İçeriğe Yönlendir

Hava Filtresi Kapağı

Misafir

Recommended Posts

Misafir

K&N açık hava filtresi kullanıyorum aracımda fakat araç 118-120km civarındayken boğuluyormuş gibi oluyor.Hava filtresi üst kapağı açık filtrede takılamadığı için hava çok fazla dolaşıyor ve güçten çok azda olsa çekiyor gibime geldi sorduğum kişilerde böyle söyledi çünkü kapak kapalıyken sirkülasyon daha iyi oluyor çünkü hava sıkışıyor acaba sanayide yada kendim yapabiliceğim şekilde uygun bir kapak yapabilirmiyim yada ne ile kapatabilirim üzerini ? Teşekkürler

Yada ben filtreyi orjinal yerinden uzatma hortumlarıyla uzatmalımıyım acaba motor sıcağını aldığı içinmi böyle oluyor ?

Yorum bağlantısı
Çağdaş Hatırnaz

Açık hava filtresini neden kapatmaya çalışıyorsunuz? Adı üstünde açık hava filtresi :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Hava kutunun içinde sıkışıp sonra motora gitmediği için dediğim kilometrelerde bu sorunu çıkarıyor olabilirmi diye düşündüm 118-120 civarında boğuluyor sonra hemen eski haline geri dönüp kaldığı yerden yükselmeye devam ediyor.Yada uzatmalımıyım motordan uzatma aparatıyla.Yada servise götürüp bir ayar yaptırsammı ne yapsam bulamadım :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Kapalı/açık yol testine çıkaın, giren hava sıcaklığına bakın, fark göremeyeceksiniz, ayrıca fark da olsa, tarif ettiğiniz kesikliği yapmaz.

Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt

Bence bi hava filtresini temizle. Yapılan temizlik farkedebilir. Eğer kapalı kutu kullandığında bu sorun olmuyorsa, kapalı tip spor filtre takabilirsin. ( Ama o zaman ses çıkarmayacaktır :) )

Yorum bağlantısı
Misafir

Servisi aradığımda makinaya bağlayalım aracı bir bakalım orda sorunu varmı dedi hafta içi bi götürmeyi düşünüyorum. Hava filtresini temizledim ilk aldığımda hatta filtreyi otomatik araçta 2.viteste gaz verip çektiğinizde motor boğuluyordu hava filtresini tam sıkamamışım şimdi onu düzelttim bu çıktı bi bakalım ne çıkıcak serviste

Yorum bağlantısı
Misafir

Sorunu çözdüm maf sensörü ile hava filtresi arasına 14cm'lik ısıya dayanan silikon boru aldım sorun çözüldü hatta birinci vites çok daha iyi oldu nedense

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Metin Aydın83

merhaba arkadaşlar ben metin 2005 collection um var hava filtresine tam olarak nasıl ek yaptın resim koyabilirmisin. birde maf sensörü nedir nerde yer alır?

Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın
(düzenlendi)

Bugün aşşağıda arabayı tamir ederken aklıma filtrenin kapağını açtım açık bir vaziyette gaza bastım açık hava filtresiyle aynı ses çıktı

tarihinde Furkan Egemen Akın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...