Önder Kuru 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Yasal mi bu Ne biliiim? Geçen bir şey yaparken gn_camera.apk orjinal değil diye işim yarım kaldı. Amaç stock apk olsun yani. Değiştirmeden yedek almamışım malum uygulamayı... Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Teknolojiye 66 sayfa geç kalmış, bu 66 sayfayı üşendiği için sadece son 6 sayfasını okumuş androidimsi os kullanıcısı olarak ( tarif uzun oldu idare edelim lütfen) internet bağlantısına ihtiyaç duymadan kullanabileceğim bir navigasyon programı arıyorum. Nokia E52 bu konuda harikaydı. Tavsiyeniz ne olur? (Cihaz Blackberry Z10. Android uyulamalar yüklenip çalıştırılabiliyor.) Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Teknolojiye 66 sayfa geç kalmış, bu 66 sayfayı üşendiği için sadece son 6 sayfasını okumuş androidimsi os kullanıcısı olarak ( tarif uzun oldu idare edelim lütfen) internet bağlantısına ihtiyaç duymadan kullanabileceğim bir navigasyon programı arıyorum. Nokia E52 bu konuda harikaydı. Tavsiyeniz ne olur? (Cihaz Blackberry Z10. Android uyulamalar yüklenip çalıştırılabiliyor.) blackberry için üretilmiş navigasyon yazılımı mı varmış? Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 (düzenlendi) Birçoğunu çalıştırıyor. Ama internet istiyor. İşte evde wifi olunca internet paketi işine de girmedim. Android uygulamada yüklüyorum. Bb el değiştirdi iyi yolda. http://appworld.blackberry.com/webstore/product/1/?LID=tr:bb:apps:blackberryapps&LPOS=tr:bb:apps®ion=214〈=tr 17 Şubat 2014 tarihinde Fatih Öztürk27 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 Fatih hocam, az önce kurtlar vadisinde savcı hanım çevrimdışı çalışan bir navigasyon reklamını yaptı. ama cihazın reklamı mıydı navigasyonmu anlayamadım.Aynen Abi, bende anlamadım.. Yandex e benzettim arayüzü ama isim vermediler.. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 Fatih hocam, az önce kurtlar vadisinde savcı hanım çevrimdışı çalışan bir navigasyon reklamını yaptı. ama cihazın reklamı mıydı navigasyonmu anlayamadım.Abi mesajını okuyunca aklıma geldi bugün perşembe olduğu teşekkür ederim. Şu an diziyi izliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Navigasyon zaten internet kullanmaz ki ? GPS ile çalışıyor. GPS yoksa telefonunuz da o zaman google maps ve yandex gibi haritalar internet ile çalışır. Oda ne kadar sağlıklı bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 TeamViewer indiridim. Gerçekten güzel hazırlanmış bir program. Telefondan bilgisayarı yönetebilirsiniz bilmeyen varsa.. Bir kurcalayin derim Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Bugün ziyaretime yeğenim geldi. Samsung galaxy s4 cihazıma igo primo navigasyonu kurdu. Internete gerek duymaksızın sadece gps ile çalışıyor. Normal navigasyon cihazından çok daha hızlı ve güzel. Açıkçası harika bir uygulamaymış çok hoşuma gitti.ücretli mi ? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Elimde şok bir belge var What kind of document? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 gizli Android konusunda gizli mesaj hmm. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 (düzenlendi) 8 Mart 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Kişi engelleme var mıydı o da mı yeni geldi bilemedim. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Whatsapp'da Türkiye bayrağı da eklenmiş yada ben yeni gördüm bilemedim şimdi Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 arkadaşlar bildiğiniz üzere twitterin kökü kazındı dün gece samsung s4 için dns ayarını nasıl değiştiririz yada uygulama önerebilirmisiniz hotspot shield dışında sürekli reklam videosu çıkıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Whatsapp'da Türkiye bayrağı da eklenmiş yada ben yeni gördüm bilemedim şimdi 3 ay önce yoktu son baktığımda. Şimdi var.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Wifi'den bağlantı yapılıyor ise dns ayarı değiştirilebiliyor Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Wifi'den bağlantı yapılıyor ise dns ayarı değiştirilebiliyor nasıl Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Bağlı olduğun wifi hattının üzerine basılı tut. Menü çıkacak. Gelişmiş seçenekleri göster diyeceksin. Orada ayarlar görünüyor ve değişime izin veriyor. 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 (düzenlendi) hotspot kurun, aktif hale getirin iş tamam, twitter normal şekilde çalışır, zaten şuan cumhurbaşkanı bile tvit atıyor, ne yasağı kardeşim 21 Mart 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Abi sen yoksa para verip premium aldın çok reklam çıkıyor yav rahatsız etti beni. Facebookta kapanacakmış. Desenize forumda yoğunluk oluşacak Yoo free sürü kurdum, çalıştırdım arka plana attım, reklam nereden çıkacakki, hiç hareket yok, bildirim barında anahtar resmi ve güvünli bağlantı simgesi çıkıyor o kadar, tivitıra baktım çalışıyormu diye sonrada sildim gitti, işim olmaz tivıtırla Yorum bağlantısı
Recommended Posts