Hüseyin Yergin 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 kartla tabi o işleri yaptım hattı aktardım IMEI iptal oldu google facebook ayarları değiştirildi. Ararsa akrabalarımı arar ve üniversite senato kararlarını okur. arasın okusun. hadii içinde videolar da gitti. sağlık olsun demekten başka seçenek yok. Hocam geçmiş olsun savcılığa suç duyurusunda bulunursanız bulunma ihtimali yüksek haberiniz olsun sistem gelişti bir çok kez bulunduğunu gördüm çalıştığım yerde parçalanma dışında tabi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 bakalım deneriz. btk ya bildirdim cihaz şu an iptal. imei değişmesi bunda zaten yoktu. Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 Hüseyin, çalınan telefonumla ilgili başımdan geçen mahkeme macerasını sana anlatmış mıydım? Yok abi dinlerim her zaman Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 Hocam geçmiş olsun. Nasıl oldu? yorgunluk. ufaklıla parktayım. sanırım arka cebime koyuyorum diye kaydı yere ve ben duymadım. zaten gribim uçak seyahati yaptım kulaklarım duymuyor. Bana çarpan olay yaşatan vs olmadı. Yani düşürdüm geri dönünce almışlardı. Ortalıkta motorlu bisikletli genç çoktu. device manager dan ulaşmaya çalışıyoru ama cihaz kapalı. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 yorgunluk. ufaklıla parktayım. sanırım arka cebime koyuyorum diye kaydı yere ve ben duymadım. zaten gribim uçak seyahati yaptım kulaklarım duymuyor. Bana çarpan olay yaşatan vs olmadı. Yani düşürdüm geri dönünce almışlardı. Ortalıkta motorlu bisikletli genç çoktu. device manager dan ulaşmaya çalışıyoru ama cihaz kapalı. Geçmiş olsun Canınız sağolsun hocam. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 Hocam geçmiş olsun savcılığa suç duyurusunda bulunursanız bulunma ihtimali yüksek haberiniz olsun sistem gelişti bir çok kez bulunduğunu gördüm çalıştığım yerde parçalanma dışında tabi. Sene 2002 üniversiteden arkadaşın telefonunun çalıntı olduğu iddiası ile yurttan aldılar götürdüler. Şükür faturası vardı serviste karışmış telefon. O zamandan bulunduysa şimdide bulunur. Hocam geçmiş olsun savcılığa suç duyurusunda bulunursanız bulunma ihtimali yüksek haberiniz olsun sistem gelişti bir çok kez bulunduğunu gördüm çalıştığım yerde parçalanma dışında tabi. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 Sene 2002 üniversiteden arkadaşın telefonunun çalıntı olduğu iddiası ile yurttan aldılar götürdüler. Şükür faturası vardı serviste karışmış telefon. O zamandan bulunduysa şimdide bulunur. İnsanlar çalınınca yada kaybedince umursamıyor doğuda böyle değil duyan geliyor adam 3310 bile kaybetse geliyor bir çoğuda bulunuyor abi teknoloji iyi bir şey tamamdır kardeş, bi araya geldiğimizde unutturma anlatayım. eminim çok güleceksin. Bekliyorum kesin hatırlatacağım buluşunca. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 İnsanlar çalınınca yada kaybedince umursamıyor doğuda böyle değil duyan geliyor adam 3310 bile kaybetse geliyor bir çoğuda bulunuyor abi teknoloji iyi bir şey Bekliyorum kesin hatırlatacağım buluşunca. Hele bir buluşalım. Şurası 100 km. Olmazsa sen gelirsin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 Doğuda insanların işi yok herhalde ondandır. umursamıyor değilim. klasik ve sevdiğim bir model. içi bir sürü konfigure. bir sürü para. parayı hortumla kazanmıyorum, miras sahibi de değilim. etkiliyor tabi ama sağlığa gelmesin diye sakin oluyoruz. yoksa gereğini yaptık iptal ettik. sokakta dumbara yapsak daha çok sıkıntı çektiğimizle kalırız. bulunsa bile. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 Aslında bir sebep de büyük ekranlı telefonların pantolonda soru yapması nedeniyle ele alarak taşınması meselesi. Niye cepte durmuyor ki bu alet. Yorum bağlantısı
Akan Belen 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Tango yada viber görüntülü konuşmak için hangisi daha iyi sizce.Bu uygulamalarda dikkat etmemiz gereken bir durum var mı acaba.özellikle yurtdışı konuşma için. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Aslında bir sebep de büyük ekranlı telefonların pantolonda soru yapması nedeniyle ele alarak taşınması meselesi. Niye cepte durmuyor ki bu alet. One gayet iyi, ölçüler cebe uygun 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Tango yada viber görüntülü konuşmak için hangisi daha iyi sizce.Bu uygulamalarda dikkat etmemiz gereken bir durum var mı acaba.özellikle yurtdışı konuşma için.Ben skype ve tango kullanıyorum ikiside süper yurt içi yanlız skype kardeşim sürekli yurt dışı ile görülüyor bi sıkıntı olduğunu görmedim skype tavsiye ederim hem görüntü hem ses hem msj dikkat edilecek tek şey wifi olsa daha sağıklı bağlantı olur 3G bağlantınız yoksa donar görüntülü görüşmede. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Viber indirdim sesi denemiştim ama görüntü denemedim.Tangoyuda kuralım bakalım Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Eylül 2013 Paylaş 28 Eylül 2013 Beyler Ayfonum yok diye üzülmeyin. Bari Dandroid'inizin görüntüsü Ios7 olsun. Malumunuz X görünümlü Z'leri severiz. https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.espier.launcher&hl=en Buna en çok Ali Cihangiroğlu Abi'm sevinecek 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Eylül 2013 Paylaş 28 Eylül 2013 Beyler Ayfonum yok diye üzülmeyin. Bari Dandroid'inizin görüntüsü Ios7 olsun. Malumunuz X görünümlü Z'leri severiz. https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.espier.launcher&hl=en olmuşmu 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Eylül 2013 Paylaş 28 Eylül 2013 (düzenlendi) Ya ya çok sevindim , gerçi İandrOS7 nin kendisi zaten çakma Android ken esas sevinmesi gereken sizlersiniz, bu uygulama 3310 dan , pardon ayfondan androya geçipte hala kendine gelemeyenler için uyum sağlamaya yarayan bir uygulama o kadar, harbi sisteme alışana kadar ufak dozlarda ios verceksinki şok azalsın yani : görünümün alasını ios yapmış, çakma İandrOS7 ile, mutluluktan uçuyorsunuzdur şimdi olmuşmu Süper, ayfon da bile bu kalite yok azizim Kopyacılar siziiii 28 Eylül 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Eylül 2013 Paylaş 28 Eylül 2013 Süper, ayfon da bile bu kalite yok azizim 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Eylül 2013 Paylaş 28 Eylül 2013 SONUNDA YETİŞTİ' Arayüzün daha renkli hale gelmesi ve her uygulamanın tek ekranda ayrı ayrı gözükmesini sağlayan çoklu görüntüleme de yine 'Apple sonunda Android'e yetişti' şeklinde yorumlandı. Apple'ın Android'den ilham aldığı başka bir özellik ise ekran kilitliyken uyarıların daha ayrıntılı görülebilmesi oldu. i0S 7'nin en göze çarpan yeni özelliklerinden Kontrol Merkezi'nin tasarım ve içerik olarak da neredeyse aynı şekilde Android bazlı telefonlarda yer alması dikkat çekti. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 28 Eylül 2013 Paylaş 28 Eylül 2013 Beyler Ayfonum yok diye üzülmeyin. Bari Dandroid'inizin görüntüsü Ios7 olsun. Malumunuz X görünümlü Z'leri severiz. https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.espier.launcher&hl=en Yukledim ama stabilligi gelmedi bunun icinde bir uygulama var mı abi? Galaxy Note 2 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Eylül 2013 Paylaş 28 Eylül 2013 Yukledim ama stabilligi gelmedi bunun icinde bir uygulama var mı abi? Galaxy Note 2 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi. Androyu saf kullan, öyle basit şeyler bozar bunu 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 28 Eylül 2013 Paylaş 28 Eylül 2013 Hayatimda kulandigim en buyuk ekranli ve kalemi olan iphone. Canim cekti. Galaxy Note 2 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Eylül 2013 Paylaş 28 Eylül 2013 (düzenlendi) Hayatimda kulandigim en buyuk ekranli ve kalemi olan iphone. Canim cekti. Galaxy Note 2 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi. Zeki Müren in bir şarkısı vardır, bilirmisin? Hayallerde buluşuruz... diye Değişiklik lazımsa seçenek çok.. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jKfnzawQFYU#t=43 http://mycolorscreen.com/ 28 Eylül 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 28 Eylül 2013 Paylaş 28 Eylül 2013 SONUNDA YETİŞTİ' Arayüzün daha renkli hale gelmesi ve her uygulamanın tek ekranda ayrı ayrı gözükmesini sağlayan çoklu görüntüleme de yine 'Apple sonunda Android'e yetişti' şeklinde yorumlandı. Apple'ın Android'den ilham aldığı başka bir özellik ise ekran kilitliyken uyarıların daha ayrıntılı görülebilmesi oldu. i0S 7'nin en göze çarpan yeni özelliklerinden Kontrol Merkezi'nin tasarım ve içerik olarak da neredeyse aynı şekilde Android bazlı telefonlarda yer alması dikkat çekti. İosu hiç bilmeyen biri olarak, bunlar iosta yokmuydu ki ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts