Sani Gerşon 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 Birbirinizi ikna edemeyeceğinizi biliyorsunuz di mi 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 Arkadaşlar, Selçuk Windows Phone kullanıyor. Apple'la alakası yok ki 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 İşte şu tutumu değiştirmediğiniz sürece fanlıktan kurtulamayacaksınız, Apaçi android tayfası ve mantığı körelmiş fanatik ne demek yahu, hadi bizi katmadın diyelim, diğerleri böyle ise, ios çularında bir kısmı böyle, sen bırak bu tutumuda gerçeklere bak, andro çöküyor diyorlarsa onlarda belge koysunlar o zaman, biz bunları geçelim, aleti alır kullanırım, alsana en baba test, kullandım beni tatmin etmedi,çökme olmadı ama banada yetmedi, en büyük test budur. İos kötümüdür hayır? Android kötümüdür? Hayır. Birbirlerini ezebilirlermi? Hayır. Artık aynı seviyedeler, sadece basit farklar var aralarında. Olduki test raporlarıyla kanıtladılar, ben bu durumda derimki geçen taraf daha iyi olmuş, diğeride iyi ama bu daha iyi, tersi rapor çıkarsada ios daha iyi derim, öyle bir hava yaratıyorsunuzki bunu diyebileceğinize inanamıyorum, hangisi iyi ise ona iyi derim ben, şuan için ikiside iyi, birinde insanı daha rahat hareket etmesini sağlayan özellik farkları var o kadar, ios bunlarıda rahatça halledebilir ayrıca. Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol. Madem aralarında fark olmadığını söylüyorsun yukarıdaki çakma test sonucu ne o zaman ? Arkadaşlar, Selçuk Windows Phone kullanıyor. Apple'la alakası yok ki Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol. Madem aralarında fark olmadığını söylüyorsun yukarıdaki çakma test sonucu ne o zaman ? Hala çakma diyorsun, çakmasını nerden tespit ettin yahu, yada ios un adnrodan daha iyi olduğunu gösterir bir resmi sonucunmu var? Bu tutum nedir? Evet aynılar ama stabillikte ve yağ gibi çalışmada, özellik ve çevre birimleriyle bağlantıda ios un hala eksiği vaaaaar: ios7 ye bir bak, açık net adamlar benzemeye çalışıyor işte, rahatsız olmasalar neden ip5 i bırakıpta ip5c plastik versiyonu sürsünler, varki bir durum adamlarda harekette var. Ben olduğum gibide görünürüm, sende öyle ol. Görünen köyde klavuz istemez, ios da androda ortada, aynılar, fakat ios ta inadı yüzünden hala eksikler var, bu inadıda 1 sene içinde kırılıcak, bekle ve gör. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 Ali bey, Her ne kadar androidci de olsam; ios'un daha stabil bir işletim sistemi olduğu açık. Yönetilebilirlik açısından ise tabiiki android açık ara önde zira ios'u yönetemiyorsun Zaten hızlı olmasının asıl sebebi bunlar işte. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 (düzenlendi) Ali bey, Her ne kadar androidci de olsam; ios'un daha stabil bir işletim sistemi olduğu açık. Yönetilebilirlik açısından ise tabiiki android açık ara önde zira ios'u yönetemiyorsun Zaten hızlı olmasının asıl sebebi bunlar işte. Haklısında, o durum artık mazide kaldı gerçi sadece bir marka işi halletti hTC One, stabillikte sıfır fark bulursun, evet açık net bu marka vee modeli övüyorum, o derece yani hızdada öyle, fakat üstüne ilavede tonla şey bulursun heleki yönetimde yanına bile yaklaşamaz ios Ayrıca ios MacOs kullanıyorsa Androda Linux tabanlı C++ kullanan bir sistem, yani hep böyle kalacak demek bile abes, bu sistem üzerinde uğraşanları ve son 3 seneki gelişim hızınada bakarsak kesinlikle geri kalamaz bu yazılım. İos u savunanlar 2007 den beri androya karşı olan üstünlüklerini bir listelesin, hani malzeme, yok kasa yok ekran, raflarda üst sıralarda olma.... 2007 den 2014 geldiğimiz şu günlerde kalan farklarıda listelesinler, bakalım kaç madde kalmış? 2014 te ne olur bilemem, bu hızla tersi bir listede oluşabilir, gelişimin önünde durulamaz, ama yerinde sayılır 13 Eylül 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 Hala çakma diyorsun, çakmasını nerden tespit ettin yahu, yada ios un adnrodan daha iyi olduğunu gösterir bir resmi sonucunmu var? Bu tutum nedir? Evet aynılar ama stabillikte ve yağ gibi çalışmada, özellik ve çevre birimleriyle bağlantıda ios un hala eksiği vaaaaar: ios7 ye bir bak, açık net adamlar benzemeye çalışıyor işte, rahatsız olmasalar neden ip5 i bırakıpta ip5c plastik versiyonu sürsünler, varki bir durum adamlarda harekette var. Ben olduğum gibide görünürüm, sende öyle ol. Görünen köyde klavuz istemez, ios da androda ortada, aynılar, fakat ios ta inadı yüzünden hala eksikler var, bu inadıda 1 sene içinde kırılıcak, bekle ve gör. Ben teste çakma dedim. Konuyu yine saptırıyorsun. Böyle bir test sonucuyla ancak kendini kandırabilirsin. Haklısında, o durum artık mazide kaldı gerçi sadece bir marka işi halletti hTC One, stabillikte sıfır fark bulursun, evet açık net bu marka vee modeli övüyorum, o derece yani hızdada öyle, fakat üstüne ilavede tonla şey bulursun heleki yönetimde yanına bile yaklaşamaz ios Ayrıca ios MacOs kullanıyorsa Androda Linux tabanlı C++ kullanan bir sistem, yani hep böyle kalacak demek bile abes, bu sistem üzerinde uğraşanları ve son 3 seneki gelişim hızınada bakarsak kesinlikle geri kalamaz bu yazılım. İos u savunanlar 2007 den beri androya karşı olan üstünlüklerini bir listelesin, hani malzeme, yok kasa yok ekran, raflarda üst sıralarda olma.... 2007 den 2014 geldiğimiz şu günlerde kalan farklarıda listelsinler, bakalım kaç madde kalmış. 2014 te ne olur bilemem, bu hızla tersi bir listede oluşabilir, gelişimin önünde durulamaz, ama yerinde sayılır Bir çiçekle bahar olmaz. Senin telefonun uyumlu ve sorunsuz olabilir, geride kalanlar için genelleme yapıyorsun, sorun bu. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 (düzenlendi) Arkadaşlar, Selçuk Windows Phone kullanıyor. Apple'la alakası yok ki Desene durumu daha da içler acısı Ben teste çakma dedim. Konuyu yine saptırıyorsun. Böyle bir test sonucuyla ancak kendini kandırabilirsin. Bir çiçekle bahar olmaz. Senin telefonun uyumlu ve sorunsuz olabilir, geride kalanlar için genelleme yapıyorsun, sorun bu. Bir modelle bahar oluyorda çiçekle neden olmasın Ayrıca bende teste çakma demeni kastediyorum, saptıran ben değilim, yine yanlış anlamışsın... Apaçi android tayfasınıda unutmadım henüz... 13 Eylül 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 (düzenlendi) Apple kullanıcıları sanırım bir telefona 3000 tl verince eleştirilmeye katlanamıyor. Apachi android tayfası lafıyla da bir kez daha eleştiriyi gelemediğinizi ve kaldıramadığınızı göstermiş oldunuz... Ali abi sen boşuna yorma kendini gel benim aracın sorun konusuna yorum yaz. Dün senden alıntı yaptıö cevap vermedin Hangi konu Mert, görmemişimde edit: hatırladım 13 Eylül 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 İşte şu tutumu değiştirmediğiniz sürece fanlıktan kurtulamayacaksınız, Apaçi android tayfası ve mantığı körelmiş fanatik ne demek yahu, hadi bizi katmadın diyelim, diğerleri böyle ise, ios çularında bir kısmı böyle, sen bırak bu tutumuda gerçeklere bak, andro çöküyor diyorlarsa onlarda belge koysunlar o zaman, biz bunları geçelim, aleti alır kullanırım, alsana en baba test, kullandım beni tatmin etmedi,çökme olmadı ama banada yetmedi, en büyük test budur. İos kötümüdür hayır? Android kötümüdür? Hayır. Birbirlerini ezebilirlermi? Hayır. Artık aynı seviyedeler, sadece basit farklar var aralarında. Olduki test raporlarıyla kanıtladılar, ben bu durumda derimki geçen taraf daha iyi olmuş, diğeride iyi ama bu daha iyi, tersi rapor çıkarsada ios daha iyi derim, öyle bir hava yaratıyorsunuzki bunu diyebileceğinize inanamıyorum, hangisi iyi ise ona iyi derim ben, şuan için ikiside iyi, birinde insanı daha rahat hareket etmesini sağlayan özellik farkları var o kadar, ios bunlarıda rahatça halledebilir ayrıca. Android kötü işte. La bir tane HTC elime geçsede benim yüklediğim uyugulamaları ve oğlanın oyunlarını yüklesem acaba ne olur. Sırf bunu denemek için One alacak az kaldı. Ama bir sefer takılırsa o zaman sorarım hesabını Nekadar çok savunuyorsun androyu. Tamam bende savunuyordum androyu ama bir süre sonra yeni versiyonlarda şişiyor. Bana kalkıpta yeni versiyonu donanım kaldırmıyor deme. O zaman donanıma göre yazılım üretsinler. Ayfon hala 3gs sinde IOS6 kullandırabiliyorsa HTC her modeli için ayrı ayrı versiyon çıkarmadan tek bir yazılımla hepsinde işlem yaptırsın. Yaptıramazlar. Çünkü yeni çıkan modellere talep olmayacak. Çünkü adam zaten eski telefonunda yeni çıkan versiyon çalışıyor sorunsuz.Niye yeni telefon alsınki. 4.0.x ile 4.3.x arasında ne fark gördün abi. Ben samsung 4.0.x ile 4.1.2 arasından pek bir fark görmedim. Tek fark ram kullanımı arttı makina şişti. En son elimde kapandı bir daha açılmadı. (Stok rom) Bir çiçekle bahar olmaz. Senin telefonun uyumlu ve sorunsuz olabilir, geride kalanlar için genelleme yapıyorsun, sorun bu. Ali Abi sen bu cümlenin ana fikrine katılmıyorsun. Selçuk abi senin elindeki telefona laf söylemiyor. Genel bazda piyasada en çok tutulan telefonlarda yüklü androidlerin de olduğunu düşünerek konuşalım. Bak şu anda piyasa kimin elinde SAMSUNG'un elinde. kimin eline baksam(Çevremde) %80-90 samsung var. 70 kişilik okulda şu ana kadar 2 tane HTC gördüm. ama 20-30 tane samsung var. 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 O zaman donanıma göre yazılım üretsinler. tizen 3.0 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 htc, samsung, ıphone 3gs ve windows'lu nokia var. Hiçbiri diğerinden üstün özellikte değil. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 Android kötü. Lakin ayfon da kendine bir süs vermiş takılıyor. Teknik açıdan android yerde sürünüyor. Java dilini hiç sevmedim. Tüm sektör inim inim inliyor. Keza .net de öyle. Yeni bir programlama dili lazım. C+3 felan gibi. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 bir telefona 2000-3000 TL verirsem... Hollywood filmlerindeki efektleri yapmak için kullanılan bilgisayarlarla word'de belge yazıp çıkartan devlet dairesi memuru gibi, en sansasyonel katalogları çekmek için kullanılan fotoğraf makinesiyle eşi dostu piknikte çeken vatandaş gibi, CERN'de kablosuz veri akışı sağlayan sistemle mario oynayan çocuk gibi hissederim kendimi... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 haber: bir arkadaşım 300 tl ye çinden android telefon getirip mtk sistemi ile imei değiştirip çatır çatır kullanmaya başladı. satıcı ürün fiyatını 10 dolar yazıyormuş beyana... bu işin suyu çıkmış meğerse. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 bir telefona 2000-3000 TL verirsem... Hollywood filmlerindeki efektleri yapmak için kullanılan bilgisayarlarla word'de belge yazıp çıkartan devlet dairesi memuru gibi, en sansasyonel katalogları çekmek için kullanılan fotoğraf makinesiyle eşi dostu piknikte çeken vatandaş gibi, CERN'de kablosuz veri akışı sağlayan sistemle mario oynayan çocuk gibi hissederim kendimi... Lumia al o zaman benim gibi Yorum bağlantısı
Önder Kuru 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 Lumia al o zaman benim gibi Discovery aldım teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 Discovery aldım teşekkür ederim... E güzel. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 E güzel. Hem de nasıl! Bir nevi regal... Almayanı Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 cep telefonundan mesaj yazarken bazı kelimeleri nedense kendi hafızasındakiler dışında olsa gerek kabul etmiyor. gerek normal mesajlarda, gerek facebook ve tapatalkta da durum aynı. tek artısı cümleye göre kelimeleri ard arda önermesi. ama değişikliğe izin vermiyor. var mı bu sorunun bir çözüm yolu? Kişisel sözlük olması lazım oradan istediğin kelimeleri ekleme yada değiştirme yapabiliyorsun abi.Sanırım tüm androidler de vardır bu durum.Htc de olduğuna göre Birde önerilen dil seçeneğinden ben sadece Türkçe olarak işaretledim.İlk açtığımda ayrıca İngilizce'de seçiliydi.Her iki dilde de kelime önerisi getiriyordu o zaman daha çok karışıklık oluyor Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 motorola xt telefonumu şu an itibarıyle çaldırmış ve nokia 1100 kullanmaya başlamış bulunuyorum. hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 motorola xt telefonumu şu an itibarıyle çaldırmış ve nokia 1100 kullanmaya başlamış bulunuyorum. hayırlı olsun. KArtla birlikte mi? Geçmiş olsun Mehmet ya. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 (düzenlendi) kartla tabi o işleri yaptım hattı aktardım IMEI iptal oldu google facebook ayarları değiştirildi. Ararsa akrabalarımı arar ve üniversite senato kararlarını okur. arasın okusun. hadii içinde videolar da gitti. sağlık olsun demekten başka seçenek yok. 20 Eylül 2013 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 çalındığı zaman laptopla google hesabınızla "cihazım nerede" diye bir sorgulama yapabiliyorsunuz, hatta kilitleyede biliyorsunuz. cihazın bulunduğu mevkiyi ekranda görebiliyorsunuz. (diye biliyorum) samsung cihazım için google hesabımla böyle bir seçeneği aktif yapmıştım. işe yarar mı bilmiyorum. başındayım cihaz kapalı. kilitleme opsiyonu ise aktif değildi. Hesabımın hack edilmesi olasılığını telefon çalınma olasılığından yüksek gördüğüm için. araç kiti isteyen var mı xt için özel 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts