Arda Bülent Güzel 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 benim mondi geldi yarın teslim alacam kismetse 11 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 En ince ayrıntısına kadar inceleme istiyoruz [emoji7] Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Arkadaşlar servisine göre değişir. Mersindeki Ergin gibi bir servis yok. Benim bir çok problemimi ücret almadan degistirdi ler. Ne zaman gitsem yardım ettiler. Vw servisi bana göre tirt.baskasina göre süper. 1 Yorum bağlantısı
Suat Seymen 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 (düzenlendi) Şu an Ford be-pa dayım özellikle sordum navigasyon için para istemiyorlarmış. sd kart olarak mı sordunuz navigasyon tabiki de ücretsiz... bir yerde bir karışıkllık var ama anlamadım gitti 26 Mart 2015 tarihinde Suat Seymen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Sd kart ta ücretsiz. Ben yarın aracı alacam yarın belli olacak 2 Yorum bağlantısı
Suat Seymen 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Sd kart ta ücretsiz. Ben yarın aracı alacam yarın belli olacak tmm dır benimki ayın 7 sinde gelecekmiş ona göre davranırım artık Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 tmm dır benimki ayın 7 sinde gelecekmiş ona göre davranırım artık Sizinkide hayırlı olsun. Siz ne aldiniz hocam. Yorum bağlantısı
emre elibollar 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 vallahi alıcaz bu canavarı inşallah ama 1-2 sorum olucak ? tavsiye ettiğiniz bir bayi varmı istanbuldan? led ve sunroof arasında kaldım hangisini taktırmalı ? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Hangisi ne zaman satılmaya başladı (mondeo ve passat) bütün gün İstanbul trafiğinde olan birisi olarak. 1aydır takipteyim 1 tane mondeo anca gördüm.Passat ın ise sayısını unuttum. Yorum bağlantısı
Semih Güney 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Hangisi ne zaman satılmaya başladı (mondeo ve passat) bütün gün İstanbul trafiğinde olan birisi olarak. 1aydır takipteyim 1 tane mondeo anca gördüm.Passat ın ise sayısını unuttum. Doğaldır, mondeo yeni yeni başladı müşterilere teslim edilmeye, passat kaç aydır satılıyor. Yorum bağlantısı
emre elibollar 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Hangisi ne zaman satılmaya başladı (mondeo ve passat) bütün gün İstanbul trafiğinde olan birisi olarak. 1aydır takipteyim 1 tane mondeo anca gördüm.Passat ın ise sayısını unuttum. biz 2014 sonunda cc alırken yeni passat satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam lakin bugun otokoça gittigimde hazirana kadar ellerinde mondeo kalmadıgını duydum ama cok satıştanmı az getirdiklerinden mi bilinmez .. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Hangisi ne zaman satılmaya başladı (mondeo ve passat) bütün gün İstanbul trafiğinde olan birisi olarak. 1aydır takipteyim 1 tane mondeo anca gördüm.Passat ın ise sayısını unuttum. Daha 10 gün olmadı satışa çıkalı. Daha dizel yok bile. Kismetse önümüzdeki hafta yollarda olacak. 15 gün önce yazıldığım aracı yarın alacam. mersin ergine satış için bir arac geldi oda yollarda. Sadece benim satış temsilcim 15 günde 16 adet satışı var mersinde gerisini siz düşünün. biz 2014 sonunda cc alırken yeni passat satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam lakin bugun otokoça gittigimde hazirana kadar ellerinde mondeo kalmadıgını duydum ama cok satıştanmı az getirdiklerinden mi bilinmez ..Mondeo 748 adet siparis geldi nisan sonuna kadar hepsi satılmış durumda. Ve nisanda büyük zam kapida bilgilerinize Yorum bağlantısı
emre elibollar 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Daha 10 gün olmadı satışa çıkalı. Daha dizel yok bile. Kismetse önümüzdeki hafta yollarda olacak. 15 gün önce yazıldığım aracı yarın alacam. mersin ergine satış için bir arac geldi oda yollarda. Sadece benim satış temsilcim 15 günde 16 adet satışı var mersinde gerisini siz düşünün. Mondeo 748 adet siparis geldi nisan sonuna kadar hepsi satılmış durumda. Ve nisanda Daha 10 gün olmadı satışa çıkalı. Daha dizel yok bile. Kismetse önümüzdeki hafta yollarda olacak. 15 gün önce yazıldığım aracı yarın alacam. mersin ergine satış için bir arac geldi oda yollarda. Sadece benim satış temsilcim 15 günde 16 adet satışı var mersinde gerisini siz düşünün. Mondeo 748 adet siparis geldi nisan sonuna kadar hepsi satılmış durumda. Ve nisanda büyük zam kapida bilgilerinize lgilerinize zam konusunda eminmisiniz acaba...eğer zam gelirse alamam heralde zaten zor topladım parayı acelede etmek istemiyorum Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Vw iyi araçtır. 2. el ve servis işinde de iyidirler. Ancak sorun şu: Vw dsg'yi hem satarken kazanıyor hem de bozulunca. Ancak zaten bozulacak olan şanzıma fazladan para döken adamın, bir de üstüne şanzıman bozulunca "iyi niyet garantisi" adı altında 5-6 bin lira daha ödemesi, üstüne bütün bunlardan memnun olması garip. Garip ama gerçek benim mondi geldi yarın teslim alacam kismetse benim mondi geldi yarın teslim alacam kismetse Kazasız belasız ağız tadıyla binersin inşallah, hayırlı olsun... 1 Yorum bağlantısı
Suat Seymen 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 (düzenlendi) Sizinkide hayırlı olsun. Siz ne aldiniz hocam. eco bost titanyum platin beyaz akıllı ledler ve teknopaket aldım 26 Mart 2015 tarihinde Suat Seymen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Hayırlı olsun abi güle güle binersin inşaAllah.jantlarda siyah olsa daha spor bir görünüm kazanacak gibi geldi bana .Teşekkür ederim Hamza kardeşim. eco bost titanyum platin beyaz akıllı ledler ve teknopaket aldımAraç ne zaman gelecekmis. Yorum bağlantısı
Suat Seymen 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Daha 10 gün olmadı satışa çıkalı. Daha dizel yok bile. Kismetse önümüzdeki hafta yollarda olacak. 15 gün önce yazıldığım aracı yarın alacam. mersin ergine satış için bir arac geldi oda yollarda. Sadece benim satış temsilcim 15 günde 16 adet satışı var mersinde gerisini siz düşünün. Mondeo 748 adet siparis geldi nisan sonuna kadar hepsi satılmış durumda. Ve nisanda büyük zam kapida bilgilerinize hayırlı binmek nasip olsun size de Teşekkür ederim Hamza kardeşim. Araç ne zaman gelecekmis. 7 sinde Türkiye de olur 1 hafta içinde işlemler tamalanır dendi.. nisan da alıcam Yorum bağlantısı
Suat Seymen 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Abi bu yakut kırmızı ne kadar pahalı?benim çok hoşuma gitti +1.5 metalikler ve yakut kırmızı platin beyaz +3 farkediyor Yorum bağlantısı
Suat Seymen 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Teşekkür ederim yakut kırmızı da güzel gibi geldi bana [emoji6] oldukça güzel ve daha sportif görünüyor biz yaşlandık temizliik vs beyaz daha uygun geldi ama çok kararsız kaldım açıkçası Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Bulent Bey hayırlı olsun tekrardan. Artik güvenilir ve premium modeller de kullanmış bir arkadastan net ve karşılaştırmalı bilgiler alabilecegiz. Mondeo satislari yeni basladi, teslimatlar ise tam başlamadı daha , başlayınca bu araçtan yollarda epey görecek gibiyiz. Talep çok yoğun, bayiler yogun talebe cevap veremiyor. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Bulent Bey hayırlı olsun tekrardan. Artik güvenilir ve premium modeller de kullanmış bir arkadastan net ve karşılaştırmalı bilgiler alabilecegiz. Mondeo satislari yeni basladi, teslimatlar ise tam başlamadı daha , başlayınca bu araçtan yollarda epey görecek gibiyiz. Talep çok yoğun, bayiler yogun talebe cevap veremiyor. Hocam en kisa zamanda konusunu açacağım ama 10000 km sonra tam kendini gösterecek bence. Piyasada çok olacak gerçekten. Bayide herkesin ilgi odagiydi. Yolda ve sokakta düşünemiyorum. Bilgileri paylaşacağım hocam. 1 Yorum bağlantısı
Harun_Tekin 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Abi demekki siz surekli alip satiyorsunuz ben aldim mi 5 sene binerim yani o yuzdende deger kaybi sizin kadar yansimaz bana..akli olan passat almaz abi onu da surduk onuda hem fiyat hem konfor monseoda.. Yorum bağlantısı
Harun_Tekin 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Abilerim ikinizinde hayirli olsun araclari gule gule kullanin...bide bi abi led mi sunroof mu diye sormusta ben teste ciktigim aracta xenon ve ledli far vardi ve arabayi asil o ledler xenon farlar gosteriyordu bence led ve xenona para vermk daha mantikli.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tekin-2 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Ben de siparişi verdim Titanium 1.6 TDCi Yakut Kırmızı + Tekno Paket + Led farlar. Mart 20-27 arası teslim edilecek. Heyecanla bekliyorum Aracı bugün teslim aldım . Yarın resim ekleyeceğim 2 Yorum bağlantısı
emre elibollar 27 Mart 2015 Paylaş 27 Mart 2015 Kırmızının resmini bende merak ediyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts