İçeriğe Yönlendir

Olympus E410 Dslr Ve Panasonic Lx3'Ten Birkaç Örnek.

Misafir

Recommended Posts

Misafir

Konusu geçtikçe bahsettiğim ve kullandığım model olan Panasonic'ten birkaç örnek.

Karadeniz'den;

p1010223lam.jpg

p1010232f.jpg

p1010257w.jpg

p1010240q.jpg

Bunlar da Ankara'dan,

p1010038m.jpg

p1010034z.jpg

p1010042hf.jpg

Bunlar da Olympus'tan kareler:

5180610.jpg

p4270314.jpg

p8122407.jpg

p8122456.jpg

p8122495.jpg

p8132736.jpg

Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak

Zamanında Almanya'dan gelen ve kullandığımız olympus OM-10 analog fotoğraf makinasının referansına güvenerek olympus digital fotoğraf makinası almak gibi bir hatada bulunduk bundan yaklaşık 5/6 yıl önce, makinanın fotoğraflardaki renk/kalite olayı bariz kötüydü. İşyerinde nikon L22 kullanıyoruz, 200 TL gibi bir fiyatı var, fiyat performans olarak çok çok iyi, renkler ve canlılık açısından.

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Hobi olarak fotoğrafla ilgilenilmiyorsa yeterli bence..

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Memleketim diye demiyorum,en kötü makinada bile güzel çıkar.Bu kadar yeşillik içindeyken ,geldik bozkır memleketine.Şaka bir yana eline sağlık,resimler güzel olmuş.3.cü resimdeki Karadeniz!in tek adası Giresun adası.Büyüklerimiz anlatırdı..Eskiden haftada bir istanbuldan rusyaya gemi gidermiş.O vakit gençler Giresun adasının arka kısmına kadar ,sırf o gemiye el sallamak için yüzerler,sonrada geri dönerlermiş.

Geçimini balık tutarak sağlayan bir abimizin serçe parmağının uç kısmının kopuk olduğunu gördüm..Ona neden olduğunu sorduğumda,böyle bir günde geri dönüşte bacağına kramp girdiğini,diğer arkadaşlarıyla arasının açıldığını ve o anda aklına vücudundan kan çıkarmak için can havliyle parmağını ısırdığını,o şekilde kurtulduğunu anlatmıştı.O gün bugündür onun tavsiyesi ile ,denize girerken şortumun iç kısmında hep kancalı iğne taşırım..Ne olur ne olmaz diye.

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Niye sırt üstü yatıp krampın geçmesini beklememişler?

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

O anda düşünememişler demekki..Ben sadece o adamın anlattığından örnek verdim.Belkide elini ekmek doğrarken kesti.. :D Şehir efsaneleri çookk.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...