Serkan Toker 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 Abi bizde sade enjektör sesi var sessizlikten duyuyoruz demek ki o sesi Kötü mazotta hemen ses düğmesi varmış gibi sesi açıyor.. Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 Kötü mazotta hemen ses düğmesi varmış gibi sesi açıyor.. bilirim abi o sıkıntıyı. 1 yıl hdi motor kullandık. ama kafa rahattı trim sesi falan hissetmiyoduk :D 1 Yorum bağlantısı
Necat Ertan 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Depo çalkalanma sesinin önü nasıl alınır bilmiyorum. MK1 focusumda böyle bir ses duymuyordum. Ama ozamanlar ünv. ögrencisi oldugum için depoyuda hiç bir zaman dolduramıyordum MK2, MK2.5, MK3 Focus, Golf 7, B8 Kasa Passatta da bu çalkalanma sesi mevcut. Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Depo çalkalanma sesinin önü nasıl alınır bilmiyorum. MK1 focusumda böyle bir ses duymuyordum. Ama ozamanlar ünv. ögrencisi oldugum için depoyuda hiç bir zaman dolduramıyordum MK2, MK2.5, MK3 Focus, Golf 7, B8 Kasa Passatta da bu çalkalanma sesi mevcut.Depoyu tankerlerde olduğu gibi 2ye 3e bölecekler ve bu depo içindeki mini depoları belirli bölgelerden birbirine bağlayacak delikler olacak. Bu çalkantıyı ve dolayısıyla sesi önler fakat şu saatten sonra ancak makyajlı Mk5.5 da bunu yapabilirler o da servisler konuyu Forda iletirse. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Ben yeni mondeo da bu sesi duymuyorum. Yorum bağlantısı
Semih Usluer 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Mühendislik hatası hep bunlar depoyu yatay yapıyorlar ondan ses çıkıyo dikey olsa bu ses çıkmaz[emoji12] 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Bende 2.5 dizel var hep fulllerim hiç ses duymadım. Ben mi takıntılı değilim acaba Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Yok artık diyorum!!! Muayenede kısa farların ayarı bozuk yazmazlarsa ben bu işi bilmiyorum.. Depo çalkalanma sesinin önü nasıl alınır bilmiyorum. MK1 focusumda böyle bir ses duymuyordum. Ama ozamanlar ünv. ögrencisi oldugum için depoyuda hiç bir zaman dolduramıyordum MK2, MK2.5, MK3 Focus, Golf 7, B8 Kasa Passatta da bu çalkalanma sesi mevcut. Ben focus 2.5 da hiç duymadım.. 1 Yorum bağlantısı
Semih Usluer 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Uçaklı reklam yerine bunu koysalardı daha ilgi çekerdi ;-) Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 26 Temmuz 2015 Paylaş 26 Temmuz 2015 Yok artık diyorum!!! benima arabadaki far değilmiş bundan sonra el feneri ile yolumu aydınlatacam. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 26 Temmuz 2015 Paylaş 26 Temmuz 2015 Sefa hocam aynen öyle. 160 ile dip gaz yaptığınızda ESP yakiyor düşünün. Bu aracın en beğendiğim özelliklerden birisi. Birde şuanda klima açık geziyorum. Çok zorlamadan kullanıyorum şehir içi pompa değeri 0.410 krs yakiyor. Nasıl denedim derseniz. Depoyu fulledim sonra tam 100 km yine aynı pompa dan doldurdum. 41 tl benzin aldı. Benim için çok iyi değer. Diğer 2.0 tdci mondeom şehir içi 0.350 krs civarı yakiyor du. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Temmuz 2015 Paylaş 26 Temmuz 2015 (düzenlendi) 2.0 ekobust olsa smax sattıracak demekki ah birde full olanında malzemeye biraz daha özen gösterseler, geçen baktım hala eksiği var yahu (trimler ve arka kısımda), bakalım makyaj yiyince ne olacak... fena değil https://www.youtube.com/watch?v=Ce2TzwRuY3w 26 Temmuz 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat AKAN 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 3 mondeomun 3. de de duydum ancak öyle çok rahatsız edecek bir ses degıl.En çok da dururken yapıyor.Doygun bir şekilde 1-2 kere lak-luk sesi geliyor.İyi dinleyen bulur sesi. 85 bini verince inan ki rahatsız ediyor. doğan da şahin de olmayan depo sesinin bu araçta olması sadece çok komik. konuyla ilgili olarak da fordun mühendisleri normal diyor hata yok diyor. servise tekrar gittiğinde aynı sesin titaiumlarda da olup olmadığını sordum keza test aracınızda bu ses yoktu dedim. onlarda titanium depolarında dalga kıranların olduğunu ancak söz konusu dalga kıranların stylelarda olmadığını belirttiler. ford iletişim merkezine şikayetlerin çok olması durumunda önceliğin bu konuya verileceği söylediler. bakalım şikayetimizi yaptık bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Tam bir ford klasiği.Ufacık tefecik özelliklerden çalınca ne anlıyo anlamadım ki.Zoruna gidiyosa Honda Accord gibi tek donanım seviyesinde getir. Ford bu, illa bir antikalık olacak kardeş, düzelmez, daha çok beklememiz lazım, marka değişimi zamanı geldi ne yazıkki... Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Ali abi korkutuyosun beni [emoji1] .Anlaşılan abi senin için Fordla vedalaşma zamanı geldi.Hakkında hayırlısı abibizde verem gibi olmuş mondeo sevgisi zor çıkar değilmi Hamza Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 (düzenlendi) Ali abi korkutuyosun beni [emoji1] .Anlaşılan abi senin için Fordla vedalaşma zamanı geldi.Hakkında hayırlısı abi Ohooo o defteri kapadım gibi, benim için sadece S-Max var şuan, onun yerinede bir SUV tercih ederim sanırım, Kuga da ne olduğu belirsiz (servisin tabiri) ve yetersiz geldiğinden liste dışı, Fiesta sınıfında araba zaten almam ve Fiesta benim için Mk6.5 tan sonra bitti zaten, Mondeo güzel evet ama diğerlerinin yanında yine eksik kaldı, kısaca benim için o defter şimdilik kapandı gibi Liste şöyle: Sedanda Merso Audi Skoda belki vw suv da Nissan Honda listeye ek olabilir ama Ford şuanki modellerle zor.... 25 Ağustos 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 (düzenlendi) Doģru diyon abi.Fordizm in kurbanlari olmuşuz biz [emoji1] Ali abi en son kuga da kampanya vardı 1.5 eb selective tüm paketler yüklü indirim vardı 110 b veya 115b e bırakıyorlardı.Benim aklımda oda vardı bi ara. Fena değil aslında ama içi demode gelmeye başladı bana, heleki standart ve gıcık fiesta konsoluyla gelirse... Selective dışında almam, hemen bakıyoruz, tek seçenek 2.0 tdci, fiyat 150 kaad, vergi uçuk= TIRT Anında Honda C-RV 1.6 dizel 160hp. ye kayıyoruz, daha teknolojik daha geniş daha güzel ve tipli ve farklı daha düşük vergi ve yakıt, tipte daha güzel, bye bye Kuga şu olsa düşünürüm ama http://www.ford.com.tr/otomobiller/Mustang/Performans 25 Ağustos 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Fena [emoji1] yakısır abime Hanım ne der acep, bununla pazara gittiğimi düşünsene Nedense Fiyatıda yazmıyor sitede, V8 5.0 motor, vergiye bakmasam daha iyi olacak sanırım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 (düzenlendi) Türkler için 2.3 eb yapmışlar abi.Yengem zaten izin vermez.Bu saatten sonra seni kaybetmek istemez[emoji51] Yenge önce bunu almamı engellesin (nasılsa duymadı) 25 Ağustos 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 (düzenlendi) Bak aklıma ne geldi, 150 kaadı sıfır süperb e vereceğime, hemen 2007 model makyajlı kasa E220 CDİ alıyorum (80 kaat) üstünede Honda NC750X DCT 6 ileri çift kavramalı oto vitesli Motor alıyorum (28 kaat) = 108 kaat, 4 binde motor için üst baş kaska verdik= 112 38 kaat hala cepte, 1 taşla 2 kuş, Elöver hiçbirşey diyemez oohh ne güzel, tuttum bu planı 25 Ağustos 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Bak aklıma ne geldi, 150 kaadı sıfır süperb e vereceğime, hemen 2007 model makyajlı kasa E220 CDİ alıyorum (80 kaat) üstünede Honda NC750X DCT 6 ileri çift kavramalı oto vitesli Motor alıyorum (28 kaat) = 108 kaat, 4 binde motor için üst baş kaska verdik= 112 38 kaat hala cepte, 1 taşla 2 kuş, Elöver hiçbirşey diyemez oohh ne güzel, tuttum bu planı mercoyu 80 kaata vermezler temizini haberin olsun Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 (düzenlendi) mercoyu 80 kaata vermezler temizini haberin olsun 110 hatta 115 olsun, baktım şimdi, 7 kaat hala cepte, sıfır almamak lazım galiba mesela http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-e-220-cdi-avantgarde-227653432/detay işi bilen arkadaşlara danışmak şart tabiii... 25 Ağustos 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 (düzenlendi) Mercedes E250 cgi ye bindim 2010 mod. C180 amg 1.6 ya bindim 2013 model..C180 le vitolar bile vuruyodu gözümün üstüne.E250 cgi başka.2011 leri 130b tl gibi gidiyo.C180 de aynı paraya gelmişti ama e nere c nere.Ćok para yahu.Ne zaman mercedes mevzu olsa benim için dönüp dolaşıp başa geliyorum.Vazgeçiyorum.Beni anca yeni mondi 2.0 tdci 180 hp temizler.2-3 yıla 2. Ele düşer.90-100 arası kapatırım bi dene kırmızısından O ne para Ali abi naptın[emoji15] .Niyeti bozmuşsun sen baya aldımmı tam alayım diyorum, ama bakma sen bana, ben %95 sıfır araba alırım, büyük ihtimallede güçlü bir SUV alacağım sanırım, Merso macera işi, seçmesi alması bulması sonraı hep zor, uğraşamam, o yüzden sıfır alırım geçerim, 100 kaadı gözden çıkardım gibi, hele şu kredi bitsin, yaktım çırasını.... Allah izin verede o zamana ülke duman olmasa, bu gidişle ilerisi karanlık, neyse hayırlısı diyelim konu kaymasın.... Geçen eve giderken Feribotta bir BMW GS1200 motor geldi, anında yanındayım tabiii adam Edremite gitmesinmi olduk kanki, akakaçe com da yazılımcıymış arkadaş, bekarım yaş geçmeden alayım gitsin demiş,Ankara-İstanbul-Edremit yapıyor, yağmurda basıp gelmiş, üst baş o biçim, 90 kaat motor, kutular donanım vs. dahil, üst başta 4-5 kaat, adam 100 kaadı sadece motora vermiş, içim eridi valla, ama o kadarı motora veremem, araba alamam, o yüzden 750 honda alayım diyorum, neyse konuya dönelim, kardeş hayat kısa, varsa imkan paraya acımayacak keyfine bakacaksın, şuan olsun gözümü kırpmadan veririm, tamamen keyfim için, arabada motorda zaten lüks, ticaretle uğraşmıyorum sonuçta, bu sebeble eskiyle vs. uğraşmam, bu dünyada alabileceğinin en iyisini alacaksın-yiyeceksin-kullanacaksın-gezeceksin vs. slogan bu, tabii hesapsızca değil 25 Ağustos 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts