İçeriğe Yönlendir

Android Uygulamaları Ve Diğer Gelişmeler

Misafir

Recommended Posts

Misafir

Evren abi ben piranhanın uygulamasını da tavsiye ederim. Özellikle güncel poi noktaları ile adres girmeden çok rahat ediyor. Bende igonun sahteside var. Igo nun poi noktalarını beğenmedim. Ancak igo programı uyduya daha hızlı bağlanıyor.

Mert ben Igo'yu hep kullandım bugüne kadar. Komutlar, menüler, ayarlar alışkanlığım oldu. Bu yüzden başka programlar cezbetmediği gibi, igo'nun haritası da Türkiye için poilerden ziyade güncellik bakımından çok başarılı diyebilirim. Garmin de bu haritayı farklı biryüzle kullanıyor. Markette satılması beni bu yüzden sevindirdi. Lisanssız programlar forum kurallarına göre yasak olduğu için yorum yapmayacağım ancak navigasyonda en önemli konu güncellemeler olduğundan lisanslı programların uygun fiyatla satılması bu handikapı da ortadan kaldırıyor.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Tablet için yarış ve savaş oyunu öneresi olan varmı??

Babam hediye olarak tablet almıştı bana uzun zamandır kullanmıyordum bari oyun için kullaniyim diyorum :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Navigasyon derdine son. Kalitesiz çin malı cihazlarla işkenceye de.

Gayet uygun fiyatla ıgo primo android'de. Bu fiyatla sahtesini de kullanmak gereksiz. Fiyat 20usd. Eğer güncellemelerde sorun yoksa evde atıl duran eski android tellerden gayet güzel navigasyon cihazı olur.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.basarsoft.igo.javaclient&hl=tr

Saygılarımla.

Süper süper süper. Teşekkürler. Gerçi Yandex de birşey çıkarmış. Deneyen var mı?

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Real racing 3 araba yarışı olarak :)

Teşekkürler yükledim.

Bu araca internette gezinmek için önerebilceğiniz bir program varmı? Kendi tarayıcı çok yavaş(siteleri geç açıyor) ve çok takılıyor.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Abi office 97-2003 arasında sorun yok. Ama office 2007-2010da aradığımı bulamıyorum :)

Windows xp ile 7 arasındaki farklara bak :)

Windows 8 nasıl abi. XP ile arasındaki farklara bak ve 7 ile arasındaki farklar :)

Ben WP8'i kastettim. WP7 hiç kullanmadım.

Windows 8'i sevemiyorum o nedenle 7 kullanıyorum. Alışmaya çalışmak lazım mecbureen :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk
(düzenlendi)

Navigasyon derdine son. Kalitesiz çin malı cihazlarla işkenceye de.

Gayet uygun fiyatla ıgo primo android'de. Bu fiyatla sahtesini de kullanmak gereksiz. Fiyat 20usd. Eğer güncellemelerde sorun yoksa evde atıl duran eski android tellerden gayet güzel navigasyon cihazı olur.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.basarsoft.igo.javaclient&hl=tr

Saygılarımla.

Valla ne yalan söyleyim igo yu kullaniyordum ama app den devsirme apk si ile, ve arayipta bulamiyordum. Orijinali ni bulmusken diheri derhal cope.

Harika bir navigasyon programı, siddetle tavsiye ederim...

Tesekkurler Evren bey

Ekleme : Ekran çözünürlüğü bizim superotesine uygun değil maalesef

:(

tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Valla ne yalan söyleyim igo yu kullaniyordum ama app den devsirme apk si ile, ve arayipta bulamiyordum. Orijinali ni bulmusken diheri derhal cope.Harika bir navigasyon programı, siddetle tavsiye ederim...Tesekkurler Evren beyEkleme : Ekran çözünürlüğü bizim superotesine uygun değil maalesef:(

G2'nin çözünürlüğü nedir? 1280x720 ise buyrun;

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Misafir

Valla ne yalan söyleyim igo yu kullaniyordum ama app den devsirme apk si ile, ve arayipta bulamiyordum. Orijinali ni bulmusken diheri derhal cope.

Harika bir navigasyon programı, siddetle tavsiye ederim...

Tesekkurler Evren bey

Ekleme : Ekran çözünürlüğü bizim superotesine uygun değil maalesef

:(

Yakında eklerler Ertan Bey. Markette henüz desteklenen model az gözükse de markaların amiral gemileri artık full hd ekranla geldiklerinden duyarsız kalamazlar.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Yeri burası değil gerçi ama ben hiç öyle sorunlar yaşamıyorum. Gayet iyi.

O isin esprisi zaten, win güzelce gelişirse bence çok iyi yerlere gelir, zaman lazim sadece...
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

lg g2 ve diğerleri

Eksik, One ve G2 den sonra diğerleri , bu arada One yağ gibi isleme ve stabilitede hala 1. ci, az farkla G2 pesinde , bu ikisi dişinda diğerleri diyebilirsin :)
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

one, kaç para?

N11 de 1700, hepsi burada da 1900 TL, g2 fiyat performansta 1. ama, ben fiyati katmadan karsilastirdim bu arada :)

Sonuç olarak ikiside 1. diyelim, ufak farklar ve fiyatlari disinda 2 side alinabilir, tercih meselesi yani...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bu arada win8 gelişene kadar mavi ekran vs hatasi diye dalga geçerken ondan önce ip5s davranip blue screen off death hatasi vermeye başlamış, win un gunahini aldik resmen :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

fiyatı katmadan karşılaştırısak fiesta yerine fellali almak daha mantıklı, virajda da aynılar :f1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bu arada win8 gelişene kadar mavi ekran vs hatasi diye dalga geçerken ondan önce ip5s davranip blue screen off death hatasi vermeye başlamış, win un gunahini aldik resmen :)

Abi hiç fırsatı kaçırmıyorsun. Bulduğun her yerde lafı çakıyorsun :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

One pahalı. HTC'nin ucuz ve f/p olan modeli hangisi ? Uyum vb. açıdan.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

One pahalı. HTC'nin ucuz ve f/p olan modeli hangisi ? Uyum vb. açıdan.

hTC öyle telefon satmaz abi. Ya ucuzdur ya pahalı. Ucuzu kötüdür, pahalisi iyi. hTC hiç g2 gibi discovery gibi telefon satmadı. En azından şimdiye kadar.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

fiyatı katmadan karşılaştırısak fiesta yerine fellali almak daha mantıklı, virajda da aynılar :f1:

Eee fiesta bu :) telefona gelirsek, One sonra G2 ve diğerleri, donanim herşey değildir bu arada, ornek, sadece calisma acisindan bakarak ayfon diyebiliriz, ne demek istediğim anlasildi sanirim ;)

hTC de en sevdiğim yönse sense arabirimi, ayfondan bildiğimiz basit ama kullanım kolayligina sahip arabirimin ince detaylar ve ekstra özelliklerle harmanlanip cok daha detayli kaliteli ama kullanımda ilk anda hissedilmeyen zamanla bagimlilik yapan hali, bu aletteki olay ne g2 de ne afyonda nede baskasinda yok, harbinden çok iyi, heleki sense 5.5 la dahada hos olacak, bu aletten sonra One+ ciksin, farklı bir modelle çikan olmazsa kesin One+ ile devam ederim artik...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Galaxy ace 2 telefonum android 4.1 güncellemesinden sonra bazen ufak bir uygulamada bile aniden donuyor bazen ise ne kadar zorlasamda hızlı çalışıyor bu sorunu nasıl çözebilirim 

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

+ ya tiklayip cevap ekle moduna gecince geliyor o 3 nokta. Hizli cevap modunda yaziyorsunuz siz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...