İçeriğe Yönlendir

Ford Mondeo 2015

Yusuf Alper Gül

Recommended Posts

Okan Tansel

Teşekkür ederim ama bu renk nedense beni çekmiyor zevk meselesi :( İrtibat nosu alabilirim rica etsem belki siparis üzerine istediğim renklerden birini getirebilirler nisanın sonuna 

İzmir çataştan Burak bey ismimi verirseniz gereken yardımı yapar lakin ben sordum nisan sonu imkansız kimsede yok diyorlar ;)

Yorum bağlantısı
Furkan Arıoğlu

İzmir çataştan Burak bey ismimi verirseniz gereken yardımı yapar lakin ben sordum nisan sonu imkansız kimsede yok diyorlar ;)

Teşekkür ederim , Türkiyedeki bütün Ford Yetkili Satıcılarını telefonla tek tek aradım http://www.arabalar.gen.tr/ford-bayileri-b3.html lakin Türkiyenin hiçbiyerinde istedigim siyah full opsiynlu titanium dizel araç yok. ADANA OTOKOÇTAN sipariş verdim hazirana teslim edeceklermiş.Hayırlısı olsun beklicez aracımızı ;) Allah herkese nasip eylesin istedigini almayı...

JLq3Q.jpglPxnX.jpg

Umarım haziranın ortasına teslim edilir...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
(düzenlendi)

Hazirana kadar beklemek... Allah sabır versin. VW'leri çok bekleyen gördüm ama, Ford için bu kadarını duymamıştım. Hayırlısı olsun.  

tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Çolak

Hazirana kadar beklemek... Allah sabır versin. VW'leri çok bekleyen gördüm ama, Ford için bu kadarını duymamıştım. Hayırlısı olsun.

Cenk Bey herseyin bir ilki varmis demek ki [emoji1] buradan cikan sonuc ford iyi yolda
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Cenk Bey herseyin bir ilki varmis demek ki [emoji1] buradan cikan sonuc ford iyi yolda

Bence bu kadar beklememeli. Umarım fiyat farkı, dövizdeki artış vb.'den bir şey yansımaz maddi olarak...

Yorum bağlantısı
Furkan Arıoğlu

hadi hayırlısı olsun kazasız belasız inşallah :D

Saolasın :)

Yorum bağlantısı
Furkan Arıoğlu
(düzenlendi)

Teşekkür ederim saolasın.Malesef dizel çok az getirmişler 1,2 tane buldum fakat opsiyon olarak full değildi. Satış elemanına siyah mondeomuz varmıdır diyorum ''waww siyah malesef bulamazsınız yok siyah hiçbiyerde görmedim'' diyor insanın umudunu kırıyorlar.Napalım sipariş verdik tak etti canıma :D  Zararın neresinden dönersek kardır,simdiden sipariş verelim en azından şansa bırakmayalım.Ne yalan söyleyeyim Cenk Bey fiyat farkıda olsa dövizde artişda olsa ben o siyahı alacagım.yurt dısında gördüm çok hostu.Riyad'da fusion'du. Verdiğim siparişte ortalama masaj fonksiyonlu deride var egerki olursa 120 bin civarı.olmazsa 112 bin küsür bi fiyata elime geçecek hayırlısı olsun

tarihinde Furkan Arıoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsa Erdoğan

72f8cc906ef2d14a22dbaf20ee8ac850.jpg

Şimdilik sadece fotoğrafım var[emoji3] [emoji3]

Furkan bey hayırlı olsun. Renk seçiminiz başarılı.

Yorum bağlantısı
Artun Öden

biraz önce ntv de 0-100 e programında saffet üçüncü ford mondeo 1.5 ecoboost u tanıttı,güzel şeyler söyledi ama daha dizel tanıtımı göremedik maalesef

Yorum bağlantısı
Furkan Arıoğlu

72f8cc906ef2d14a22dbaf20ee8ac850.jpg

Şimdilik sadece fotoğrafım var[emoji3] [emoji3]

Furkan bey hayırlı olsun. Renk seçiminiz başarılı.

Teşekkür ederim İsa Bey, Bilmiyorum siyah benim gözümde bir başka duruyor

Yorum bağlantısı
Mustafa Tekin-2

Sync 2 sesli komut ile navigasyon

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

bozmuşlar arabayı be cık sevmedim olduğu gibi daha güzel

Yorum bağlantısı
Ersin Uçan

Ford'un Almanya sitesindeki verilere göre yeni gelecek olan 2.0 TDCi motorlar çok ekonomik olacağa benziyor. Hem de 180 PS olanın 0-100 km/h verisi sadece 8,3 saniye! Ben 4. ve son Ford'uma bindiğimi düşünüyor ve söylüyordum ama bu yeni kasanın duruşu nedeniyle özellikle de bu veriler vaat ettikleri gibi olursa fikrim değişebilir :D

3vUHVT0.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Mondi 2.0 dan başlar diye boşa dememiş atalarımız  :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Valla arkadaşlar 0.7 salise için gidip 2.0 tdci okadar fark vermem. Ikinci si yıllık vergiyi dusunmuyosunuz heralde. Birde kaç kere 0-100 atarı yapıyorsunuz. Bırakın artık büyük motor iyidir lafını. Ben ki 2.0 aşağı binmem diyen adam bile bıraktıktan sonra sizde bırakırsınız . Bence

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Valla arkadaşlar 0.7 salise için gidip 2.0 tdci okadar fark vermem. Ikinci si yıllık vergiyi dusunmuyosunuz heralde. Birde kaç kere 0-100 atarı yapıyorsunuz. Bırakın artık büyük motor iyidir lafını. Ben ki 2.0 aşağı binmem diyen adam bile bıraktıktan sonra sizde bırakırsınız . Bence

Dediğin doğru. Ancak 0-100 hızlanma yanında 100-160 veya 200 hızlanması. Rampalardaki hızlanma yüklü hızlanma .....
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ersin Uçan

Türkiye şartları için sana katılıyorum Arda Abi ama biz zaten şu anda alacağımızdan değil araç hakkında genel düşüncelerimizi paylaşıyoruz. 40 PS + 160 NM'lik tork farkı da göz ardı edilemez diye düşünüyorum. Şu anda ne 1.5 ne de 2.0 alma gibi bir durumum olmadığından dolayı benim için yorum serbest. İş parayı basıp almaya gelince tüm şartları o zaman düşünürüz :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Mondiyi 2. el alacağız Arda bey, yanlış anlama  :flowers:  malum Mondi piyasasını sende bilirsin...yinede ben sıfır alma taraftarıyım, biz kalabalığızdır, yük fazla olur genelde, bu sebeble kamyon vari güç lazım, yani tork, 2.0 tdci bana lazım anlayacağın, bu benim şahsi düşüncem, elbette kimseye değil sözüm yanlış anlama lütfen, farkta az değil hani 240 nm tork nere 400 nm. nere dimi ama, 0-100 e gerek yok, rampada tam yükle kasıldığı an benim için biter bu araba, o yüzden tek seçenek 2.0 ve üstü benim için :) hatta çok büyük ihtimal Steyşın olacak arabam, 2. elde öldü yani :) tabii ben en az 10 sene kullanacağım için vergide 2. elde umrumda olmuyor, tabii bu benim düşüncem, kimseye değil sözüm, 1.5 ekobustta güzel, sadece bana yetmez, olay bu.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

2.0'i ne yapacaksiniz? Yollar radar dolu. Rampayi 150 ile cikip radari karsida gorme ihtimaline karsilik hiz sabitleyiciyi 120'ye ayarlamak zorunda kalinca; 1.3, 1.5, 2.0 farketmez o zaman:)Cepte kalan farkla da 2 sene benzin parasini bankaya yatirip harcamak ayri bir zevk olur:)

Saygilarimla.

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Yanlış anlaşılmasın ben herkesin fikrine saygım var sadece şunu demek istiyorum 2.0 motorla fark nerdeyse kalmadı demek istiyorum. Arada tabiki küçük farklar var ama bu küçük farklar için 2.0 motor almaya gerek yok demek istedim. Yanlis anlasildiysam kusuruma bakmayın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Suat Seymen

Arabanın keyfi nasıl sanırım bu ay sonlanmadan bende binmiş olacağım ?

arabanın çkeişi vs konusunda sorunu olmadığını düşünüyorum gerçi kısa bir süre kullandım ama, geçmiş deneyimlerime dayanarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Arabanın keyfi nasıl sanırım bu ay sonlanmadan bende binmiş olacağım ?

arabanın çkeişi vs konusunda sorunu olmadığını düşünüyorum gerçi kısa bir süre kullandım ama, geçmiş deneyimlerime dayanarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim

Arabanın artışı olduğu gibi eksi yönüde var. Elektrikli koltuk olmaması. Biraz yakıtı fazla tüketmesi. Ilk 5000 km sonra düşmesini bekliyorum. 8 lt benim için ideal şehir içinde. Ve bixenon far olmayışı benim için eksi yönleri.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...