Emre Dalkıran 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 merhabalar, 9 aydır galaxy w kullanıyorum. Orjinal şu anda 2.3.6 sürümü var. Benim sorunum telefonun arada takılması bekleme yapması rehberi seçerken, mesajlar menüsüne tıklayınca mesela her zaman olmasa da bekliyor veya takılıyor. telefonda antivirüs ve şarj programı yüklü onun dışında çok fazla program yok telefonu sadece internete girmek için kullanıyorum çok fazla bi beklentim yok sadece bu takılma ve beklemeler için ne yapabilirim acaba? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 merhabalar, 9 aydır galaxy w kullanıyorum. Orjinal şu anda 2.3.6 sürümü var. Benim sorunum telefonun arada takılması bekleme yapması rehberi seçerken, mesajlar menüsüne tıklayınca mesela her zaman olmasa da bekliyor veya takılıyor. telefonda antivirüs ve şarj programı yüklü onun dışında çok fazla program yok telefonu sadece internete girmek için kullanıyorum çok fazla bi beklentim yok sadece bu takılma ve beklemeler için ne yapabilirim acaba? Maalesef yapacak bir şey yok. 2.3.6'nın sorunu... Yorum bağlantısı
Emre Dalkıran 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 Teşekkür ederim Sani Bey, telefon donanım olarak iyi gibi olduğundan almıştım ama yazılım sıkıntısı var demekki Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 Antutu batery saver diye bir program yükledim takılmalar neredeyse bitti.. 1 Yorum bağlantısı
Emre Dalkıran 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 merhaba Ersen bey, bende juicedefender isimli program var bunun sayesinde şarj olayı 1 günü biraz aştı bunu kaldırıp antutu mu yükleyeyim? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 merhaba Ersen bey, bende juicedefender isimli program var bunun sayesinde şarj olayı 1 günü biraz aştı bunu kaldırıp antutu mu yükleyeyim? Denemekte fayda var ; pek ilgilenmiyorum bu konularla , bir yerde okuyup yüklemiştim işe yaradı.. Yorum bağlantısı
Emre Dalkıran 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 şimdi yükledim bakalım inşallah işe yarar:) 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 Benim telefona play den uyumlu olduğunu gördüğüm bir oyunu yükledim. Fakat adobe flash player yüklemesi istiyor. Bu playeri buluyorum fakat onda da bu telefonunuza uyumlu değildir diyor. :D Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 Yorumsuz Eh, maya'lara göre aralık son tarih ya, göz ardı etmemişler Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 Benim telefona play den uyumlu olduğunu gördüğüm bir oyunu yükledim. Fakat adobe flash player yüklemesi istiyor. Bu playeri buluyorum fakat onda da bu telefonunuza uyumlu değildir diyor. :D whatsap varsa göndereyim 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 whatsap varsa göndereyim Var Abi. Çok sağol. Hemen açıyorum. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 Samsung Galaxy S2 HB.com'da 1179 TL alsak mı acaba? Yorum bağlantısı
Emre Dalkıran 19 Kasım 2012 Paylaş 19 Kasım 2012 Denemekte fayda var ; pek ilgilenmiyorum bu konularla , bir yerde okuyup yüklemiştim işe yaradı.. Programı yükledim. antivirüsü de kaldırdım. Kasmalar kayboldu. Teşekkür ederim:) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Kasım 2012 Paylaş 19 Kasım 2012 (düzenlendi) Selam arkadaşlar dün kız arkadaşıma vodafone'nin kampanyasından Samsung Galaxy Note 2 aldım. Bir iphone kullanıcısı olarak cihazı çok başarılı buldum. Fakat bu cihazda Flash desteği yok. Üzerinde Android 4.1 Jelly Bean sürümü var. Nasıl yüklenebilir? 19 Kasım 2012 tarihinde Mustafa Koçak2 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 19 Kasım 2012 Paylaş 19 Kasım 2012 Samsung Galaxy S2 HB.com'da 1179 TL alsak mı acaba? Osman 150 daha ver s3 al bence. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Kasım 2012 Paylaş 19 Kasım 2012 Flash iyi bir şey olsaydı Apple'da olurdu. Sonunda Samsung da hidayete ermiş... Evet Osman... +25 Olur mu hocam ya hürriyeti açtım çok seri şekilde site açıldı video oynat dedim kaldı zınkkkkk..! Ne oldu demeye kalmadı "get adobe flash player" dedi yıkıldım. Apk doyası indirdim onu yüklemem gerekliymiş sonra da Firefox yada benzeri bir tarayıcı (chrome) hariç tarayıcılarda açılabiliyormuş. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 19 Kasım 2012 Paylaş 19 Kasım 2012 Selam arkadaşlar dün kız arkadaşıma vodafone'nin kampanyasından Samsung Galaxy Note 2 aldım. Bir iphone kullanıcısı olarak cihazı çok başarılı buldum. Fakat bu cihazda Flash desteği yok. Üzerinde Android 4.1 Jelly Bean sürümü var. Nasıl yüklenebilir? Ben kız arkadaşıma (evlenmeden önce) çiçek bile almadım, ne tür bir öküzmüşüm. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Kasım 2012 Paylaş 19 Kasım 2012 Ben kız arkadaşıma (evlenmeden önce) çiçek bile almadım, ne tür bir öküzmüşüm. Hüseyin hocam bu hediye aslında hem doğum günü hem 7 yılımıza giriyoruz hemde yılbaşı hediyesi. şiiiii aramızda Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 19 Kasım 2012 Paylaş 19 Kasım 2012 Osman 150 daha ver s3 al bence. Flash iyi bir şey olsaydı Apple'da olurdu. Sonunda Samsung da hidayete ermiş... Evet Osman... +25 S3 çok büyük geliyor gözüme. Aslında deli gönül al bir Iphone bak işine diyor ama kararsızlık had safhada. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 19 Kasım 2012 Paylaş 19 Kasım 2012 Büyük şeyleri sevmiyor musun mübarek? Bazı şeylerin küçüğü makbuldür. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Kasım 2012 Paylaş 19 Kasım 2012 Büyük şeyleri sevmiyor musun mübarek? Bazı şeylerin küçüğü makbuldür. Hala öğrenememişsiniz, boyu değil, işlevi önemlidir 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Kasım 2012 Paylaş 19 Kasım 2012 Sen itiraf.com'un ilk itirafını bilir misin Hatırlamıyorum ya, bakmıştım onlara zamanında Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 19 Kasım 2012 Paylaş 19 Kasım 2012 Sen itiraf.com'un ilk itirafını bilir misin ben de bilmiyorum, anlatsana. Sen mi itiraf etmiştin yoksa Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Kasım 2012 Paylaş 28 Kasım 2012 ttnetmuzik android uygulaması yenilenmiş. Önceki sürüm rezalet ötesiydi. Bu daha iyi görünüyor. Detaylı kullanmadım ama ilk izlenimim olumlu. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ttnet.muzik Yorum bağlantısı
Recommended Posts