Önder Kuru 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 (düzenlendi) Ben prism rom (s4) 5.0.2 kurdum. Samsung uygulamları çıkartılmış. Şarj biraz daha iyi. Fakat memnun değilim. Kitkata geçiş baseband değiştiği için sorunlu. Bi çok uygulama desteklenmiyor şu anda. en önemlisi benim için olmazsa olmaz xposed. Mesaj engellemeler çalışmıyor. Bilgisayarlarda sorun çıkabiliyor.Xposed candır. 2 Nisan 2015 tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Ben prism rom (s4) 5.0.2 kurdum. Samsung uygulamları çıkartılmış. Şarj biraz daha iyi. Fakat memnun değilim. Kitkata geçiş baseband değiştiği için sorunlu. Bi çok uygulama desteklenmiyor şu anda. en önemlisi benim için olmazsa olmaz xposed. Mesaj engellemeler çalışmıyor. Bilgisayarlarda sorun çıkabiliyor. 1 aya kalamaz uygulamaların hepsi lolipop uygun olur Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 1 aya kalamaz uygulamaların hepsi lolipop uygun olur Lollipop çıkalı çok oldu. E millet uygulama geliştirdikçe zamzung,google duruyo mu ? Onlarda kendi güvenliklerini artırıyor. Hem açık kaynaklı yazılım kullanıyoruz, herşeye müsaade ediyorlar hemde önlem artırıyorlar. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Xposed uygulamasını beceremediler bi türlü, En azından bazı telefonlar için. Bu arada 16 gb lık s4 8 gb ayırıyor sistem dosyalarına. Zamzungun bi oyunu daha. 16 gb diye sattığı telefonda boş 8 gb hafıza var. Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Ben prism rom (s4) 5.0.2 kurdum. Samsung uygulamları çıkartılmış. Şarj biraz daha iyi. Fakat memnun değilim. Kitkata geçiş baseband değiştiği için sorunlu. Bi çok uygulama desteklenmiyor şu anda. en önemlisi benim için olmazsa olmaz xposed. Mesaj engellemeler çalışmıyor. Bilgisayarlarda sorun çıkabiliyor.Necati bey. 3 parcali 4.4.2 stok rom kurarsaniz en son sürüm. Sıkıntı olmaz. Daha sonra root ve recovery kurun. Xposed calisacaktir. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 İşlemleri iyi biliyorum. Yıllardır android ile uğraşırım. 4.4.2 ye dönen var ama riskli. Ses cızırtılı çıkıyormuş. Değmez Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Nisan 2015 Paylaş 24 Nisan 2015 Yeni şeyler geliyor gibi, Elephone andro5 ve win10 u beraber kullanıyormuş birazda gülelim Yorum bağlantısı
Misafir 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Burak göncü kendisi general mobile da yazılımcı, kendisini takip edin genel olarak Android gelişmeleri hakkında da bilgi veriyor. Şu paylaşımı komik geldi Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 19 Ağustos 2015 Paylaş 19 Ağustos 2015 Merhabalar, Android'de her sabah 08:20 e alarm kuruyorum, Alarm Tipi olarak - Bilgi Verme'yi seçiyorum. Bilgilendirme içeriği olarakta, Hava Durumu - Bugünün Programı - Haberler'i seçiyorum. Her sabah vakti geldiğinde günün havasının nasıl olacağını, Takvimdeki bugün yapılacaklarımı sesli olarak güzel güzel söylüyor ancak haberleri ( ana başlıkları ) okumuyor. Daha doğrusu içeri görüntülenemiyor yazıyor Haberler kısmında. Bunun için hangi haber uygulamasının yüklü olması gerekiyor, bilgisi olan var mı acaba ? 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 14 Eylül 2015 Paylaş 14 Eylül 2015 Merhabalar, Android'de her sabah 08:20 e alarm kuruyorum, Alarm Tipi olarak - Bilgi Verme'yi seçiyorum. Bilgilendirme içeriği olarakta, Hava Durumu - Bugünün Programı - Haberler'i seçiyorum. Her sabah vakti geldiğinde günün havasının nasıl olacağını, Takvimdeki bugün yapılacaklarımı sesli olarak güzel güzel söylüyor ancak haberleri ( ana başlıkları ) okumuyor. Daha doğrusu içeri görüntülenemiyor yazıyor Haberler kısmında. Bunun için hangi haber uygulamasının yüklü olması gerekiyor, bilgisi olan var mı acaba ? Çoook geç bir alıntı olacak ama hangi telefonun hangi alarm uygulaması bu böyle? 1 Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 18 Eylül 2015 Paylaş 18 Eylül 2015 (düzenlendi) Android işletim sistemi üzerinde, saldırganların kilit ekranını etkisiz hale getirip kilitli bir cihazın tüm kontrolünü ele geçirebilecekleri bir güvenlik açığı keşfedilmiş durumda. Android güvenlik ekibi, Texas Üniversitesi tarafından ortaya çıkarılan problemi, bu ay gelecek bir güncelleme ile ortadan kaldıracağını bildirdi. Güvenlik açığı Android 5.0 ve 5.1.1 sürümleri etkilemiş görünüyor. Saldırı, cihaza fiziksel olarak erişim sağlayabilen saldırgan tarafından gerçekleştirilebiliyor. KİLİT EKRAN ÇÖKÜYOR Ayrıca cihazın şifre korumalı olması gerek. Kamera uygulaması etkinken parola alanına uzun bir dize girilerek kilit ekranının çökmesi sağlanıyor. Bu aşamadan sonra cihaza tam erişim sağlayan saldırganların tüm kişisel bilgilere ulaşabilmeleri mümkün hale geliyor. Henüz düzeltme almayan kullanıcılar geçici çözüm olarak PIN veya desen tabanlı kilit kullanabilirler. kaynak:http://www.ensonhaber.com/android-telefonlarin-ekrani-kilitliyken-de-hacklenebilir-2015-09-18.html 18 Eylül 2015 tarihinde Sinan Özvarlık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 18 Eylül 2015 Paylaş 18 Eylül 2015 Çoook geç bir alıntı olacak ama hangi telefonun hangi alarm uygulaması bu böyle? Normal telefonun kendi alarmı. ( Android 4.4.2 ) Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Eylül 2015 Paylaş 22 Eylül 2015 Başka bir konuda belirtmiştim ama burayada ekleyelim, Arkadaşlar android cihazlar ile alakalı bana gelen bir bilgiyi iletiyorum sizlere... Kırmızı çıkarsa açık var güncelleme yapılmalı, yeşil çıkarsa sıkıntı yoktur. Açık varsa MMS gmail hangouts gibi programlarda ki ekli dosyalara tiklamamaniz lazım. "Merhaba, Birkaç hafta önce bir güvenlik araştırma şirketi tarafından anons edilen "Stagefright" açığı, Android telefonlarda şu ana kadar bulunan en önemli açık olarak belirtilmektedir. Güvenlik açığı istismar edilerek kullanıcıların kişisel verilerine ulaşılabildiği raporlanmış durumdadır. Henüz açığın tamamen tüm cihazlarda kapatılmasını sağlayacak güvenlik güncellemeleri yayınlanmamış olması nedeniyle, Android cihazlarda aşağıdaki kontrollerin yapılması ve önlemlerin alınması gerekmektedir. - Güvenlik açığını bulan firma tarafından Google Play üzerinde yayınlanan "Stagefright Detector" uygulamasını indirerek telefonunuzda açık olup olmadığını kontrol ediniz. Uygulamayı indirmek için;https://play.google....etector linkine tıklayınız veya Google Play Market üzerinden Stagefright Detector'ı kurunuz. - Uygulama kurulduktan sonra "Begin Analysis" butonuna basarak cihazınızda açık olup olmadığını kontrol ediniz." Yorum bağlantısı
Misafir 22 Eylül 2015 Paylaş 22 Eylül 2015 Normal telefonun kendi alarmı. ( Android 4.4.2 ) Hangi marka bu telefon? Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 22 Eylül 2015 Paylaş 22 Eylül 2015 Hangi marka bu telefon?Samsung Note 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Ekim 2015 Paylaş 24 Ekim 2015 Yeni telefonumu buldum sanırım, çıksada detaylı baksak, buda beni 3-4 sene götürür artık nexus 6p Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ekim 2015 Paylaş 25 Ekim 2015 Bu tip haberlere inanmayınız. Reklam amaçlı. Zaten play store linki de uçmuş. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Ekim 2015 Paylaş 25 Ekim 2015 Bu tip haberlere inanmayınız. Reklam amaçlı. Zaten play store linki de uçmuş.Bu bize şirket iç kanallarından bilgi işlem birimimiz tarafından gönderildi, TURKCELL... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ekim 2015 Paylaş 25 Ekim 2015 Yani? Turkcell en iyisini mi biliyor simdi [emoji14] 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Ekim 2015 Paylaş 25 Ekim 2015 Yani? Turkcell en iyisini mi biliyor simdi [emoji14]Şimdi ne desem ki [emoji16] [emoji16] [emoji2] o link çalışmıyor da program ismi ile indirince çalışıyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Ekim 2015 Paylaş 25 Ekim 2015 Yok öyle açık arama, Anrdo 6 gelince yapın bunu, uygulama izinlerini tamamen kapatın, bakalım ne yapacak Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Ekim 2015 Paylaş 25 Ekim 2015 Yok öyle açık arama, Anrdo 6 gelince yapın bunu, uygulama izinlerini tamamen kapatın, bakalım ne yapacak Bendeki de nexus 4, açık yok ki zaten Ali Abi [emoji2] güncelleme olmayanlarda varmış bu durum. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Ekim 2015 Paylaş 25 Ekim 2015 Bendeki de nexus 4, açık yok ki zaten Ali Abi [emoji2] güncelleme olmayanlarda varmış bu durum. Ooo nexus yakında bende senin nexus klübe katılacağım 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Kasım 2015 Paylaş 11 Kasım 2015 (düzenlendi) tüm os ların dönüp dolaşıp geleceği yer Andro dur bazılarına duyrulur hey gidi blackberry hey, sonunda sende doğru yolu buldun... 11 Kasım 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 tüm os ların dönüp dolaşıp geleceği yer Andro dur bazılarına duyrulur hey gidi blackberry hey, sonunda sende doğru yolu buldun... , Batmamak için son çırpınışı. Tuşlu telefona artık talep yok. Enteresan şekilde araç kullanırken dokunmatik ekranla mesaj yazabilen evrimleşmiş bir insanoğlu var artık. Tuşa ihtiyaç duymuyor. Öyle ki sesli mesajı bile kullanan yok. Ekrana dokunmanın yerini hiçbir şey tutmuyor. Mail desen BB'nin tercih nedeni olan mail hizmetini diğerleri bedavaya daha hızlı ve mailin formatını değiştirmeden exchange ile veriyor. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 telefonda ofis kullanmak istiyorum arkadaslar ,daha dogrusu egzel .dosyayi acan degil uzerinde oynama yapabilecegim bi program bilenimiz varmi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts