorum..

Seçim şansını bence burada iyi değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum.. Vaziyet sizin dediğiniz gibi ise ve daha çabuk gideceğiniz yere ulaşabiliyorsunuz tabiki kendi aracınızı kullanacaksınız....

Benim verdiğim örneğe gelirsek B.düzü- Merter arası 1saat 35dk. şahsi araçla sürüyor çektiğin çile, yaktığın yakıt çabası, zaten konuda Artan fiyatlar...

Ben bu yolu Metrobüs ile 20dk. alıyorsam, 20dk. ayakta beklemeye razıyım.. fiyat çok şiklayet ettiğimiz milletin ayaklandığı, proteste ettiği sade ve sadece 3TL, senin araba ile yaktığın en az 23TL...

Metrobüs ilk açıldığı zaman trafikte bekleyen bir sürüye sordular Nerden nereye gidiyorsunuz Avcılar- Z.kuyu dedi...Kaç dakikadır yoldasınız diye sorduğunda 1 saati geçti dedi, peki Metrobüs Hattı açıldı onu kullandığınızda sadece 25dk. sürecek dediğinde ben rahat edemiyorum, sigara içemiyorum Toplu Taşımaya karşıyım dedi...

Sizce bu şekilde düşünen bir insanın Akaryakıtın Pahalılığından şikayet etme hakkı varmı ?

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Eğer ara duraklarda bekler ve binebilirsen :) Daha bu akşam Tuzla E5'de bizim elemanların 4'ü durakta 45 dakika bekledi. En az 20 minibüs geçti ve içleri paket. Binemediler ve işimi erken bırakıp eve dağıttım adamları. Karşıdaki gibi sistem bi gelse..

Normal, yavaş git sende :)

Abi benden yavaş giden yoktur, benzinli arabaya 4.3 yaktırdım. Cimri diyecekler yakında. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Burada bilinçli olmak devreye giriyor.. İBB uygulamasından yolun durumuna göre şahsi aracımı kullanıp kullanmayacağıma bakıyorum..

Seçim şansını bence burada iyi değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum.. Vaziyet sizin dediğiniz gibi ise ve daha çabuk gideceğiniz yere ulaşabiliyorsunuz tabiki kendi aracınızı kullanacaksınız....

Benim verdiğim örneğe gelirsek B.düzü- Merter arası 1saat 35dk. şahsi araçla sürüyor çektiğin çile, yaktığın yakıt çabası, zaten konuda Artan fiyatlar...

Ben bu yolu Metrobüs ile 20dk. alıyorsam, 20dk. ayakta beklemeye razıyım.. fiyat çok şiklayet ettiğimiz milletin ayaklandığı, proteste ettiği sade ve sadece 3TL, senin araba ile yaktığın en az 23TL...

Metrobüs ilk açıldığı zaman trafikte bekleyen bir sürüye sordular Nerden nereye gidiyorsunuz Avcılar- Z.kuyu dedi...Kaç dakikadır yoldasınız diye sorduğunda 1 saati geçti dedi, peki Metrobüs Hattı açıldı onu kullandığınızda sadece 25dk. sürecek dediğinde ben rahat edemiyorum, sigara içemiyorum Toplu Taşımaya karşıyım dedi...

Sizce bu şekilde düşünen bir insanın Akaryakıtın Pahalılığından şikayet etme hakkı varmı ?

Öncelikle görüşleriniz için teşekkürler. Ben merter zincirlikuyu şanslı seçmeni arasında değilim. evet metrobüs iyi. Ama metrobüse nasıl ulaşacaksın? E5 kenarına yakın olman lazım.

Biraz gelişmiş ülkeleri incelemenizi öneriyorum.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Sonuç olarak yıl sonunda 5 tl. sonrası ise abd ye bağlı, savaş çıkarırsa iş değişir, savaş çıkarmaz ise batacağına göre savaş çıkacak, bu durumda tiz zamanda 5 tl.yi bile arar olucaksınız :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

ABD başbakan kürt sorununu çözerse cumhurbaşkanı olur demiş. Hayırlısı.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Sorunu çözerse mi? Yandık desene, dünya ya bir devlet daha kazandırmayalımda....

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

çözülmüş demek ki, benzin 7 tL olunca açıklanır, veya açıklanır sonra 7 TL olur :crazy:

bugün benzincidekiler göbek atıyordu can sıkıntısınıdan, birkaç gündür istasyonları boş görüyorum, markası bilindikleri hem de sanayi de tam full olurlardı

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Sorunu çözerse mi? Yandık desene, dünya ya bir devlet daha kazandırmayalımda....

Ama şu petrol yatakları artık açılsın ama :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Petrol-bor-toryum- büyük miktarda Diyarbakır, Erzurum ve Trakyada bulunan kaya gaz petrol rezervi (20 trilyon metre küp kadar) daha sayayımmı ?

Yedirmezler, yedirmeleri için, güçlü Ordu-güçlü Türkiye- sağlam eğitim-akıllı millet lazım.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Öncelikle görüşleriniz için teşekkürler. Ben merter zincirlikuyu şanslı seçmeni arasında değilim. evet metrobüs iyi. Ama metrobüse nasıl ulaşacaksın? E5 kenarına yakın olman lazım.

Biraz gelişmiş ülkeleri incelemenizi öneriyorum.

Ben zaten size özel yazmadım.. Genel olarak konuştum...

Örnek vereyim Almanya'da benzine 0.5 Euro zam gelince Memuru dahi takım elbise ile Bisiklete binip, işine gitti...Bisikleti olmayan Metro'yu kullandı...

Gelişmiş ülkeleri incelemek yerine Kendimizi Geliştirsek... ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Ben zaten size özel yazmadım.. Genel olarak konuştum...

Örnek vereyim Almanya'da benzine 0.5 Euro zam gelince Memuru dahi takım elbise ile Bisiklete binip, işine gitti...Bisikleti olmayan Metro'yu kullandı...

Gelişmiş ülkeleri incelemek yerine Kendimizi Geliştirsek... ?

Gökselcim benim yurtdışında iken bisikletim vardı. Burada ise çürüdü gitti. Anlatabiliyor muyum? Sokak köpekleri kovalıyor, millet üstüne araba sürüyor. Ben gençliğimde çok bisiklete bindim. Etiler'den eminönüne bisikletle giderdim hem de tercihli otobüs yolundan. Oluruna şeyler tavsiye et. Hayatımı yolda bulmadım, çocuğum var. Bunun kışı var karı var.

Öyle bir şöför profili var ki kalkışta istop ettirene korna çalıyor protesto ediyor :)

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Gökselcim benim yurtdışında iken bisikletim vardı. Burada ise çürüdü gitti. Anlatabiliyor muyum? Sokak köpekleri kovalıyor, millet üstüne araba sürüyor. Ben gençliğimde çok bisiklete bindim. Etiler'den eminönüne bisikletle giderdim hem de tercihli otobüs yolundan. Oluruna şeyler tavsiye et. Hayatımı yolda bulmadım, çocuğum var. Bunun kışı var karı var.

Öyle bir şöför profili var ki kalkışta istop ettirene korna çalıyor protesto ediyor :)

start stoplu 150000 bin TL vrip bmw lıyorsun, sarı accent sana kornayı basıyor :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Ben sadece bisikleti bir örnek olarak verdim.. İstanbulda bisiklete binilmeyeceğini zaten çok net biliyorum bisikletle OGS'den geçecek değiliz :)

Benim demek istediğim çok farklı şeyler ama anlatamıyorum sanırım...

Karşımda Akademisyen olunca heyecan yaptım sanırım...

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Ben sadece bisikleti bir örnek olarak verdim.. İstanbulda bisiklete binilmeyeceğini zaten çok net biliyorum bisikletle OGS'den geçecek değiliz :)

Benim demek istediğim çok farklı şeyler ama anlatamıyorum sanırım...

Karşımda Akademisyen olunca heyecan yaptım sanırım...

Burda şapkamız yok.

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Bence gayet insanca.. Bu kadar insan hergün işine gidip geliyor, öğrenci okuluna gidip geliyor...ben hayvanca bir muamele görmedim... Belediyenin işi gücü yok otobüsteki insanları kapısının önünede bırakamaz... Bence güzergahlar çok başarılı...

işte zaten rahata alıştığımız için Toplu Taşımayı insanlık dışı gören mantık yüzünden bu trafiği çekmiyormuyuz!...

En son otobüse ne zaman bindin :D

Hacı başarılı falan değil.. Bağdat Caddesine 100 metre evim,metroyu kullanabilmem için 2.5 km yürümem gerekir çünkü metroya giden vasıta yok..

Metrobüs durakları insanlık acısı..

Sen kullanıyor musun sanki dersen,evet bende kullanmıyorum.. Hatta en son hangi yılda bindiğimi bile hatırlamıyorum..

Bence motosiklet kullanımı desteklenmeli,İstanbul için tek çare bence..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

elektirikli araçlar çıkıyor benzin olayı biter belki belli mi olur?

belli olur..

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

En son otobüse ne zaman bindin :D

Hacı başarılı falan değil.. Bağdat Caddesine 100 metre evim,metroyu kullanabilmem için 2.5 km yürümem gerekir çünkü metroya giden vasıta yok..

Metrobüs durakları insanlık acısı..

Sen kullanıyor musun sanki dersen,evet bende kullanmıyorum.. Hatta en son hangi yılda bindiğimi bile hatırlamıyorum..

Bence motosiklet kullanımı desteklenmeli,İstanbul için tek çare bence..

Bugün...

Olabilir muhite göre değişebilir koca İstanbul :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...