İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız Kaç Km'de Ve Modeli

Okan Yeşim

Recommended Posts

Fatih Öztürk27

2004 Focus 200.000 km. Aksaçlı Focus [emoji106]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Maşallah :nazar:  oy Rıfat bey o ne öyle depo çeyreğin altında pompaya dikkat ;)

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
  Rıfat Hasar yazdı:

C max tit.x op. 2013

ac52bc31fac677ca931d02167e89b1a2.jpg

2013 c-max 53.000 km de benim de...
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar
  Okan Tansel yazdı:

Maşallah :nazar: oy Rıfat bey o ne öyle depo çeyreğin altında pompaya dikkat ;)

Işık yanınca hemen alıyorum depo 53 litre ama ışık yanınca 38 lt alıyor sorun olurmu dersiniz?
  İnan Çınar yazdı:

2013 c-max 53.000 km de benim de...

Benim aracım Aralık 2013 trafiğe çıkışlı km fazla bile
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
  Rıfat Hasar yazdı:

Işık yanınca hemen alıyorum depo 53 litre ama ışık yanınca 38 lt alıyor sorun olurmu dersiniz?

Benim aracım Aralık 2013 trafiğe çıkışlı km fazla bile

53 litre - 38 lt 15 lt fark bişi olmaz gibi  lakin şaşırdım bende ışık yandıyğında 5 ile 6 litre kalıyor gibi yinede çeyrek deponun altına inmemeye çalış Rıfat bey

Yorum bağlantısı
Onur Doğan
  Anıl Ok yazdı:

Aracımı satmak için ilan vermiştim ve dün de bir kişi ile anlaştık. Sonrasında başıma gelenler şu şekilde...

Aracı alırken şaseden değil plakadan sorgulamıştım, sorgulamada km bilgisi gelmediği için çok üzerine düşmedim fakat bugün alıcının yaptığı kontrolde 2010 yılında 90.000 km geri çekildiğini öğrendim...

Aracı satamamanın yanında sahtekar durumuna düşmüş olmak beni çok üzdü. Dynamos servisi aracın motorunun çok iyi olduğunu ve hiçbir problem olmadığını söylese de bir kere mide bulanmıştı artık (bende de müşteride de).

Bu işi yapan kim varsa hayatı boyunca vebalini çekiyor olması lazım. Bu saçma sapan ülkede bunları yapıp hala daha Allah kitap ağzına alan varsa da yazıklar olsun...

Aynısı enistemin arabasında da başına geldi, fiesta flair da km düşürmüşler dava açmayı düşünüyor , aldığı çocuktan öncekiler yapmış km düşürme olayını, çocuğu aradık aynı fiyata geri alırım diyor biz arabaya 2 bin masraf yapıp piyasanın 2 lira yükseldiği durumda..
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Geçmiş olsun, maalesef aynı durum benimde başımda ama yapacak birşey yok, satarken fiyat kıracağız mecburen.

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Geçmiş olsun.

Otomobil alım satım işi hem internet siteleri hem de işlemlerin kolaylaştırılması ile çok büyük bir parasal hacme ulaştı. bu kadar büyük bir sektörde ciddi düzenlemeler ve yaptırımlar olmazsa böyle vakalar azalmaz artar.

Yorum bağlantısı

Benim ki bugun bu km'yi gordu.:) yazlik lastiklerden sonra tuketim de dip noktalarda:)

Saygilarimla.

02e291154cc5415a6c2ecec75ae9a8f4.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...