Mahmut Yıldız 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Bu android telefonlar için kıbleyi gösteren bir program var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 (düzenlendi) Bu android telefonlar için kıbleyi gösteren bir program var mı? en kıralllarından var elbette. sadece pusula değil bulunduğun yere göre de bakıyor tam netice veriyor. 12 Ekim 2012 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 en kıralllarından var elbette. sadece pusula değil bulunduğun yere göre de bakıyor tam netice veriyor. Program ismi verebilir misiniz hocam? Ayrıca bu programlar için internet bağlantısı şart mı? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Bu android telefonlar için kıbleyi gösteren bir program var mı? Dedim sana evlendikten sonra kıblen şaştı del mi https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilexsoft.ezanvakti&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tb2JpbGV4c29mdC5lemFudmFrdGkiXQ.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 şart değil. bir sürü var begendiğini yükle ama pozisyonada bakan olsun. https://play.google.com/store/apps/details?id=AR.Qibla.Finder&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIkFSLlFpYmxhLkZpbmRlciJd Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Program ismi verebilir misiniz hocam? Ayrıca bu programlar için internet bağlantısı şart mı? Yukarıda var. İnternete bağlı olduğn zaman bir kaç haftalık veriyi indirir diyanetin sitesinden. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Dedim sana evlendikten sonra kıblen şaştı del mi https://play.google....mFudmFrdGkiXQ.. Şaşmadı canım, işimizi doğru yapalım diye soruyorum, bir nevi garantiye alma yani. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Şaşmadı canım, işimizi doğru yapalım diye soruyorum, bir nevi garantiye alma yani. Linkini verdiğim programı indir memnun kalırsın. Ben kullanıyorum. mevcutlar içinde en iyisi diyebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Kardeşim sanırım aynı telefonu kullanıyoruz. galaxy young. Önceden sesli mesaj yazabiliyordum fakat bir süredir hata veriyor. Sence neden olabilir? Ya da senin böyle bir sıkıntın var mı? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Kardeşim sanırım aynı telefonu kullanıyoruz. galaxy young. Önceden sesli mesaj yazabiliyordum fakat bir süredir hata veriyor. Sence neden olabilir? Ya da senin böyle bir sıkıntın var mı? Sesli mesajı nasıl yazabiliyordun? Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Sesli mesajı nasıl yazabiliyordun? Abi mesaj kısmına girince mikrofon var ya ona basınca ben konuşuyordum o da yazıyordu. :D Katiplerin devri kapanıyor yavaş yavaş. :D Hata da yapmıyordu kerata. .d İşte bu sistem çalışmıyor. Adı her neyse artık. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Ne hatası veriyor Dandik dandroit bağlantı hatası veriyor. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Kardeşim sanırım aynı telefonu kullanıyoruz. galaxy young. Önceden sesli mesaj yazabiliyordum fakat bir süredir hata veriyor. Sence neden olabilir? Ya da senin böyle bir sıkıntın var mı? Yok abi benimki Galaxy Gio. Bende sorunsuz çalışıyor, ne hatası veriyor ki abi ? Büyük ihtimal bağlantı kaynaklıdır. Ayrıca android dandirik değil bizim telefonlar dandirik Abim. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Bağlantıda hata vardır Aynen ondan veriyor. :D Yok abi benimki Galaxy Gio. Bende sorunsuz çalışıyor, ne hatası veriyor ki abi ? Büyük ihtimal bağlantı kaynaklıdır. Ayrıca android dandirik değil bizim telefonlar dandirik Abim. Bağlantı hatası diyor Kardeşim. Olmazsa fabrika ayarlarına geri dön derim. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Bağlantı hatası diyor Kardeşim. Olmazsa fabrika ayarlarına geri dön derim. İnternete bağlısın değil mi Abi ? Birde arkaplan verileri açıkken dene. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Bi ton program yükledim valla ama daha Andorid'i çözemedim. 4.1 bi gelsin telefona da uçsun alet Neyse, oyun oynayayım biraz ben bu aletle Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 İnternete bağlısın değil mi Abi ? Birde arkaplan verileri açıkken dene. Bağlı değilim. Arka plan verilerini nasıl açabiliriz? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 (düzenlendi) Bağlı değilim. Arka plan verilerini nasıl açabiliriz? İnternete bağlıyken çalışıyor o malesef. Play store'a girebiliyorsan açıktır zaten. 13 Ekim 2012 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 İnternete bağlıyken çalışıyor o malesef. Play store'a girebiliyorsan açıktır zaten. Tamamdır kardeşim çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Güzel oyunlar var mıdır bildiğiniz? HAWX yükledim çalışmadı, bu tarzda, multiplayer desteği de olan neler önerirsiniz? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 BIA2 Bu tip oyunları nasıl oynuyorsun abi, koşacak mıyım, silahı mı yönlendireceğim, bi türlü beceremiyorum ya 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 .vob uzantılı görüntüler var elimde. Düğün görüntüleri, bunları telefonda nasıl izlerim? Yorum bağlantısı
Recommended Posts