Hasan Varnalı 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 franjit oldugum için doktor öksürük şurubu ve gargara verdi bende ilaçları karıştırıp gargara içtim bir tatlı kaşığı herhangi bir zararı varmıdır ne yapmam gerekir? Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 3 vakte kadar öbür dünya ile temas kurmaz isen yaşayacaksın demektir Yorum bağlantısı
Fatih Ada 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 Midende yanma harici bişey yapacağını düşünmüyorum,bol su iç gargaranın asidi yakmasın bence.. Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 7 Ocak 2012 Yazar Paylaş 7 Ocak 2012 3 vakte kadar öbür dünya ile temas kurmaz isen yaşayacaksın demektir abi ben bittim dememkki Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 Bende bir zararı olacağını sanmıyorum.Bol su içmek mantıklı.. Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 7 Ocak 2012 Yazar Paylaş 7 Ocak 2012 Midende yanma harici bişey yapacağını düşünmüyorum,bol su iç gargaranın asidi yakmasın bence.. Midende yanma harici bişey yapacağını düşünmüyorum,bol su iç gargaranın asidi yakmasın bence.. agzımda uyuşma oldu biraz dediğin gibi suya yükleneyim bari yanma yapmasın Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 (düzenlendi) agzımda uyuşma oldu biraz dediğin gibi suya yükleneyim bari yanma yapmasın Gargara çok hafif bir antiseptik türünde ilaçtır. Yutmak ile hiç bir şey yapmaz Prospektüste yazar ne yapılacağı... 7 Ocak 2012 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 7 Ocak 2012 Yazar Paylaş 7 Ocak 2012 Bir doktora danışın bence. İçerdiği maddelere bakarak öneride bulunabilir. şimdi danıştım dediğiniz gibi birşey olmuyacagını söyledi su içmemi önerdi o da ama abartmamam gerektiğni böbreklerimi zorlamama gerektiğini söyledi Gargara çok hafif bir antiseptik türünde ilaçtır. Yutmak ile hiç bir şey yapmaz Prospektüste yazar ne yapılacağı... teşekkür ederim abi ama dilimi ve boğazlarımı baya uyuşturdu D: Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 üzerine bir şişe de öksürük şurubu iç. cilalamış olursun... 2 Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 7 Ocak 2012 Yazar Paylaş 7 Ocak 2012 üzerine bir şişe de öksürük şurubu iç. cilalamış olursun... :D abi zaten esas amacım öksürük şurubu içmekti karıştılar ama :Dartık onuda akşama içerim Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 şimdi danıştım dediğiniz gibi birşey olmuyacagını söyledi su içmemi önerdi o da ama abartmamam gerektiğni böbreklerimi zorlamama gerektiğini söyledi Çok su içtiğin için wc ye yakın yerlerde dolaşmanı söylemedi ise iyi bir Dr.değilmiş... teşekkür ederim abi ama dilimi ve boğazlarımı baya uyuşturdu D: Etkisi geçene kadar araç kullanma. bu tip ilaçlarda genelde alkol olur. Ceza falan yeme 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 Bizim bir arkadaş böyle senin gibi yanlışlıkla gargara içtiydi sonra..... Neyse sonrası çok kötü yazmak istemiyorum. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Akan Belen 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 Afiyet olsun denir bu durumda Bişicik olmaz merak etmeyin Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 şimdi danıştım dediğiniz gibi birşey olmuyacagını söyledi su içmemi önerdi o da ama abartmamam gerektiğni böbreklerimi zorlamama gerektiğini söyledi teşekkür ederim abi ama dilimi ve boğazlarımı baya uyuşturdu D: Kaç tane boğazın var len senin? Sende de var galiba boğzalar sorunu. Yorum bağlantısı
Fatih Öz 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 Yorumların tamamını okumadım ama bende tecrübemi aktarayım. Öbür dünyadan mesaj getiren veya davet getiren olmuyor o garanti İçimdeki yanma hissinden dolayı 3 gece uyuyamadım, gözlerimi yumduğum an yanmayı daha çok hissediyordum. Bunun dışında hiçbir olumsuz etkisi yok ama şifa bakımından daha etkili oluyor Geçmiş olsun inşallah gargarayı içmeden dolayı doğacak yan etkilerini hissetmezsin. Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 7 Ocak 2012 Yazar Paylaş 7 Ocak 2012 Bir duble Efe yaş üzüm rakısı... Mümkünse yanında da yağlı bir keçi peyniri. Kalan mikropları da bu ikisi öldürür, çiçek gibi olursunuz... abi dediğin gibi yapmaya gidiyorum bu gece haberin olsun bi tek marka farkı efe değilde beylerbeyi malum bizim buranın rakısı Kaç tane boğazın var len senin? Sende de var galiba boğzalar sorunu. abi Türkçenin farkı burdada ortaya çıkmış Yorumların tamamını okumadım ama bende tecrübemi aktarayım. Öbür dünyadan mesaj getiren veya davet getiren olmuyor o garanti İçimdeki yanma hissinden dolayı 3 gece uyuyamadım, gözlerimi yumduğum an yanmayı daha çok hissediyordum. Bunun dışında hiçbir olumsuz etkisi yok ama şifa bakımından daha etkili oluyor Geçmiş olsun inşallah gargarayı içmeden dolayı doğacak yan etkilerini hissetmezsin. inşallah hissetmem abi bakalım şimdilik birşey yok ama şu saate kadar sağlam olduğuma göre yırrtık galiba paçayı teşekkür ederim herkese Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 abi Türkçenin farkı burdada ortaya çıkmış Ben de "boğzalar" yazmışım baksana. Yorum bağlantısı
Recommended Posts