Sani Gerşon 20 Kasım 2013 Paylaş 20 Kasım 2013 PC deki interneti telefon yada androidde kullanabilirmiyiz ? Wi-fi ile dağıtabilirsiniz? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 20 Kasım 2013 Paylaş 20 Kasım 2013 Kablo için, usb ile bağlandıktan sonra USB bildirimleri içerisinde PC ile bağlan olması lazım. Her cihazda ayrı olabilir. hTC'de, "USB Ağ Ayarı" altında, "İnternet Geçişi" ismiyle bulunur, altında açıklama olarak "PC'nin ağ bağlantısını paylaş" yazar. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 20 Kasım 2013 Paylaş 20 Kasım 2013 Wi-fi ile dağıtabilirsiniz? Peki nasıl? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Kasım 2013 Paylaş 20 Kasım 2013 tuş kilidi yerine sadece kaydır ile açılınca bildirimi merkeze kaydırarak tek hareketle olması lazım. bendeki çangçing çong öyle. Sadece kaydırarak açıyorum hocam. Zafer bişeyler yazmıştı ama deneyemedim henüz. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Kasım 2013 Paylaş 20 Kasım 2013 Peki nasıl? Modeminizde wi-fi varsa, özelliği açın, şifreleyin, sonra android telefonunuzun wi-fi si ile bağlanın. Standart bir kablosuz ağ bağlantısı gibi olacak yani. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Kasım 2013 Paylaş 20 Kasım 2013 wifi özelliği yok ise yeni ağ oluştur paylaştır yollarını takip edin. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 20 Kasım 2013 Paylaş 20 Kasım 2013 Ben vınn kullanıyorum USB ile bağlı laptopa aktarım yapabilir miyim? Modeminizde wi-fi varsa, özelliği açın, şifreleyin, sonra android telefonunuzun wi-fi si ile bağlanın. Standart bir kablosuz ağ bağlantısı gibi olacak yani. wifi özelliği yok ise yeni ağ oluştur paylaştır yollarını takip edin. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Kasım 2013 Paylaş 20 Kasım 2013 USb kablo ile zor bu işler windows phone oldumu sorun yok anında oluyo Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 20 Kasım 2013 Paylaş 20 Kasım 2013 Sadece kaydırarak açıyorum hocam. Zafer bişeyler yazmıştı ama deneyemedim henüz. Abi Knockv2'de ayarlar menüsünde, Lockscreen Bypass seçeneği var. Bunu işaretlersen, en azından bilidirime tıkladıktan sonra tekrar kilit açma derdi kalmıyor. Böyle olunca: 1- Ekranın ortasındaki bildirim ikonuna tık, 2(a) - Ya hemen ardından ekranın ortasına bir tık daha 2(b) - Ya da ekranın ortasından aşağı indikten sonra bildirim ikonuna tık 3- Bildirimi gönderen uygulama açılıyor. Ben çok bakındım ettim ama o senin düşündüğün kolay kullanımı göremedim. Belki ileride alacağı güncellemelerle gelebilir. Ben vınn kullanıyorum USB ile bağlı laptopa aktarım yapabilir miyim? Sen telefonu bilgisayara bağladığın zaman üst bildirim panelinde ne yazıyor abi? USB bağlantısı ile ilgili? Ve buna tıkladığında hangi seçenekleri görüyorsun ekran görüntüsü paylaşabilir misin veya neler olduğunu yazabilir misin? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 20 Kasım 2013 Paylaş 20 Kasım 2013 USb kablo ile zor bu işler windows phone oldumu sorun yok anında oluyo hTC 'de dediğim kadar basit. Kabloyu tak, gelen bildirimde İnternet Geçişini seç. 5 sn bekle. Bitti Samsung muhtemelen bunu bir şekilde Kies 'le bağdaştırmıştır. Yani Samsung'lar için Kies'i açmak/kurmak vs. gerekiyor olabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Kasım 2013 Paylaş 20 Kasım 2013 (düzenlendi) Ben vınn kullanıyorum USB ile bağlı laptopa aktarım yapabilir miyim? dediğiniz şey eğer telefona internet sağlamak ise evet. ama usb ye gerek yok. laptoptaki vınn ile gelen interneti wifi ile paylaştırabilirsiniz çevreye. şifre koyarsınız konu komşu giremez ayrıca. usb ile de olur zafer bey anlatmış. 20 Kasım 2013 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 20 Kasım 2013 Paylaş 20 Kasım 2013 hTC 'de dediğim kadar basit. Kabloyu tak, gelen bildirimde İnternet Geçişini seç. 5 sn bekle. Bitti Samsung muhtemelen bunu bir şekilde Kies 'le bağdaştırmıştır. Yani Samsung'lar için Kies'i açmak/kurmak vs. gerekiyor olabilir. Androidde bu kadar kolay değil, olmamalı Bunun için uygulamalar var diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 20 Kasım 2013 Paylaş 20 Kasım 2013 Androidde bu kadar kolay değil, olmamalı Bunun için uygulamalar var diye biliyorum. Valla bilemiyorum. hTC One X ile böyle. Hatta öncesinde Evo 3D ve Desire modellerinde de böyleydi. Belki sense arayüzünün nimetidir. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 20 Kasım 2013 Paylaş 20 Kasım 2013 Sen telefonu bilgisayara bağladığın zaman üst bildirim panelinde ne yazıyor abi? USB bağlantısı ile ilgili? Ve buna tıkladığında hangi seçenekleri görüyorsun ekran görüntüsü paylaşabilir misin veya neler olduğunu yazabilir misin? dediğiniz şey eğer telefona internet sağlamak ise evet. ama usb ye gerek yok. laptoptaki vınn ile gelen interneti wifi ile paylaştırabilirsiniz çevreye. şifre koyarsınız konu komşu giremez ayrıca. usb ile de olur zafer bey anlatmış. Wi-Fi ile olması gerekir kızım bilgisayarda oyun oynarken bende telefondan internete girmek istiyorum. USB ile henüz telefonumu bilgisayara hiç bağlamadım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Kasım 2013 Paylaş 21 Kasım 2013 Vınn'larda wi-fi desteği yok. Ancak simkart destekli wi-fi dağıtıcılı vınn'lar var. Turkcell'in de satışı mevcut. Onları araştırmanızı öneririm. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Kasım 2013 Paylaş 21 Kasım 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app_sidecars.layout Sidecar ugulaması. Ülkemizde pek uygun olacağını sanmıyorum. Zaten pek indirende yok heralde. Uygulama aslında hukuki olarak sorun çıkartacak gibi. Para kazanmak mı ? Yoksa sosyal ağ gibim bişey mi belli değil. Uygulamayı indirenler, kimi sürücü kimi yolcu oluyor. Uygulamadan haritadan bu uygulamayı kullananları seçerek gift (hediye yada ödeme) göndermeniz gerekiyor. Sanırım beleş değil. Seçtiğiniz kişiyi haritada navigasyon olarakta görebiliyorsunuz. İlginç. Yorum bağlantısı
Akan Belen 21 Kasım 2013 Paylaş 21 Kasım 2013 Kimin nerede olduğunu gösteren bir uygulama ise fena bu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Kasım 2013 Paylaş 21 Kasım 2013 Abi Knockv2'de ayarlar menüsünde, Lockscreen Bypass seçeneği var. Bunu işaretlersen, en azından bilidirime tıkladıktan sonra tekrar kilit açma derdi kalmıyor. Böyle olunca: 1- Ekranın ortasındaki bildirim ikonuna tık, 2(a) - Ya hemen ardından ekranın ortasına bir tık daha 2(b) - Ya da ekranın ortasından aşağı indikten sonra bildirim ikonuna tık 3- Bildirimi gönderen uygulama açılıyor. Söylediklerini yaptım... 2(a) da söylediğini yapamamıştım.. şimdi yaptım.. iki tık ile uygulamaya gidiyor.. 2(b) de devam ediyor ve kilidi açıp ilgili uygulamaya götürüyor.. Güzel.. Daha güzelini keşfettim, hiç ekranı tıklamadan geri butonu telefonu normal olarak ekran kilidi pozisyonuna getiriyor.. Yani bildirimlere bakmadan telefona gitmem gerekiyorsa geri tuşu sonrasında kilidi manuel açıyorum... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 21 Kasım 2013 Paylaş 21 Kasım 2013 Daha iyisi, kullanması zevklisi de yok abi. Artık eksisiyle artısıyla seveceğiz Ama muhtemelen ileride güncellemelerle daha işlevsel olacaktır. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 Android 4.3 güncellemesi beş para etmez eskisinden hiçte farkı yok güncelleme yaptığımıza değmez. Zaten sadece driver, tabii görüntüde farkı olmaz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 Birşer soracağım, Android 4.2.2'de arayanın resmi tam ekran nasıl çıkar? İphone gibi ama programsız ayarı var mı? Ben resim eklediğimde hiç bir şey yapmadım tam ekran çıkıyor.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 (düzenlendi) genelleme de ne gibi farklılıklar var peki Ali'ciğim, ben bir fark hissetmedim. yağ gibi çalışmada, oyun açısından ve ram kullanımında fark var, tabii bunları anlamak için harbi andro telefonda lazım, zamzungta anlayamazsın tabii 23 Kasım 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 Şu an en saf android general mobile discoveryide.... Çıks yanlış, en saf android Nexus'larda. Yorum bağlantısı
Recommended Posts