İçeriğe Yönlendir

Android Uygulamaları Ve Diğer Gelişmeler

Misafir

Recommended Posts

Semih İzgi

ES file explorer var. İçerisinde ftp sunucusu başlatabileğin bir modül yüklü. Çok kısa şekilde ftp sunucusu başlatıp bilgisayar üzerinden erişilebilirsin. İstersen bir dene.

Nedense ftp'me erişemedim. Tılgın marka superonline fiber net modem var abi.  Modemdendir diye düşünüp tablet cihaza ftp sunucusu hakkı verdim. Ona rağmen olmadı.   Modemde bulunması veya aktif edilmesi gereken bir seçenek var mı? :(

Çok teşekkürler Zafer abicim.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Nedense ftp'me erişemedim. Tılgın marka superonline fiber net modem var abi.  Modemdendir diye düşünüp tablet cihaza ftp sunucusu hakkı verdim. Ona rağmen olmadı.   Modemde bulunması veya aktif edilmesi gereken bir seçenek var mı? :(

Çok teşekkürler Zafer abicim.

Adres başına ftp yazdığından emin misin? 

Örn: ftp://192.168.1.3:3721 [enter] 

Bu şekilde telefona ulaşabilirsen, en rahat kullanma şekli, bilgisayara küçük bir FTP programı kurmaktır.

Ücretsiz filezilla kur.  https://filezilla-project.org/

Uzun işmiş gibi görünse de, bir kez alışınca çok rahat edersin.

zAKA29a.png

Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

Bende bir program önereyim arkadaşlarım . Fing- network tools diye bir program var . Telefonunuzla bağlandığınız kablosuz ağdaki diğer network aygitlarini ve ip adreslerini görebiliyorsunuz . Belki teknik arkadaşlarımın işine yarar . Benim baya işime yarıyor .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Adres başına ftp yazdığından emin misin? 

Örn: ftp://192.168.1.3:3721 [enter] 

Bu şekilde telefona ulaşabilirsen, en rahat kullanma şekli, bilgisayara küçük bir FTP programı kurmaktır.

Ücretsiz filezilla kur.  https://filezilla-project.org/

Uzun işmiş gibi görünse de, bir kez alışınca çok rahat edersin.

Durum: 192.168.1.142:3721 bağlantısı kuruluyor...
Hata: Bağlantı zaman aşımına uğradı
Hata: Sunucuyla bağlantı kurulamıyor

Abicim öncelikle çok teşekkürler yardımın için. Malesef bağlanamıyorum.  Modemde açmam gereken bir seçenek varmıdır?  Biraz araştırayım burdan yazarım bir gelişme olursa. Çok sağol :)
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Bende bir program önereyim arkadaşlarım . Fing- network tools diye bir program var . Telefonunuzla bağlandığınız kablosuz ağdaki diğer network aygitlarini ve ip adreslerini görebiliyorsunuz . Belki teknik arkadaşlarımın işine yarar . Benim baya işime yarıyor .

nefismiş abi. :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Android için Room2 ve GTA San Andreas yolda.. Heyecanla bekliyorum. :good1:

GM discovery'de veya diğer cihazlarda kullandığınız güzel bir kamera-fotoğraf çekme programı var mı tavsiye ettiğiniz?

room 1 dört bölüm mü semih bittide siinir bi oyun bağımlılık yapıyor

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Yükledim bile, bulunsun  :D

ne işe yarıyıkı :D ali abi bu siteden bis sürü indirdim önerebileceğin bir şey vamrı :D programdı  oyundu filan :D

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Samsungta wifi ile kies üzerinden bağanılabiliyor bilgisayara tek iyi yönüde bu zaten samsung markasının.  :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

ne işe yarıyıkı :D ali abi bu siteden bis sürü indirdim önerebileceğin bir şey vamrı :D programdı  oyundu filan :D

elektronikten anlasak acaip işe yararda benim için usb porta kablo bağlamak yada basitçe bozulmuş ve görsel olarak anlayabileceğim transistör, direnç vs. şeylerin yanığında alacağım parçanın tespitinde vs. işe yarar, bilgi olsun diye yükledim hemen :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

elektronikten anlasak acaip işe yararda benim için usb porta kablo bağlamak yada basitçe bozulmuş ve görsel olarak anlayabileceğim transistör, direnç vs. şeylerin yanığında alacağım parçanın tespitinde vs. işe yarar, bilgi olsun diye yükledim hemen :)

abi tma istediğin bi program var elimde yarın linkini veririm  devre ıvır zıvır çizmej içn

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

abi tma istediğin bi program var elimde yarın linkini veririm  devre ıvır zıvır çizmej içn

O kadar anlamamki, basit şeyleri yapabiliyorum, ben mekanikçiyim, elektronikten pek anlamıyorum ama olsun ver sen, oda bulunsun, nasılsa bu işide öğrenirim  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Akan Belen

Şarkı bulma programı lazım bana da. :D 

Geçen bir şarkı dinlemiştim birdaha da bulamadım iyimi :(

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Şarkı bulma programı lazım bana da. :D

Geçen bir şarkı dinlemiştim birdaha da bulamadım iyimi :(

Shazam?

Yorum bağlantısı
Misafir

Online futbol var bildiğim. Pek anlamam ama RPG türü denilen oyunlar var (şu metin2 gibi sanırım). 

Daha iyiden kastın ne, elimizde olan bu :)

Koca adam olmuşun hala oyun diyosun ya :D

Yorum bağlantısı
Behram Doygun

4.3 de wifide sorun var bazen atıp tekrar bağlanıyor hafızada olmasına rağmen ara sıra bana parola soruyor sürekli sonra kendi otomatik bağlanıyor saçmalıyor yani anlayacağınız bakacağız artık çaresine

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...