İçeriğe Yönlendir

Bim'Den Porsche 911T Ve Rsr

Semih İzgi

Recommended Posts

Semih İzgi
(düzenlendi)

Bugün İlteber abimi yolculadıkdan sonra kahvaltılık birşeyler almak için BIM'e gittim. Ultra lezzetli gıdalarımı aldıkdan sonra kasaya yürürken kaliteli görünen ölçekli otomobiller dikkatimi çekti. Gözüm ford aradı ama göremedim (rs bulsam Akan abime, ST bulsam Süha,İlteber,Ersel ve Erkan abime alacaktım :D) Bir baktım ki kuzu gibi 2 porsche yatıyor. Gaziantep'de yaşayan 29lu yaşlardaki Porsche hastası kuzenim(aslında öz abim sayılır ) için aldım. Çok hoşuma gittiler ve sizlerle paylaşmak istedim. Aslında sevdiğiniz model varsa size de tavsiye ederim. Gördüğüm diğer modeller : nissan 370z, megane GT(trophy), lexus ?, mercedes clk ve bir kaç model daha... Fiyat 11TL idi.

dscf1155o.jpg

dscf1156d.jpg

dscf1161c.jpg

dscf1162c.jpg

dscf1164x.jpg

dscf1167.jpg

dscf1171y.jpg

dscf1172r.jpg

dscf1175b.jpg

dscf1176d.jpg

dscf1177v.jpg

dscf1179o.jpg

dscf1181k.jpg

dscf1182u.jpg

dscf1184z.jpg

dscf1185g.jpg

dscf1186g.jpg

dscf1188k.jpg

dscf1189qt.jpg

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Çok güzel görünüyor. Fiyatı da çok iyiymiş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Güzelmiş.

Bu arada düşünmen yeter. Almış kadar oldun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Yığman

Megane Rs Trophy de satılan ürünlerden biri o da çok başarılı olmuş :)

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Güç kaynakları nedir acep?

3 tane 1.5volt saat pili :)

Azıcık işcilik şart yalnız.

Necati abi,bunlar senin elinden geçse ne kusursuz olurlar ama... Tabi senin el yapımı bıçaklar çok işe yaramayabilir, dremel kesme ve taşlamalar lazım :D

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Bizimkinin spoyleri kırıldı 4 ay kadar oldu biz alalı. Oraya geç gelmiş biraz. Bu hafta daha büyük boyutlarda klasikler vardı. Onlarda favorim 1956 thunderbird tabiki.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Farları görene kadar eh idare eder diyodum, sonraki fotolara bakınca çok beğendim :good1:

Porsche çok fazla elipsoidal yapıda oldugu için metal şekillendirmede en vasat seçenek. Aralarında da en başarısız işçiliğe sahip olan 2 araç bu porsche'lerdir :). Megane GT çok şık duruyordu. Heryeri köşeli zaten ama ciddi bir hayranlığım olmadıgı için birde masrafı abartmamak için uzak durdum. Jaguar veya focus bulabilseydim ahh ah. :)

Azıcıkişcilik şart yalnız.

Necati abi, bende dremel seti var her türlü taşlama kesme delme ekipmanları mevcut. Acaba boyasını zımparalayıp, çapak ve yüzey kusurlarını düzeltip yeniden mi boyasam? ne dersin?

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

bunlara tüp takılır mı?

Prins alalım :) Zaten sınavlardan sonra kuzene götürmeden önce Sonax Cila atacağım

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Bende gördüm biraz önce bimde Nissan Gtr alayım dedim kırmızı renk kalmış vazgeçtim.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Düşünmen yeterli Semih.oldukça güzel görünüyor fiyat olarak bedava sayılır.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Bende dün beyaz bmw gördüm, alayım dedim di ama daha 2 gün olmadı 1970 mustang'ı alalı..

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Evin karşısındaydı bim aldım geldim :) Ford hariç her marka vardı nerdeyse :) Pil filan herşey içinde. Bu da benimki;

Benim saydıklarımdan farklı model marka gördün mü ? Seninki de hayırlı olsun,birkaç net fotoğraf çeksen de görsek :)

İyiymiş ölçek kaç peki bunların?

1/24den küçükler 1/43den büyükler. Uzunlukları 14-15 cm genişlikleri 6-7cm :) Şık oldukları için oyuncak gibi durmuyorlar. Vitrin için fena değil. Gönül isterdi ki 1/12 felan olsalar :)

Düşünmen yeterli Semih.oldukça güzel görünüyor fiyat olarak bedava sayılır.

:flowers: Birgün biryerde ölçekli bir RS bulursam etikete bakmadan alacağım abi :) ( ama çok yüksek olursa yarı yarıya ödeyelim olur mu? :D )

Bende dün beyaz bmw gördüm, alayım dedim di ama daha 2 gün olmadı 1970 mustang'ı alalı..

70 mustang büyük ölçeklilerden değil mi Hüseyin abi?

Bu konuyu görünce gidip alasım geldi ama gerçekte ufaklar baya 39.90 a muthiş model klasik arabalar vardı ona da param yetmedi 4.90 5 litre cam suyu aldım geldim bu arada fotolar çok güzel elinize sağlık

:flowers: Porsche hastası kuzenime çam sakızı çoban armağanı. Ona zaten porsche maskotu alsam da aynı mutluluğu yaşar,gerçek Porsche alsamda :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

70 mustang büyük ölçeklilerden değil mi Hüseyin abi?

Senin porş'lardan biraz daha büyük. İç detayları daha belirgin ön kaput açılıyor kaput altıda fena değil hortum vs. herşey belli.

E71'e bişey olmuş çok dandik foto çekiyor.

HGjf9.jpg

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Çekmeye çalıştım da yakından iyi çekmiyor makine. BMW x6 vardı, mitsubishi evo, nissan filan vardı hatırladığım :)

Evo mu? enişteme de kara göründüü :D O da evolution hastası. Bir hediye de ona alayım yarın.

Senin porş'lardan biraz daha büyük. İç detayları daha belirgin ön kaput açılıyor kaput altıda fena değil hortum vs. herşey belli.

E71'e bişey olmuş çok dandik foto çekiyor.

1/24 ölçekli olabilir. Renk güzel,tam bir muscle! :) Büyük küçük fark etmiyor,her otomobili beğeniyoruz

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Allah'ım sen Semih kuluna bir an önce Porsche nasip et. Valla kafayı yemesine ramak kaldı.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Gittim baktım yok. 39 liraya 55 şevroleler var. vazgeçtim. çay aldım.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Allah'ım sen Semih kuluna bir an önce Porsche nasip et. Valla kafayı yemesine ramak kaldı.

Aşk olsun abi. Porsche'ler kuzenim için :) Kendisi çok severJaguar-logo.jpg

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

bizim Bim de yok :(

Başka şubelere de bak abi,bulamazsan istediğin marka model alır gönderirim sana :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...