İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız Kaç Km'de Ve Modeli

Okan Yeşim

Recommended Posts

Mahmut Yıldız

Valla benim araba da resmen çamur içinde. Bu arada 276.000 km oldu.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Valla benim araba da resmen çamur içinde. Bu arada 276.000 km oldu.

Evliliğin yan etkileri :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Evliliğin yan etkileri :D

Biraz zaman geçsin araban çok kirli diye söylenmeye başlar, o zaman bakarız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Hemşerim senin arabanı gördüm,tahir gibi felaketle karşılaşacağını sanmıyorum. :)

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Oysa ben her pazar ellerimle yıkardım, müstakil evin avantajı olsa gerek ;)

İç direkler silitbenk'le, torpido göğüs nemli bezle, taban halısı elektrikli süpürgeyle temizlenirdi, emniyet kemerinin takasını bile silerdim komşular "nişanlın arabayı kıskanmıyo mu, arabaya aşıksın" derlerdi hep :)

Yağmurda ben de yıkadım yalan yok, ama çiseliyodu ve araba leş gibiydi ben de çamurunu götürdüm ;)

Arabanın dışını yıkadığım suya piril, arap sabunu, az biraz omomatikle çok az da kokulu bir deterjan koyuyordum (adını unuttum :D) araba cillop gibi oluyordu ama fırçayla yıkadığımdan dolayı kılcal çiziklerle doluydu araba, sağolsun benden önceki şerr.. pardon yani arkadaş ( :)) hiç bakmamış arabaya.

Tahircim, bi ara İzmir'e yolun düşerse getir yıkayalım bi dahaki seneye kadar idare eder :D

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Araba yıkama konusunda en şanslınız benim belki garaja yarım sokuyorum arabayı evden elektrik süpürgesini çalıyorum(annem görmeden:D ) hortumuda çekiyorum veriyorum coşkuyu :D :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Oysa ben her pazar ellerimle yıkardım, müstakil evin avantajı olsa gerek ;)

İç direkler silitbenk'le, torpido göğüs nemli bezle, taban halısı elektrikli süpürgeyle temizlenirdi, emniyet kemerinin takasını bile silerdim komşular "nişanlın arabayı kıskanmıyo mu, arabaya aşıksın" derlerdi hep :)

Yağmurda ben de yıkadım yalan yok, ama çiseliyodu ve araba leş gibiydi ben de çamurunu götürdüm ;)

Arabanın dışını yıkadığım suya piril, arap sabunu, az biraz omomatikle çok az da kokulu bir deterjan koyuyordum (adını unuttum :D) araba cillop gibi oluyordu ama fırçayla yıkadığımdan dolayı kılcal çiziklerle doluydu araba, sağolsun benden önceki şerr.. pardon yani arkadaş ( :)) hiç bakmamış arabaya.

Tahircim, bi ara İzmir'e yolun düşerse getir yıkayalım bi dahaki seneye kadar idare eder :D

Ali öyle bir yazmışsınki gözlerim yaşardı :shok::sorry::elveda::biggrin: :biggrin:

Araba yıkama konusunda en şanslınız benim belki garaja yarım sokuyorum arabayı evden elektrik süpürgesini çalıyorum(annem görmeden:D ) hortumuda çekiyorum veriyorum coşkuyu :D :D

Evlenince yıkamada jetonla yıkarsın ama değilmi ? kendi evindeki süpürgeyi al sıkıyorsa :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Ali öyle bir yazmışsınki gözlerim yaşardı :shok::sorry::elveda::biggrin: :biggrin:

:D :D Yok canım bundan sonra da en az benim bakımım kadar bakım görür bence, içim rahat ;)

Evlenince yıkamada jetonla yıkarsın ama değilmi ? kendi evindeki süpürgeyi al sıkıyorsa :biggrin:

Evlenince de çalarım diyebilecek mi bakalım :):p :p

Yorum bağlantısı
Misafir

Evlenince de çalarım diyebilecek mi bakalım :):p :p

Ben hanıma sulu süpürge aldımda,torbalı olanı bana verdi.yoksa gırgırla yapıyordum :D

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Ben hanıma sulu süpürge aldımda,torbalı olanı bana verdi.yoksa gırgırla yapıyordum :D

:D ben de şimdiden bir çare bulayım en iyisi ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

:D ben de şimdiden bir çare bulayım en iyisi ;)

İlk etapta benzinlikteki 1tl ile 5 dakika çalışan süpürgeden başlıyacaksın... :biggrin: daha çook yolun var ali :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

İlk etapta benzinlikteki 1tl ile 5 dakika çalışan süpürgeden başlıyacaksın... :biggrin: daha çook yolun var ali :biggrin:

Bi 6 ay kadar önce denemiştim ama sarmamıştı, en iyisi şarjlı süpürge :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir

Bi 6 ay kadar önce denemiştim ama sarmamıştı, en iyisi şarjlı süpürge :biggrin:

İşe yaramıyor zaten :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

İşe yaramıyor zaten :biggrin:

"Olsun o da zevkli" diyosun he :)

Bu arada Tahir nerde, her yanı tozlu diye utandı mı ne :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Kirli damgası yedi :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Saçını süpürge yapıcakmış :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Kalyoncu

2006 model 65.567 km

Yorum bağlantısı
Mehmet Atak
(düzenlendi)

2008 scenic aracım için km olarak daha önce 44.000 yazmıştım,uzun süredir hanım bindiği için dikkat etmemiştim,az önce baktım, 41.400 imiş :)

tarihinde Mehmet Atak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...