İçeriğe Yönlendir

Android Uygulamaları Ve Diğer Gelişmeler

Misafir

Recommended Posts

Bb mesenger markete girmiş. Kayıt sonrası onay mesajı biraz gecikebiliyormuş. Bn önceki kaydımı kullanarak bb mesengerımı tekrar kullanıma açtım.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

"Çıplak gösteren kamera" uygulamasına ne zaman güncelleme gelecek :p

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Bb mesenger markete girmiş. Kayıt sonrası onay mesajı biraz gecikebiliyormuş. Bn önceki kaydımı kullanarak bb mesengerımı tekrar kullanıma açtım.

Saygılarımla.

Bu program hakkında tonla yorum var. Biraz bahseder misiniz BB Mesenger hakkında?

Yorum bağlantısı

Bu program hakkında tonla yorum var. Biraz bahseder misiniz BB Mesenger hakkında?

BB Mesenger, Blackberry ile gündelik hayatımıza girmiş, watsapp'ın fikir aldığı program diyebiliriz. Özelliği istediğinizz kişilerle irtibata geçerek özelinizi korursunuz. Temelinde size Blacberry cihazı ile uyumlu bir pin no'su verir. Bu pin blackberry kullanıcıları arasında rumuz yerine geçer. Programı kurduğunuzda, pin no'yu bildiğiniz kişiyi direk kişilerinize eklersiniz. yazılı ve görsel mesaj paylaşımında bulunabilirsiniz. Şimdi watsapp veya tango ile bu işlemler yapıldığı için özellikler ormal gelse de, sms harici mesajlaşmanın mümkün olmadığı, mms dışında görsel gönderim yapılamadığı günlerde son derece ilgi çekiciydi. Watsapp'ı kurduğunuzda telefon rehberinizdeki tüm kişilerin listesine otomatik olarak eklendiğinizi biliyorsunuzdur, mesenger bu konuda korumacıdır.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

"Çıplak gösteren kamera" uygulamasına ne zaman güncelleme gelecek :p

Geldi ama yine çalışmıyor :crazy:

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Android 4.3 yazılımı s4 için çıkmış s3 içinde çıkmış  dogrumu. Fakat s4 cihazımda yazılım güncellemesi yaptığımda yazılımın güncel olduğu çıkıyor ama yazılımım şuan 4.2.2 . Problem nerde cihazda mı yoksa yazılım hala çıkmadımı.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Android 4.3 yazılımı s4 için çıkmış s3 içinde çıkmış  dogrumu. Fakat s4 cihazımda yazılım güncellemesi yaptığımda yazılımın güncel olduğu çıkıyor ama yazılımım şuan 4.2.2 . Problem nerde cihazda mı yoksa yazılım hala çıkmadımı.

kies üzerinden deneyin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

S3 için 4.3 çıkmış ama henüz güncelleme Türkiye'ye gelmedi. 1  haftaya gelir. Note 2 için halen ses yok. 

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Kies üzerinden denedim ama hala en güncel yazılım diyor. Android 4.3 güncellemesini yükleyen var mı acaba.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Evet bizim aletler yine demode olduuuu.

http://www.andronova.net/2013/11/07/iste-beklenen-oldu-2k-cozunurlugunde-telefonlar-geliyor/

Vivo firmasının en son ürünü XPlay 3S 5,7 inç ekranında 2560 x 1440 piksel çözünürlüğü ile bir ilki başarıyor. 2K çözünürlüğünde ki ekranında 515 ppi gibi bir rakamla tüm rekorları alt üst eden Vivo XPlay 3S, donanımıyla da göz dolduruyor. Snapdragon 800 yonga seti ile güçlendirilen telefonda 3 GB sistem belleği bulunacak. 5 mega piksel ön, 13 mega piksel arka kamerası bulunan telefonda son günlerin modası parmak izi sensörü de bulunuyor. Galaxy S5 ile ilgili dedikodularda yer alan 2K çözünürlük bir hayaldi ama gerçek oldu.

Vivo-Xplay3S.jpg

Yorum bağlantısı
Akan Belen

2-3 sene yeni çıkacak hiçbir telefon ilgi alanımda değil.Sayısal falan toslamazsa eğer  :biggrin:

En iyi telefon benim için sahip olduğum telefon

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Yarın mı gelecekmiş?

:p

Önemli değil, nasılsa şuan en iyi telefon bende :)

Yorum bağlantısı

Hintli bir geliştiricinin programı olan Zomato'ya Türkiye'den Ankara ve İstanbul'da eklendi. Programı diğerlerinden daha farklı kılan, menülerin orjinal olarak fiyatları ile paylaşılması. Bazı lokantalar eklememiş ancak fikir sahibi olmak açısından güzel bir program.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

S4 cihazıma format atmak istiyorum nasıl yapmam gerekiyor. Fabrika ayarlarına geri döndürsem yeterli oluyormu birde fabrika ayarlarına nerden geri döndürülüyor bulamadım ayarlardan.

Yorum bağlantısı
Behram Doygun

Android 4.3 yazılımı s4 için çıkmış s3 içinde çıkmış dogrumu. Fakat s4 cihazımda yazılım güncellemesi yaptığımda yazılımın güncel olduğu çıkıyor ama yazılımım şuan 4.2.2 . Problem nerde cihazda mı yoksa yazılım hala çıkmadımı.

S4 için 4.3 mevcut çıkmış durumda güncelleyen bir cok kişi var ama ben S3 kullanıcısıyım bizim için daha Türkiye'ye gelmedi 4.3 uygulaması önümüzdeki ay gelecek diye biliyorum şuan internette 4.3 sızmış durumda ama hala eksikler var kısıtlı sürüm yayınlanan internetteki.
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Bakalım nasılmış :D Igo mu bu mu desem ? Gerçi igo sanırım daha üstün ama

Bu internet destekli çalışıyor olması lazım ;)

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

S4 için telefonundan güncelleme aradığında 4.3 güncellemeyi buldu ve yükledim cihazına format attıktan sonra güncelledi şimdilik bir sıkıntı yok

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...