Gürçay Hüseyin 26 Ağustos 2015 Paylaş 26 Ağustos 2015 Ali abi, yine tam gaz gidiyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 27 Ağustos 2015 Paylaş 27 Ağustos 2015 Selective dışında almam, hemen bakıyoruz, tek seçenek 2.0 tdci, fiyat 150 kaad, vergi uçuk= TIRT Anında Honda C-RV 1.6 dizel 160hp. ye kayıyoruz, daha teknolojik daha geniş daha güzel ve tipli ve farklı daha düşük vergi ve yakıt, tipte daha güzel, bye bye Kuga Abi şu denklemlerin ölümcül valla 1 Yorum bağlantısı
Sercan Çoğalan 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 Öncelikle herkese merhaba; yapmış olduğunuz bilgi paylaşımlarından dolayı çok teşekkürler. 0 bir araç alma arefesindeyiz fakat karar vermekte çok zorlanıyoruz. Forumda yazılanları okuduktan sonra sizlerin yardımcı olabileceğini düşündüm bu yüzden sizlerden bir kaç tavsiyede bulunmanızı rica edeceğim. Öncelikle bütçemiz 90-92 bin arası maximum olarak. Büyük sedan ve dizel bir araç istiyoruz. Ford mondeo ve passat arasında tercih yapacakmışız gibi görünüyor fakat benim gönlüm mondeodan yana. Bunun öncelilkli nedeni çok sert ve şık bir görüntüsü var. Bunun yanında volkswagenin burnundan kıl aldırmayan bir passat satış politikasıı olması beni passattan uzaklaştırıyor. Sizlerden ricam 1.6tdi style manuel araç için yol tutuş, konfor, hızlanma,yakıt,teknoloji vs gibi özelliklerin diğer alabileceğimiz sedanlara göre kıyaslama yapılmasıdır. Ve mondeo dışında bu fiyatlara önerebileceğiniz sedan dizel başka araçlar varmıdır? Şimdiden çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 Öncelikle herkese merhaba; yapmış olduğunuz bilgi paylaşımlarından dolayı çok teşekkürler. 0 bir araç alma arefesindeyiz fakat karar vermekte çok zorlanıyoruz. Forumda yazılanları okuduktan sonra sizlerin yardımcı olabileceğini düşündüm bu yüzden sizlerden bir kaç tavsiyede bulunmanızı rica edeceğim. Öncelikle bütçemiz 90-92 bin arası maximum olarak. Büyük sedan ve dizel bir araç istiyoruz. Ford mondeo ve passat arasında tercih yapacakmışız gibi görünüyor fakat benim gönlüm mondeodan yana. Bunun öncelilkli nedeni çok sert ve şık bir görüntüsü var. Bunun yanında volkswagenin burnundan kıl aldırmayan bir passat satış politikasıı olması beni passattan uzaklaştırıyor. Sizlerden ricam 1.6tdi style manuel araç için yol tutuş, konfor, hızlanma,yakıt,teknoloji vs gibi özelliklerin diğer alabileceğimiz sedanlara göre kıyaslama yapılmasıdır. Ve mondeo dışında bu fiyatlara önerebileceğiniz sedan dizel başka araçlar varmıdır? Şimdiden çok teşekkür ederim. Skoda octavia 1.6 tdi Style donanım ve tüm opsiyonlar dahil. 89.800 tl http://www.skoda.com.tr/models/new-octavia/fiyat-listeleri/ Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 (düzenlendi) Skoda octavia 1.6 tdi Style donanım ve tüm opsiyonlar dahil. 89.800 tl http://www.skoda.com.tr/models/new-octavia/fiyat-listeleri/ 4 X 4 verelim 1.6 TDI CR Green Tec 4x4 Manuel / 110 HP Styel donanım..... 89.300 TL SüperB olsa 1.4 TSI ACT Green Tec Manuel / 150 HP 99.900 tl. 16 Eylül 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 4 X 4 verelim 1.6 TDI CR Green Tec 4x4 Manuel / 110 HP Styel donanım..... 89.300 TL SüperB olsa 1.4 TSI ACT Green Tec Manuel / 150 HP 99.900 tl. Fiyat aralığı ve Dizel istediği için SuperB önermedim Yorum bağlantısı
Sercan Çoğalan 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 4 X 4 verelim 1.6 TDI CR Green Tec 4x4 Manuel / 110 HP Styel donanım..... 89.300 TL SüperB olsa 1.4 TSI ACT Green Tec Manuel / 150 HP 99.900 tl. Ali Bey ilginiz için teşekkür ederim. SüperB bir önceki kasada fiyatlar uygundu fakat şu anda dizel fiyatları hiç makul değil. Fiyat politikaları biraz kötü geldi bana. 1.6TDİ style manuel Ford Mondeo ile söyledğiniz Octaviayı kıyasladığımız zaman Ford Mondeo, style donanımda olsa daha mantıklı geliyor bana hem sınıf olarak üstün hemde duruş olarak çok farklı diye düşünüyorum. Sizcede öyle değilmi? Fiyat aralığı ve Dizel istediği için SuperB önermedim Serdar Bey ilginiz için teşekkür ederim. Skoda Octavia güzel sağlam araç fakat kafamdaki Mondeo 1.6tdi style manuel araç ile kıyasladığımda donanım olarak daha alt seviyede de olsa sınıf farkı ve duruş bakımından Mondeo tercihi daha mantıklı geliyor bana. Bu iki araç arasında bir kıyaslama yaparsak Octaviamıdır size mantıklı gelen? Tekrardan teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 (düzenlendi) Ali Bey ilginiz için teşekkür ederim. SüperB bir önceki kasada fiyatlar uygundu fakat şu anda dizel fiyatları hiç makul değil. Fiyat politikaları biraz kötü geldi bana. 1.6TDİ style manuel Ford Mondeo ile söyledğiniz Octaviayı kıyasladığımız zaman Ford Mondeo, style donanımda olsa daha mantıklı geliyor bana hem sınıf olarak üstün hemde duruş olarak çok farklı diye düşünüyorum. Sizcede öyle değilmi? Serdar Bey ilginiz için teşekkür ederim. Skoda Octavia güzel sağlam araç fakat kafamdaki Mondeo 1.6tdi style manuel araç ile kıyasladığımda donanım olarak daha alt seviyede de olsa sınıf farkı ve duruş bakımından Mondeo tercihi daha mantıklı geliyor bana. Bu iki araç arasında bir kıyaslama yaparsak Octaviamıdır size mantıklı gelen? Tekrardan teşekkür ederim. Mondeo donanım bana yeter diyorsanız tabi ki sınıf farkından dolayı mondeo tercih ederim. Ford'u anlamıyorum 94 bin tl ver (style paket) park sensörü bile olmasın,ilginç. 16 Eylül 2015 tarihinde Serdar GÜNGÖR tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 Arkadaşlar mondeo ile Octavia yı nasıl kıyaslarsınız. Octavia kıyaslanacaksa focus ile kıyaslanmalı biri d segment diğeri c segmenti. Ikisinde dağlar kadar fark var. Ah mondeo ah sen bu ülkede zor tutulursun. 5 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 Manual vites oluyorsa bence style tdci mondeo gayet güzel. Forum donanım da titanyum kullanıcının konusu vardı. Tüketim vs detay bilgi var. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 Arkadaşlar mondeo ile Octavia yı nasıl kıyaslarsınız. Octavia kıyaslanacaksa focus ile kıyaslanmalı biri d segment diğeri c segmenti. Ikisinde dağlar kadar fark var. Ah mondeo ah sen bu ülkede zor tutulursun. Kıyaslama yapmadım ! Tavsiye istemiş octavia önerdim ? Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 17 Eylül 2015 Paylaş 17 Eylül 2015 Kıyaslama yapmadım ! Tavsiye istemiş octavia önerdim ? Kıyaslayabilirsiniz de ayrıca, bagaj ve iç hacimleri birbirine yakın neticede. Bakın elin oğlu nasıl karşılaştırmış. http://www.autobild.de/artikel/mercedes-e-klasse-skoda-octavia-vw-passat-test-5393373.html Konuya gelirsek, Mondeo çok güzel ama Style donanımı biraz zayıf gözüküyor, Passat Trendline ayarında neredeyse. Bu kadar para verince donanım da isterim ben olsam, eğer donanımına razıysanız sorun olmaz tabi. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 17 Eylül 2015 Paylaş 17 Eylül 2015 (düzenlendi) Bülent abi skodacilar basmış konuyu[emoji1] .Başta Ali abi tabi[emoji1] Dün Eren Tekin in videosunu izledim.1.4 tsi act 150 ps düz vites karma 9.5 litre yakıyo diyo.Çok değil mi.Hem mondeodan hafif hem düz vites.Ne ayak bu superb. superb de aynı Passat gibi şişirilmiş bir araç. Passatcılara 1.4 TSİ sorsan şehir içi 6 lt yakar derler. Niye Passat bu; az yakar, çok yakıyorsa kesin kullanan yanlış kullanıyor ondan fazla yakar diye düşünürler.[emoji23]Benim Mondi hem otomatik hem ben sert kullanıyom 9 lt yakıyor ortalama. Skoda Türkiye'de niye satar biliyormusun Passat alamazsan hiç değilse passatın küçük kardeşi olan superb yi alalım diyenler alır. Ben mondimi alırken passatıda inceledim Süperb yide insignayıda Audi a4 de. Kararım mondiden yana oldu. Neyse ben fazla uzatmıyayım gizli vw ciler beni dövmesin. YAŞAŞIN FORD Kardeşliği [emoji23][emoji3][emoji12] 17 Eylül 2015 tarihinde Arda Bülent Güzel tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Eylül 2015 Paylaş 17 Eylül 2015 Hamza sadece şunu yazayım, gözü kapalı hiçbir özelliğine bakmadan elleşmeden seçeceksin, modeller bu 3 araç, Passat-Süperb-Mondi, seçimim MONDEO olurdu emin ol Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 17 Eylül 2015 Paylaş 17 Eylül 2015 İlk çıktığında style paketler 84b tl idi.İlk alanların zararı yok kârı var.benim araba 107 bin olmuş yahu. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 17 Eylül 2015 Paylaş 17 Eylül 2015 Sorma abi.93b civarıydi zannedersem.arabalarda arsa kadar kazandıriyo bu devirde [emoji23]yok yahu ne 93 ü ben zorla 95.5 aldım. Ilk alanlardanım ben. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 17 Eylül 2015 Paylaş 17 Eylül 2015 Vaşş ticarilerede gelmiş ben aracı aldığımda sıfırı 85 bindi şimdi 88.900 olmuş aboo Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Eylül 2015 Paylaş 17 Eylül 2015 (düzenlendi) benim araba 107 bin olmuş yahu. Aaa alınmaz artık, hemen yerine 10 yaşında merso verelim en uyduruk araba 40-50 kaat, gayet doğal, ötv sağolsun... 17 Eylül 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Semih Usluer 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Zam gelmiş gene mondeo titanium 1.5 ecoboost 110.450 :-o Yorum bağlantısı
Okan Tansel 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 ticarileredede zam var oh hepsine langırt yapmışlar 20 günde ikinci zam ortalama 3000 ile 5000 tl arası Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 95 aldığım Mondi 110 bin iyi valla. Ayıp be bu kadar zam olurmu. Insanlar nasıl alacak Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Bir şey sormak istiyorum, 1.5 ecoboost tam otomatik mi powershift ile mi geliyor? Geçen bir arkadaş test yapmış, tam otomatik diyor, o yüzden vites geçişini beğenmedim dedi. Ancak kendisi tam bir vw fanı. Hatta hiç bir şekilde toz kondurmaz. Passat ı alanı öpsünler, yeni mondeo aşmış diyor Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Bir şey sormak istiyorum, 1.5 ecoboost tam otomatik mi powershift ile mi geliyor? Geçen bir arkadaş test yapmış, tam otomatik diyor, o yüzden vites geçişini beğenmedim dedi. Ancak kendisi tam bir vw fanı. Hatta hiç bir şekilde toz kondurmaz. Passat ı alanı öpsünler, yeni mondeo aşmış diyor powershift değil 1.5 ecoboost mondeolar. Yorum bağlantısı
Semih Usluer 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Yarı otomatik tork konvertörlü diye biliyorum.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts