İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız Kaç Km'de Ve Modeli

Okan Yeşim

Recommended Posts

Yusuf Taş

Fiesta 2012 1.4 Tdci

1db29bcfdd0274bb5938ed0029a27f7e.jpg

GM Discovery II+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu
  Sedat Ünsal yazdı:

koltuklarda ki naylonlarda hala duruyor mu? paspas altında felan :D

Duruyor abi koltuklardakileri söktüler ama vermeden [emoji4]

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

2008 TDCİ Mondeom'dan güzel bir rakam grubu daha ( Biraz titrek bir resim oldu ama kusura bakmayın :)  )

cf14c6ff0031d0b388918c63750ce715.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Bugün tam 10 yıl önce 5 km.de iken C-max'ı satın almış idim. Şu ana kadar en uzun süreli kullandığım belkide en sevdiğim araç oldu.....Tesadüf ama Serhat'ın km.si gibi olmuş

GRMpYr.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Maşallah valla , ayrıca 10 seneye göre kilometre oldukça iyi ...kazasız belasız kullanın

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
  M.Fatih Yüce yazdı:

Bugün tam 10 yıl önce 5 km.de iken C-max'ı satın almış idim. Şu ana kadar en uzun süreli kullandığım belkide en sevdiğim araç oldu.....Tesadüf ama Serhat'ın km.si gibi olmuş

Maşallah Fatih abi  :nazar:  Kilometreler de gerçekten uyumlu olmuş nice kazasız belasız kilometrelere inşallah...

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy
  Kerem Minaz yazdı:

küsurat devirden dolayı 3342 olması gerekmez mi? :unsure2: fiestada öyle en azından

Yorum bağlantısı
  Serhat ipeksoy yazdı:

küsurat devirden dolayı 3342 olması gerekmez mi? :unsure2: fiestada öyle en azından

Bilgisayar nasıl bir mantıkla çalışıyor bilmiyorum abi. Ama dediğin gibi 0,5 ve üzeri yukarı yuvarlanması lazım. Alt kısım metre sayar, üst standart km. 

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy
  Kerem Minaz yazdı:

Bilgisayar nasıl bir mantıkla çalışıyor bilmiyorum abi. Ama dediğin gibi 0,5 ve üzeri yukarı yuvarlanması lazım. Alt kısım metre sayar, üst standart km. 

o zaman seninki eski sistem mekanik sayaç mantığıyla çalışıyor.  ;)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...