Ali Cihangiroğlu 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 4.4 kitkat ekran görüntüleri çıkmış, özellikler ilginç 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Olabilir, daha net birşeyler yok, çıksada görsek artık Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 4.4 sürümü yüklü bir telefonda, menü görüntülerinden birkaçı, anca bunu gösteriyorlar henüz. Yorum bağlantısı
Akan Belen 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 4.4 sürümü yüklü bir telefonda, menü görüntülerinden birkaçı, anca bunu gösteriyorlar henüz. Bizede gelecek o zaman Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Bizede gelecek o zaman Kesin, ben 5 i de bekliyorum Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 (düzenlendi) Son haberlere göre Microsoft win8 in sadece Nokia da olmasından rahatsızmış, hTC ile görüşüp, hiper aletler yapıyorsunuz, gelin el verin, aga ya beleş sizede beleş Win8 verelim, baba modellerinizin win8 versiyonlarınıda çıkarın... diye görüşüyorlarmış... "Akıllı telefon platformunun %3′lük dilimini elinde bulunduran Windows Phone’un daha geniş kitlelere ulaşmak için geliştireceği farklı yöntemler merakla takip edilecektir. HTC ile yapılan görüşmelerde, telefonların Windows Phone ve Android’i aynı anda çalıştırması ya da seçimin kullanıcıya bırakılması gibi seçeneklerden hangisinin olacağı net değil. Henüz başlayan senaryonun ileride daha fazla detayı gün yüzüne çıkarması bekleniyor." Hale bak, süper One, ister Win8 ister Andro arasında geçiş yapabilen bir sistemde olabilirmiş 5 Ekim 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tamer Geveci 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 trapster isimli uygulamayı incelemenizi tavsiye ederim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Ali abi Windows araba yapsaydı her modelinde tekrar direksiyon eğitimi alırdık diye bir tabir var biliyorsun değilmi. Ben imkanım olsa Windowsu bilgisayarda da kullanmayıp Linux kullanacağım. Ancak çevremde linux kullanan yok ve öğretmen olunca herkes soru soruyor ve windows bilmek zorundasın. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Ali abi Windows araba yapsaydı her modelinde tekrar direksiyon eğitimi alırdık diye bir tabir var biliyorsun değilmi. Ben imkanım olsa Windowsu bilgisayarda da kullanmayıp Linux kullanacağım. Ancak çevremde linux kullanan yok ve öğretmen olunca herkes soru soruyor ve windows bilmek zorundasın. Bende windows un telefonda tam oturması seneler alır zaten, ama çift sistem olsa iyi olurdu, kurcalardır, fatal error, bilinmeyen bir sorunla karşılaşıldı tarzı uyarılar alıp dururduk artık Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 OneX 'imi de güncellemişim Venom Team ViperX 4.0.3'e. Adamlar çalışıyor yavv http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2087443 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Süper vallahi, bu arada elime geçen ip5 le One kapat aç testi yaptım, ilk kapanan tabiki One oldu, ilginç olansa açılış, İandrOS7 yüklü ip5 açılana kadar, One açıldı, restart attım bir daha açıldı, anca o zaman ip5 kendine geldi, bune yahu 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Batarya kalibrasyonu için önerebileceğiniz bir program var mı? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Batarya kalibrasyonu için önerebileceğiniz bir program var mı? Hepsi tırt. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 batterystats ın nerde saklandığını biliyon mu? Hepsi tırt. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 batterystats ın nerde saklandığını biliyon mu? recovery'de vardır delete batterystats? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 recovery'de vardır delete batterystats? Her kernel de yok Benim telefonun recovery iye giremedim henüz ama önceki kullandığım Cayanogenlerde yoktu 4.3 lerde Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Öncekilerde CM10 şimdi bişe yok giremedim diyom rocervy e arıyom nasıl girileceğini Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 vol down+power falandır, ne olacak He ya ondandır nolacak... Geri kalmış telefonunla mı karıştırıyon benim süperötesini kesin başka bir şeyleri vardır bunun Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Ali abi Windows araba yapsaydı her modelinde tekrar direksiyon eğitimi alırdık diye bir tabir var biliyorsun değilmi. Ben imkanım olsa Windowsu bilgisayarda da kullanmayıp Linux kullanacağım. Ancak çevremde linux kullanan yok ve öğretmen olunca herkes soru soruyor ve windows bilmek zorundasın. Bende windows un telefonda tam oturması seneler alır zaten, ama çift sistem olsa iyi olurdu, kurcalardır, fatal error, bilinmeyen bir sorunla karşılaşıldı tarzı uyarılar alıp dururduk artık Yeri burası değil gerçi ama ben hiç öyle sorunlar yaşamıyorum. Gayet iyi. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Navigasyon derdine son. Kalitesiz çin malı cihazlarla işkenceye de. Gayet uygun fiyatla ıgo primo android'de. Bu fiyatla sahtesini de kullanmak gereksiz. Fiyat 20usd. Eğer güncellemelerde sorun yoksa evde atıl duran eski android tellerden gayet güzel navigasyon cihazı olur. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.basarsoft.igo.javaclient&hl=tr Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Yeri burası değil gerçi ama ben hiç öyle sorunlar yaşamıyorum. Gayet iyi. Abi office 97-2003 arasında sorun yok. Ama office 2007-2010da aradığımı bulamıyorum Windows xp ile 7 arasındaki farklara bak Windows 8 nasıl abi. XP ile arasındaki farklara bak ve 7 ile arasındaki farklar Yorum bağlantısı
Recommended Posts