Mustafa Tekin-2 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 1.6 TDCi aracım şuanda 250 km de. Yakıt tüketim değeri şu şekilde. İstanbul %60 yoğun trafik de ortalama Hız 30 km/s, ortalama tüketim 5.8lt Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 benim mondi geldi ve aldık bugün Kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan. Renk seçimi süper. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 Kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan. Renk seçimi süper.Emmi 5 yıl sonra 45 bine bende [emoji23][emoji23][emoji122][emoji122][emoji106][emoji106]Acımasız oldu 50 bine fit olurum Bülent abimle [emoji106][emoji106] 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 29 Mart 2015 Paylaş 29 Mart 2015 Kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan. Renk seçimi süper.Abi teşekkür ederim . Emmi 5 yıl sonra 45 bine bende [emoji23][emoji23][emoji122][emoji122][emoji106][emoji106] Acımasız oldu 50 bine fit olurum Bülent abimle [emoji106][emoji106] Mehmet hocam ne zaman dersen senindir.[emoji2] [emoji7] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Mart 2015 Paylaş 29 Mart 2015 Abi teşekkür ederim . Mehmet hocam ne zaman dersen senindir.[emoji2] [emoji7] Abi bin zevkini al. Zamanı gelince [emoji23][emoji106]Güle güle kullan abi. Allah Kaza Bela Vermesin. Yorum bağlantısı
İsa Erdoğan 29 Mart 2015 Paylaş 29 Mart 2015 İsa bey ilan hakkında gerekli mesaj size gönderilmiştir. Kurallar ilanlar bölümünde var. Oradan bakabilirsiniz. Saygılarımla. mehmet bey bu arabayı ben satmıyorum.almaya nıyetlenen ama sıra beklemek istemeyen bi arkadaş olursa bilgisi olsun diye yazdım. ilk açtığım silinen konuyu yanlış yere açmış olabilirim,ki böyle bile olsa genelde bi arkadaş doğru yere taşır yada bunu açıklar. konuyu bu sefer buraya yazdım burdanda silmişsiniz.buradan silmenize hiç anlam veremedim. ozaman bu bilgiyi şöyle paylaşim. malum sitede fordun yeni kasa mondeo modeli sıra beklemeyen arkadaşlar için sıfır satılıyor.satışın benle uzaktan yakından bir ilgisi yoktur.sadece bilgilendirme amaçlıdır. . Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Mart 2015 Paylaş 29 Mart 2015 mehmet bey bu arabayı ben satmıyorum.almaya nıyetlenen ama sıra beklemek istemeyen bi arkadaş olursa bilgisi olsun diye yazdım. ilk açtığım silinen konuyu yanlış yere açmış olabilirim,ki böyle bile olsa genelde bi arkadaş doğru yere taşır yada bunu açıklar. konuyu bu sefer buraya yazdım burdanda silmişsiniz.buradan silmenize hiç anlam veremedim. ozaman bu bilgiyi şöyle paylaşim. malum sitede fordun yeni kasa mondeo modeli sıra beklemeyen arkadaşlar için sıfır satılıyor.satışın benle uzaktan yakından bir ilgisi yoktur.sadece bilgilendirme amaçlıdır. . O Tür ilanları sahibi Tanınmayan ilanlara ekliyoruz [emoji4] Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Mart 2015 Paylaş 29 Mart 2015 Aynen böyle. http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/264948-Sahibi-Tan%C4%B1nmayan-%C4%B0lanlar%2C-Tavsiye-Edebilece%C4%9Fimiz-%C4%B0lanlar%C4%B1-Payla%C5%9Fal%C4%B1m%2E/page__view__findpost__p__2645671 Yorum bağlantısı
Mahmut Uysal 29 Mart 2015 Paylaş 29 Mart 2015 hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın Arda bey. Jantlar 16" mi yoksa 17" mi? Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 29 Mart 2015 Paylaş 29 Mart 2015 17 jant. Titanyum larda 17 jant 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tekin-2 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Aracın kapılarında sanki anahtarsız giriş yapılabileceği ile ilgili bazı işaretler var (3-4 çizgi). Ford Europe kataloğunda anahtarsız giriş özelliğinden bahsediyordu. Türkiye kataloğunda da bahsediyor ama sanırım ben yapamadım. Nasıl aktif edileceği ile ilgili bilgisi olan var mı? Sayfa 86 "Kilitleme algılayacıları ön kapıların her birinde mevcuttur." "Merkezi kilitleme ve alarmı etkinleştirmek için bir kilitleme algılayıcısına bir kez dokununuz." "Çift kilitleme ve alarmı etkinleştirmek için bir kilitleme algılayıcısına üç saniye içinde iki kez dokununuz." Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Arkadaşlar fotoğraflı alıntı yapmayalım. Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Aracın kapılarında sanki anahtarsız giriş yapılabileceği ile ilgili bazı işaretler var (3-4 çizgi). Ford Europe kataloğunda anahtarsız giriş özelliğinden bahsediyordu. Türkiye kataloğunda da bahsediyor ama sanırım ben yapamadım. Nasıl aktif edileceği ile ilgili bilgisi olan var mı? Sayfa 86 "Kilitleme algılayacıları ön kapıların her birinde mevcuttur." "Merkezi kilitleme ve alarmı etkinleştirmek için bir kilitleme algılayıcısına bir kez dokununuz." "Çift kilitleme ve alarmı etkinleştirmek için bir kilitleme algılayıcısına üç saniye içinde iki kez dokununuz." Fordun sitesinde anahtarsız giriş gözükmüyor.Anahtarsız çalıştırma var. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 (düzenlendi) Bu donanım için 4-6 ay beklemek lazım sanırım, hep derim yeni modelde acele etmemek lazım, biraz sabır= donanım-süsleme ve bazı artılar demektir Ford da gelecekler: body kit arka spoyler anahtarsız giriş spor süspansiyon güç seviyesi ayarlanabilir hafızalı direksiyon 19" jant arka kapı güneşliği vs. tip süper ama, gördükçe dahada alışıyorum 2 Nisan 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 (düzenlendi) Ali Abi, millet Petlas mi Triangle mi diye soruyor, sen 19" janttan bahsediyorsun. Ayrica 1.6'dan buyuk motor neredeyse gorunmeyen bir ulkede, yukarida yazdigin ozellikleri 1.6 tdci ile alabilecegini gercekten inaniyormusun? 2.0 Ecooboost'tan asagiya yaklasamazsin bu ek ozelliklere. Parayi bassan bile vermezler. Sahsi dusuncem: bahsettigin ek ozellikli arac Turkiye'ye anca resim olarak gelir. 2 Nisan 2015 tarihinde Gürçay Hüseyin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 (düzenlendi) Ali Abi, millet Petlas mi Triangle mi diye soruyor, sen 19" janttan bahsediyorsun. Ayrica 1.6'dan buyuk motor neredeyse gorunmeyen bir ulkede, yukarida yazdigin ozellikleri 1.6 tdci ile alabilecegini gercekten inaniyormusun? 2.0 Ecooboost'tan asagiya yaklasamazsin bu ek ozelliklere. Parayi bassan bile vermezler. Sahsi dusuncem: bahsettigin ek ozellikli arac Turkiye'ye anca resim olarak gelir. Zaten 2.0 için konuşuyorum, benim için Mondi 2.0 den başlar gelmeyecek olanlar emin değilim ama, spor paket ve ayarlanabilir direksiyon, diğerleri gelir jant falan biz buluruz zaten, body kitte kaçmaz bizden Bu arada Makyajdan sonra bunlara ilavebirkaç şey daha eklenebilir, bu mesajımıda yaz bir yere, zamanı geldiğinde tekrar bakacağız çünki 2 Nisan 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 (düzenlendi) Pardon, onceki sayfalari okumadim. Bu arada Mustafa Tekin bey'e hayirli olsun diyorum. En guzel rengi secmissiniz. Duzeltme 2: Geriye dogru okudukca mesajim duzeltmem gerekiyor surekli. Arda beye de hayirli ugurlu olsun! 2 Nisan 2015 tarihinde Gürçay Hüseyin tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Furkan Arıoğlu 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Siyah veya Kırmızı 1.6 Dizel MONDEO'yu Türkiyenin heryerinde aradık bulamadık hiç kalmamış aracın en dolusunu alacağız alıp satan veya satılan yeri bilenler yardımcı olabilrimi RİCA EDİYORUM Not:En gec Nİsanın sonunda teslim almamız şart. Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Bu renk aradiginiz renkleri aratmaz bence: Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Siyah veya Kırmızı 1.6 Dizel MONDEO'yu Türkiyenin heryerinde aradık bulamadık hiç kalmamış aracın en dolusunu alacağız alıp satan veya satılan yeri bilenler yardımcı olabilrimi RİCA EDİYORUM Not:En gec Nİsanın sonunda teslim almamız şart. İzmir çetaşta nisan sonu belki bir iki gün sarkar denildi teknolik giri led ,sanrouf ve tekno paket olarak boşta birtane var istersen irtibat nosu vere bilirim Yorum bağlantısı
Furkan Arıoğlu 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 (düzenlendi) İzmir çetaşta nisan sonu belki bir iki gün sarkar denildi teknolik giri led ,sanrouf ve tekno paket olarak boşta birtane var istersen irtibat nosu vere bilirim Teşekkür ederim ama bu renk nedense beni çekmiyor zevk meselesi İrtibat nosu alabilirim rica etsem belki siparis üzerine istediğim renklerden birini getirebilirler nisanın sonuna 3 Nisan 2015 tarihinde Furkan Arıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Manyetik gri ve kul kahverengi renklerinin canlısını merak ediyorum, manyetik grisini özellikle, renk tercihim o olabilir 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Manyetik gri ve kul kahverengi renklerinin canlısını merak ediyorum, manyetik grisini özellikle, renk tercihim o olabilirSerhat hocam inşallah sende alırsın beraber araçları test ederiz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts