İçeriğe Yönlendir

Ford Mondeo 2015

Yusuf Alper Gül

Recommended Posts

Saygın Can Oğuz

Nedense Passat iç mekan bana da cazip gelmez. diş yapan 2 katlı ön göğüs özellikle.

Yenisine bakmadım.

Yorum bağlantısı
İlyas Baykal
(düzenlendi)

Yeni Mondeo Türkiye'ye Gelmiş şu an ATV Haber Kanalında Otorite programında tanıtımı yapılıyor test sürüşü v.s anlatılıyor Aracım tasarımı Bir Türk vatandaşımıza aitmiş onunlada röportajı vardı tasarımcı Murat Güler Beyaz Mondeo cok güzel Audi gibi  duruyor Plaka 06 FL 8465 Plakatı sorguladığımda arac 31.01.2015 tarıhınde satılmış olarak görünüyor hatta Vakıfbank Samanpazarı şubesınden Rehınlı ama Ford Bayılerı ve Ford web sayfasında aracın Fiyatı ve Türkiyeye Geldiği Hakkında bilgi yok

tarihinde İlyas Baykal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

teyip olan konsol bölümü hiç hoş değil bence

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Yeni Mondeo Türkiye'ye Gelmiş şu an ATV Haber Kanalında Otorite programında tanıtımı yapılıyor test sürüşü v.s anlatılıyor Aracım tasarımı Bir Türk vatandaşımıza aitmiş onunlada röportajı vardı tasarımcı Murat Güler Beyaz Mondeo cok güzel Audi gibi  duruyor Plaka 06 FL 8465 Plakatı sorguladığımda arac 31.01.2015 tarıhınde satılmış olarak görünüyor hatta Vakıfbank Samanpazarı şubesınden Rehınlı ama Ford Bayılerı ve Ford web sayfasında aracın Fiyatı ve Türkiyeye Geldiği Hakkında bilgi yok

İlyas Bey,

Konunuz birleştirilmiştir. Buradan devam edebilirsiniz..

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

teyip olan konsol bölümü hiç hoş değil bence

Aynen bende teyip olan yeri beğenmedim. 1.5 ecoboost otomatigin 10 lt altında yakmayacagi söyleniyor. Ve otomatigin eski tip otomatik olduğu ve vites gecislerde hissettirdigini söyledi. Bence ford yine kirpmis biyerlerden
Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber

1 inc dokunmatik ekran varmis neden hosunuza gitmedi [emoji1]

Dokunmatik neyse de iç malzeme falan pek hoş değildi,aynı gün baktığımız mazda 3 daha çok hoşumuza gitmişti.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Aynen bende teyip olan yeri beğenmedim. 1.5 ecoboost otomatigin 10 lt altında yakmayacagi söyleniyor. Ve otomatigin eski tip otomatik olduğu ve vites gecislerde hissettirdigini söyledi. Bence ford yine kirpmis biyerlerden

+1 daha modern ve beni benden alan çizğiler kullana bilirlerdi evet birde onebe 100 km 10 LT ortalama çok değilmi 

Yorum bağlantısı
İlker Yüksel

Avrupada satılmadan desek daha doğru olur. Neredeyse 2 yıldır Amerika'da Fusion adıyla satılıyor zaten linktede Fusion diye geçmiş.

Durumun farkındayım. Avrupa Ford şimdi bu resimlerde çıkmışken nasıl satacak merak ediyorum. 2017 çıkacak aracın içi daha güzel :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Hep derim bunu, yazın bir yere :)

" Ford' dan yeni çıkan model asla alınmaz, makyaj yemesi beklenir..."

Henry FORD

:D  :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Hep derim bunu, yazın bir yere :)

" Ford' dan yeni çıkan model asla alınmaz, makyaj yemesi beklenir..."

Henry FORD

:D:D

Bize gelirse [emoji6]
Yorum bağlantısı
Serkan Önder

makyaj ile vites,kolu kalkmış jaguar serilerindeki vites mekanizması gelmiş.

Yorum bağlantısı

5 serisi gibi (veya 5 serisinden) heybetli mi? 

Bunların siyahları çakarlı makarlı devlet erkanı mersolar arkasına ne de yakışırlar...  :f1:  

Aracın bir önceki kasaya göre yeni  ölçülerini bilmiyorum ama şuna eminim eskisine göre çok daha heybetli duruyor. :):yes:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Madem yaptın bir espri, şöyle yazsaydın bari...

"Bir gün yeni model çıkarırsam hemen almayın. Makyaj yemesini bekleyin..."

Henry Ford

:D

:good1:    :D  :D  :D

Bize gelirse [emoji6]

Hangisi? Makyajlı gelirse 3-4 ay beklenip öyle alınır, şuankiler ise alınmaz, zaten 1.6 tdci, 4 ay sonra bile ah vah dersin, bırak makyajı ...  :D

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Mondeo 'yu Focus görünüşüne benzetmekten vazgeçerler ise o zaman alınır.Mk4 gibide cins bir görünümlede olmayacak tabiki.Çizim konusunda çok çalışmaları artık şart.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Aslinda bence Mondeo'un dizayni cok basarili, Focus ise bir facia. Ama bende diger arkadaslara katiliyorum : Ford'un makyajlisini alacaksin.

Makyajli kasanin cikmasi dert degil. Amerika'da 2017'de cikacak ise, Avrupa'ya 2019'dan once gelmw ihtimali cok zayif.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

:good1::D:D:D

Hangisi? Makyajlı gelirse 3-4 ay beklenip öyle alınır, şuankiler ise alınmaz, zaten 1.6 tdci, 4 ay sonra bile ah vah dersin, bırak makyajı ... :D

Kendisinin gelmesi 3 sene sürdü. Makyaj li gelmez direk yeni model. [emoji12]
Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir

Ne güzel işte,makyaj beklemeye gerek yok.Zetan makyajlanmış.bir taş 2 kuş. :D  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...