Mert Üçkaleler 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Galaxy S3 için önerebileceğiniz full navigasyon programını nereden indirebilirim? Yorum bağlantısı
Engin Deniz 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Ben bu telefonu yakında duvara atacağım Karşı tarafa sesim çok az gidiyor. Yazılım değiştirdim falan ama fayda etmedi. Mikrofon sesini artırıcı bir aplikasyon varmıdır? Daha öncede sormuş olabilirim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Ben bu telefonu yakında duvara atacağım Karşı tarafa sesim çok az gidiyor. Yazılım değiştirdim falan ama fayda etmedi. Mikrofon sesini artırıcı bir aplikasyon varmıdır? Daha öncede sormuş olabilirim Mikrofon bozuk olmasın? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Mikrofon bozuk olmasın? Klasik servisçi mantığı Bu aletlerin bir gizli menüsü oluyor Engin; bir araştır istersen oradan ayarlanıyor olabilir Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Zamazung'ların mevcuttu. Her şeyi test edebiliyorsun telefonun. Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Google Play Store. Ee tabi 75 $ verirsem orada var Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Ee tabi 75 $ verirsem orada var Forumda korsan içeriklerle ilgili konuşmak, paylaşımda bulunmak yasak olduğu için başka cevap çıkamazdı zaten 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 500 liraya aldığım telefona takasta 100 lira teklif ettiler zaten kırayım daha iyi Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Forumda korsan içeriklerle ilgili konuşmak, paylaşımda bulunmak yasak olduğu için başka cevap çıkamazdı zaten Mesaj alındı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Şu çin malı telefon ne oldu 199 liralık? Akibeti? Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Korsan yazılım kullanmak hırsızlıktır, bu kadar net. Aaa lütfen ben korsan olsun falan demedim, ucuz yollu indirebileceğim bir yer sormaya çalışmıştım Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Google Play Store'da dönemli indirimler oluyor. Ciddi indirimler. Denk gelmek lazım. Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Hepte bakarım playstore a ama denk gelmedi demek ki.. Keşke beğendiğin programı favorilere ekleyip indirime girdiğinde haber veren bi program olsaydı.. Belki de vardır Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 8 Aralık 2012 Paylaş 8 Aralık 2012 hafıza doldu ne çok uygulama varmış telefon yavaşladı Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Aaaa android markette bütün programlar beleş değil mi? Şaşırdım... Şaşkınlık heç yakışmıyor sana 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Aralık 2012 Paylaş 29 Aralık 2012 Android dünyasına bizde geçiş yaptık. Kız arkadaşımın beğenmesiyle, hiç aklımda yokken beyaz Lg l5 bir cihaz aldım. Dokunmatiği vs çok rahat güzel bir telefon ama benim anlamadığım whatsapp, facebook, twitter gibi uygulamalardan bildirim geldiğinde sadece telefonun sesi çıkıyor ışık yanmıyor bu nedendir.? yazılım ıcs mi? Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Arkadaşlar bu arada android için ücretsiz olan word ve excel açan yazan bir yazılım biliyormusunuz? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Arkadaşlar bu arada android için ücretsiz olan word ve excel açan yazan bir yazılım biliyormusunuz? Mesajınızı uygun yere taşıdım. Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Mesajınızı uygun yere taşıdım. teşekkür ederim.. ben aradım bulamadım. Burda android denilince yazdım. Teşekkür ederim tekrar.. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Geveci 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Galaxy S3 için önerebileceğiniz full navigasyon programını nereden indirebilirim? route 66+ tr yama Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Arkasdaşlar bana word excel lazım android içün.. nerde bulurum trialim bitiyor... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Arkasdaşlar bana word excel lazım android içün.. nerde bulurum trialim bitiyor... Satın alabilirsin abi? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisystems.editor.office_registered Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 telefonunuz samsung ise samsung apps da polaris office 4.0 ücretsiz indirebilirsiniz... google play store de vardı ama kaldırmışlar... Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Google playstore dan pro office suite var bitiyor süresi. Alamam. Ücretsiz arıyorum kardeşim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Documents to go da işe yarar, beleştir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts