İçeriğe Yönlendir

Android Uygulamaları Ve Diğer Gelişmeler

Misafir

Recommended Posts

Mert Üçkaleler

Galaxy S3 için önerebileceğiniz full navigasyon programını nereden indirebilirim?

Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Ben bu telefonu yakında duvara atacağım :) Karşı tarafa sesim çok az gidiyor. Yazılım değiştirdim falan ama fayda etmedi. Mikrofon sesini artırıcı bir aplikasyon varmıdır? Daha öncede sormuş olabilirim :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ben bu telefonu yakında duvara atacağım :) Karşı tarafa sesim çok az gidiyor. Yazılım değiştirdim falan ama fayda etmedi. Mikrofon sesini artırıcı bir aplikasyon varmıdır? Daha öncede sormuş olabilirim :)

Mikrofon bozuk olmasın?

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Mikrofon bozuk olmasın?

Klasik servisçi mantığı :p

Bu aletlerin bir gizli menüsü oluyor Engin; bir araştır istersen oradan ayarlanıyor olabilir ;)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ee tabi 75 $ verirsem orada var :D

Forumda korsan içeriklerle ilgili konuşmak, paylaşımda bulunmak yasak olduğu için başka cevap çıkamazdı zaten :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Engin Deniz

500 liraya aldığım telefona takasta 100 lira teklif ettiler zaten kırayım daha iyi :D

Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler

Forumda korsan içeriklerle ilgili konuşmak, paylaşımda bulunmak yasak olduğu için başka cevap çıkamazdı zaten :)

Mesaj alındı ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler

Korsan yazılım kullanmak hırsızlıktır, bu kadar net. :)

Aaa lütfen ben korsan olsun falan demedim, ucuz yollu indirebileceğim bir yer sormaya çalışmıştım :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Google Play Store'da dönemli indirimler oluyor. Ciddi indirimler. Denk gelmek lazım.

Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler

Hepte bakarım playstore a ama denk gelmedi demek ki..

Keşke beğendiğin programı favorilere ekleyip indirime girdiğinde haber veren bi program olsaydı..

Belki de vardır :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ertan Çabuk

Aaaa android markette bütün programlar beleş değil mi?

Şaşırdım...

:tongue:

Şaşkınlık heç yakışmıyor sana :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mahmut Yıldız

Android dünyasına bizde geçiş yaptık. Kız arkadaşımın beğenmesiyle, hiç aklımda yokken beyaz Lg l5 bir cihaz aldım. Dokunmatiği vs çok rahat güzel bir telefon ama benim anlamadığım whatsapp, facebook, twitter gibi uygulamalardan bildirim geldiğinde sadece telefonun sesi çıkıyor ışık yanmıyor bu nedendir.?

yazılım ıcs mi?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Caner Kardeşseven

Arkadaşlar bu arada android için ücretsiz olan word ve excel açan yazan bir yazılım biliyormusunuz?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Arkadaşlar bu arada android için ücretsiz olan word ve excel açan yazan bir yazılım biliyormusunuz?

Mesajınızı uygun yere taşıdım.

Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven

Mesajınızı uygun yere taşıdım.

:) teşekkür ederim.:). ben aradım bulamadım. Burda android denilince yazdım. Teşekkür ederim tekrar..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Geveci

Galaxy S3 için önerebileceğiniz full navigasyon programını nereden indirebilirim?

route 66+ tr yama

Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven

Arkasdaşlar bana word excel lazım android içün.. nerde bulurum trialim bitiyor...

Yorum bağlantısı
Mehmet Saat

telefonunuz samsung ise samsung apps da polaris office 4.0 ücretsiz indirebilirsiniz... google play store de vardı ama kaldırmışlar...

Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven

Google playstore dan pro office suite var bitiyor süresi. Alamam. Ücretsiz arıyorum kardeşim

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Documents to go da işe yarar, beleştir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...