İçeriğe Yönlendir

Android Uygulamaları Ve Diğer Gelişmeler

Misafir

Recommended Posts

Guest Mert Boran

3GS 2007 değil 2009 telefonu Mert.

Pardon abi, Sanırım 1. nesil iphone'a bakmışım. Neyse onda çok değişiklik yok değişim diğerlerinde. :)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Çok fena döndün ha Mert, bugünün yarınıda var unutma :)

Tarafsız bakıyorum abi, zaten daha öncede ios alabileceğimi defalarca söyledim. Bu telefonun yavaşlamasıda beni çileden çıkardı. Ram 700mb'altına düşmüyor ne olduysa. Samsung zaten sevdiğim bir marka değil. Daha önce lanet etmiştim almam birdaha diye ama yine aldırdı. Bu kadar sorumsuzluk olmaz bir firmada. Dediğim gibi hiçbirisine bağlı değilim belki nokia lumia alırım. Dünyada ki iphone stokları tükenirse. :p  :)

Bu kadar android yeter bıktım. :)

Buradan iphone sevgisini bana aşılayan iphonedo'ya selamlar efenim. :)

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Zamzung u sevmem, babasınıda sevmem, ama HTC başkadır, iphone da sonra gelir.

http://www.youtube.com/watch?v=yai2u3nVlN4#t=62

Birazda geriye gidelim

http://www.teknokulis.com/Haberler/Guncel/2012/06/22/applein-nereden-ilham-aldigi-ortaya-cikti

Neyse,öyle yada böyle, adamlar sonuçta devrim yapacak birşeyleri Sony dende esinlenselerde

screen-shot-2012-07-26-at-3-11-00-pm1343

WumAU.png

pta8P.png

Wl4JF.png

EORoD.png

yapmışlar, o çaldı bu çaldı değil, hepsi birbirinde esinlendi ve şimdide hepsi birbirine benzemeye başladı, apple işini iyi yaptı ve yolu açtı, diğerleride peşinden son hız geldiler, bu saatten sonrada artık hemem hemen hepsi aynı oldu gibi...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Arada bir bana da seslenilmis ama konu beni pek ilgilendirmiyor. Samsung da kullanmadım, HTC hariç android telefon da kullanmadım. iOS zaten kullanmadım. Ali abi seni de anlayamadım, boşver Samsung'cular dertleşsin, doğru yolu arasın. Samsung Android fanları saf değiştirsin. Sen niye araya giriyorsun :)

hTC ile ilgili itham olursa müdahil oluruz. Onun haricinde kim neden memnunsa aynen devam etsin işte. Mis gibi dünya :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Arada bir bana da seslenilmis ama konu beni pek ilgilendirmiyor. Samsung da kullanmadım, HTC hariç android telefon da kullanmadım. iOS zaten kullanmadım. Ali abi seni de anlayamadım, boşver Samsung'cular dertleşsin, doğru yolu arasın. Samsung Android fanları saf değiştirsin. Sen niye araya giriyorsun :)

hTC ile ilgili itham olursa müdahil oluruz. Onun haricinde kim neden memnunsa aynen devam etsin işte. Mis gibi dünya :)

Haklısın vallahi, amaaan banane dimi, onlar uğraşsın biz şuan piyasadaki en hızlı-stabil-karizma ve gelişmiş cihazlardan en önde gelenle bakalım keyfimize  :D

Hatçe van, nambır van, nambır tu One x :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Haklısın vallahi, amaaan banane dimi, onlar uğraşsın biz şuan piyasadaki en hızlı-stabil-karizma ve gelişmiş cihazlardan en önde gelenle bakalım keyfimize :D

Hatçe van, nambır van, nambır tu One x :)

Bir de Fiesta Mark Bilmemkaç Tırtötesi Edişın var hemi de ABS'li, bak sen şu işe... Gerisi yalan dolan degil mi ?

Bu iki nimet senin gibi bir üstat da buluşup voltran olmaniza vesile olur insallah.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bir de Fiesta Mark Bilmemkaç Tırtötesi Edişın var hemi de ABS'li, bak sen şu işe... Gerisi yalan dolan degil mi ?

Bu iki nimet senin gibi bir üstat da buluşup voltran olmaniza vesile olur insallah.

Amin, he öyle.

Voltranlar paralasın seni emi  :D

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Amin, he öyle.

Voltranlar paralasın seni emi :D

Buyursun gucu yeten voltran paralasin. Ben ne voltranlar ve transformerslar gordum alayinin aldim pacasini asagi ayirdim ortadan ikiye kafalarini :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Buyursun gucu yeten voltran paralasin. Ben ne voltranlar ve transformerslar gordum alayinin aldim pacasini asagi ayirdim ortadan ikiye kafalarini :D

Ona ne şüphe....  :D

Dur buldum, paçasını almışsın doğru, hala o günleri hatırlayabiliyorsun demek, sen şimdi saklıyorsundurda bunu ha  :D

Bak hemde Türkiş stayla  :biggrin:

21243ixp391222680570_m.jpg

Bunlardan 5 tane olucak, kaybetme sakın, klasik oldu artık bunlar  :D

002krmzof1.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Ama 4 ve 4S te gördüm kullananları gördüm şikayet yok. Hatta neredeyse hiç format atmadım diyorlar. Ben S2 için ayda bir format atıyordum :D

Abi ciddi mi söylüyorsun ?

1.5 yıldır. Girip, çıkmadığım yer kalmıyor. Sayısız uygulama indiriyorum İOS'a daha 1 kez olsun tık demedi.

Birde yağ gibi akma olayı sadece İphone'da gördüm.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Bak hemde Türkiş stayla :biggrin:

Gönderilen Resim

Bunlardan 5 tane olucak, kaybetme sakın, klasik oldu artık bunlar :D

Yok benimki 9 parcaydi,ayrica Ermeniydi. Turk taze bitmis...

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi ciddi mi söylüyorsun ?

1.5 yıldır. Girip, çıkmadığım yer kalmıyor. Sayısız uygulama indiriyorum İOS'a daha 1 kez olsun tık demedi.

Birde yağ gibi akma olayı sadece İphone'da gördüm.

Aynen kardeş.
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bende bundan 2 adet var sifir jelatinleri ustunde... Biri mavi-mor digeri orjinal gri. İkisi de kvk ve calisir durumda. Arada bir kart takip ev icinde kullaniyorum. Telefonun kralidir.

İlk telefonum çok uzun süre kullandım. Tasarımından mesaj yazmasından herşeyinden çok memnundum.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Android'den Voltron yapsalar parçaların donmasından kilitlenmesinden birleşemezler. ;)

Samsung'dan diyelim :) Siz de yanlış öğrenmeyin sonra :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bugün yine servis yollarına gideceğim birazdan. Değişim verselerde satıp değiştirsem. Belki ekrandaki sarı leke kurtarır. :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Samsung'dan diyelim :) Siz de yanlış öğrenmeyin sonra :p

:bravo::good1:

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Android'den Voltron yapsalar parçaların donmasından kilitlenmesinden birleşemezler. ;)

Gece ruyana android girip bogacak seni. :crazy:
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Çok anlamam bu işten.İphone kullanmadım kullanan arkadaşlarım var kullanım açısından sıkıntıları yok.Daha önce kısa süre s2 kullandım.Uzun süreden sonra htc one kullanıyorum.Daha alışma devresindeyim denebilir.Ama şimdilik hiç sıkıntım yok çok memnunum.Sürekli kurcalıyorum uygulama yüklüyorum deniyorum oyunlarda da öyle.Daha tık dediğini görmedim.

Eskiden belki iphone öndeydi bu konularda ama artık belirli modellerde hepsi neredeyse aynı.geriye sadece beğeni meselesi kalıyor.Benim iphone da sevmediğim kısmı ise dediğim gibi kullanmadığım için içeriğini blemem ama klasik kasa tipi ve ekranın artık fazla küçük oluşu.

İnşallah sorun çıkmazsa da elimde ki one yi sonuna kadar kullanma düşüncesindeyim. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Dökülmeye başlamışsınız bakıyorum :)

HTC'yi bilmiyorum ama ılımlıyım. Androidin HTC'de iyi çalışıyor olması androidin başarısı değildir.

iPad, iPhone biraz biliyorum, ılımlıyım. 5.x 'den 6.x'e geçtikten sonra ipad 3'de normal kullanımda ve açılışta "hafif" yavaşiama kendini hissettirdi.

Samsung ise gördüğüm en göz boyamacı, en güven vermeyen firmalardan biri. Verilen paraya yazık, tabletleri de telefonları da hiç hakkedilmeyen paralara sırf göz boyadığı için satılıyor.

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Android marka olmadan cikarilan bir yazilim. Htc de kullanabilirsiniz herhangi bir tablette de. Bu nedenledir ki her donanimda ustun performans beklenmemeli. Ponpon sadece kendi telefonuna kendi yazilimini yapiyor. Direk hedefe yoneltilen bu yazilimla yuzlerce farkli donanim yapisina sahip cihazda calismasi beklenen genel bir yazilimi kiyaslamak ne kadar dogru?

Sonsuza kadar tartisabileceginiz ve asla sonuc alamayacaginiz bir konu :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

:bravo::good1:

hocam tatilde "animoto" diye bir uygulama önerdiler. bedavaya kuruyorsun, fotoğraflarından 30sn'lik videolar yapmana izin veriyor.

ama videoların kalitesi çok iyi değil. 

bugüne kadar gördüğüm en başarılı video oluşturma programı.

1-2 hatta 5-10 usd'lık uygulama olsa alacağım da, yıllık 50 usd gibi bir rakam istiyor pro versiyonu. (10dk ve hd video)

bildiğiniz, buna benzer uygulama var mıdır ? 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Android marka olmadan cikarilan bir yazilim. Htc de kullanabilirsiniz herhangi bir tablette de. Bu nedenledir ki her donanimda ustun performans beklenmemeli. Ponpon sadece kendi telefonuna kendi yazilimini yapiyor. Direk hedefe yoneltilen bu yazilimla yuzlerce farkli donanim yapisina sahip cihazda calismasi beklenen genel bir yazilimi kiyaslamak ne kadar dogru?

Sonsuza kadar tartisabileceginiz ve asla sonuc alamayacaginiz bir konu :D

Haklısın, bizde andro çephesinde bu uyumu yakalayan marka ve modeli tespit edip onu aldık, ios istediğim değişimi tam yapamadı, 1-2 sene sonra kesin o hale gelecektir zaten, One aldım ve ohh dedim, bunun içinde şu özeti yazdım.

Htc One için söylenecek şey kısa ve öz, şuan piyasadaki Android telefonların içinde en uyumlu, stabil, hızlı cihaz bu, tipi kasası olayına girmiyorum, android uyumu ve stabilitede 1 numara bu alet, yarın ne olur bilinmez ama durum bu.

İos açısından bakarsak, şöyledir böyledir demeden kıstasım şu oldu, bu sistemin en öne çıkan ve hep esas kıyaslama konusu olan özelliği nedir? Stabil olması, sorunsuz çalışması ve kullanım kolaylığı değilmidir? Tamam işte, One bu konuda ayfon5 le birebir aynı ayardadır, dediğim bu, geriye ne kalıyor, donanım vs. bu konularda da daha iyidir, benim gördüğüm ve teknik özellik olarak durum bu.

Bakın ne yazdım, Andro açısından en iyi alet One dedim, İos ile kıyaslarsakta bu sistemin en önemli özellikleri karşısında tamamen aynı güçtedir ilave olarak ta fazladan özellikleri vardır dedim, sataşma, taş atma vs. yapmadım değilmi?

Bu durumda tercih yaparken geriye ne kaldıysa ben ona bakarım,  yani, fiyat-tip-malzeme-ekran boyutu ve kalitesi, sonuç= One

2 sene bunu kullanırım, sonra da duruma bakarım, o zaman İos zaten kendini mecburen yenilemiş ve ip6S i çıkarmış (ki elmadan sadece S serilerine bakarım, tıpkı Ford da sadece makyajlılara baktığım gibi) olacak, Andro cephesinde ise durumu kestirmek çok zor, o zaman en iyisi neyse onunla ip6S arasında bir seçim yaparım artık.

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Zaten android deki stabiliteyi yakalamak icin gelistiricilerin xustom rom lari kullanilmali. Ya da cihazi aldiktan sonra uretici yaziliminin guncellenmesi takip edilmeli. Custom rom lar su an daha basarili orj romlardan

Bendeki i9000 de 4.3 kurulu ve gayet de stabil. Tabi iyi bir andro kullanmak icin root sart

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Zaten android deki stabiliteyi yakalamak icin gelistiricilerin xustom rom lari kullanilmali. Ya da cihazi aldiktan sonra uretici yaziliminin guncellenmesi takip edilmeli. Custom rom lar su an daha basarili orj romlardan

Bendeki i9000 de 4.3 kurulu ve gayet de stabil. Tabi iyi bir andro kullanmak icin root sart

Haklısın, yalnız One da buna gerek yok, xda forumdanda takip ettiğim üzre hiçbir custom rom, orjinal rom yerini tutamıyor, dediğim gibi, bu alet ilginç, Htc, rom-donanım uyumu için bu modelde harbiden çok iyi iş çıkarmış, şuan için rootlama ihtiyacı duymuyorum  zaten :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi asıl sorun bu. Yani firmanın çıkardığı sürüm haricindeki forumlardan indirip kurduğumuz romlar daha stabil.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...