Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 (düzenlendi) Tünelin ucundaki ışığı gördüm abi. Kamerasina lafim yok ama iphonelarin kameralari zaten cok daha iyi. Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. Akıllı telefonda ne kadar olursa, yani iyi, isterse 100 mp olsun, yarım cm. lik lensle çok iyi olamaz zaten. Hem ne tüneli ne ışığı Mert, nereye, bu derecemi bezdin androdan yahu 8 Eylül 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Androidden soğuma sebebim insanlarin kendi telefonlarini savunmak zorunla kalmalari. Bugün xp. Zsi olan bir arkadasla oturuyoruz aldim elime bu ne len kasiyor bu dedim 2 milyar verdin birde dedim kemkum felan falan. Iphoneu olan adam rahat. Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Tamam aliyorum bir tane Hatçe van ios u satmam. Sende yarin al bir tane 5s. Almazsan yemin ediyorum haftaya yine Balikesirden gecicem yakarim eritirim tripörtörünü. Takarsan yan sanayi 5 liralik sark aleti patlarsin Bir gelemedin sende, yaka yaka bitiremedin, nedir bu fiestamın senden çektiği, habire molotof yiyoruz, çarpılyoruz, boyayı koruyacağız diye Wax atmaktan canım çıktı yahu Androidden soğuma sebebim insanlarin kendi telefonlarini savunmak zorunla kalmalari. Bugün xp. Zsi olan bir arkadasla oturuyoruz aldim elime bu ne len kasiyor bu dedim 2 milyar verdin birde dedim kemkum felan falan. Iphoneu olan adam rahat. Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. Tamam al kardeşim, bu ne yahu, ben bile hararet yapacağım nerdeyse 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Abi bu konuda benden cok android kullanan cebellesen yoktur sanırım. Sıkıldım acikcasi. Zaten memnun kalmazsan dönüşü kolay. Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 (düzenlendi) Bu arada Aloooooo, nerdesiniz Androcular, ZAAFEEEER nerdesin kardeşim, gelin bir el atın, saldırıya ve karşı cepheye geçenler tarafından ihanete uğradık, tek başıma 100 kişiye saldırıyorum, andronunda bir sınırı var, multitask dedik bu kadarda demedik, aynı anda kaç kişiye tower defence yapacağım ben, ram yetmedi yahu, gelinde bir bardak çay almaya gideyim, bizim elemanlar çayı hortumlamışlardır şimdi, şantiyedeyim dardayım ona göreee 8 Eylül 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Abi bu konuda benden cok android kullanan cebellesen yoktur sanırım. Sıkıldım acikcasi. Zaten memnun kalmazsan dönüşü kolay. Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. Mert benim adıma da yazıyorsun gibi okuyorum Ali abi S2 ilk çıktığında ilk alanlardanım. O zaman 4S ile aynı paraya denk geldi. Her türlü Romu kurdum. Android sürümü yükseldikçe makinanın kasması artıyor. 1 gb ram kullanıyor. Ancak 2.3.6 dan bariz farklılık göremiyordum. Ama arka plandaki çalışan uygulama sayısı artıyor. Root yapıp oynanmış rom kurduğumda makina daha stabil oluyordu. Ama artık root rom yapmaktan denemekten yoruldum. En son Kiesten kendi stok 4.1.2 kurdum. Ondan sonra makina kafayı yemeye başladı. iki hafta önce Whatsapptan mesaj gönderirken telefon bir anda kapandı. Kapanış o kapanış 10 gündür uğraşıyorlar Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 (düzenlendi) Mert benim adıma da yazıyorsun gibi okuyorum Ali abi S2 ilk çıktığında ilk alanlardanım. O zaman 4S ile aynı paraya denk geldi. Her türlü Romu kurdum. Android sürümü yükseldikçe makinanın kasması artıyor. 1 gb ram kullanıyor. Ancak 2.3.6 dan bariz farklılık göremiyordum. Ama arka plandaki çalışan uygulama sayısı artıyor. Root yapıp oynanmış rom kurduğumda makina daha stabil oluyordu. Ama artık root rom yapmaktan denemekten yoruldum. En son Kiesten kendi stok 4.1.2 kurdum. Ondan sonra makina kafayı yemeye başladı. iki hafta önce Whatsapptan mesaj gönderirken telefon bir anda kapandı. Kapanış o kapanış 10 gündür uğraşıyorlar Android demek HTC demektir, birkere yanlış markadan başlamışsın, gerçi htc de tam değilya neyse, ikinicisi bende tonla rom denediğim halde en iyi sonucu hep orjinalde buldum, yani custom işine girmeye niyetim yok, bu durumda ne oldu, hafiften ios a benzedik. Diğer bir konuda şu, S2 aldın üstündeki sürümü değiştin 2.3 - 3 - 3.5 vs. devam ettin ve alet kasmaya başladı, buda normal, hem gelişen andronun donanım istemesi hemde taktik gereği, böylece yeni almaya teşvik edildin. Burada virgül diyip, İos cephesine atlıyoruz, ayfon 4-4s modelleri, bunlardada aynı durum var, ip4 e ios 6, ip4s e ios7 yüklersen ne olur, stabillik çok etkilenmez belki ama bariz şekilde yavaşlar ve alet herşeyi deteklemez ve yapamaz, burada durum aynı, İos ta Andro da sürekli yeni sürüme geçer ve geride kalan modeller sürekli zorlanır, kısaca ikisindede sürüm yükseldikçe yeni model almak zorundasın, bu zorundalık ios ta biraz daha yumuşak, çünki sistem stabil, ayıca adamlarda uyanık, direk öldürmüyorlar, yavaşça yapıyorlarki sadece yeniye ihtiyaç duy, aletten nefret etme şeklinde yani, andro ise daha yeni aynı ayara geldi, yani sürüm yükseldi yeni çıkan modeli alacaksın, kaçışın yok, yada sürümle oynamaycaksın, 4s, ios5 te kalacak gibi yani. Bu cihazlar elektronik aletler, bozulacaklar, ömürleri hatta programlanmış ömürleri dahi olabilir, yani 2-3 sene tamam, sonrası bilinmez, satıp yenisini alacaksın yada yallah tamire... 8 Eylül 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Android demek HTC demektir, birkere yanlış markadan başlamışsın, gerçi htc de tam değilya neyse, ikinicisi bende tonla rom denediğim halde en iyi sonucu hep orjinalde buldum, yani custom işine girmeye niyetim yok, bu durumda ne oldu, hafiften ios a benzedik. Diğer bir konuda şu, S2 aldın üstündeki sürümü değiştin 2.3 - 3 - 3.5 vs. devam ettin ve alet kasmaya başladı, buda normal, hem gelişen andronun donanım istemesi hemde taktik gereği, böylece yeni almaya teşvik edildin. Burada virgül diyip, İos cephesine atlıyoruz, ayfon 4-4s modelleri, bunlardada aynı durum var, ip4 e ios 6, ip4s e ios7 yüklersen ne olur, stabillik çok etkilenmez belki ama bariz şekilde yavaşlar ve alet herşeyi deteklemez ve yapamaz, burada durum aynı, İos ta Andro da sürekli yeni sürüme geçer ve geride kalan modeller sürekli zorlanır, kısaca ikisindede sürüm yükseldikçe yeni model almak zorundasın, bu zorundalık ios ta biraz daha yumuşak, çünki sistem stabil, ayıca adamlarda uyanık, direk öldürmüyorlar, yavaşça yapıyorlarki sadece yeniye ihtiyaç duy, aletten nefret etme şeklinde yani, andro ise daha yeni aynı ayara geldi, yani sürüm yükseldi yeni çıkan modeli alacaksın, kaçışın yok, yada sürümle oynamaycaksın, 4s, ios5 te kalacak gibi yani. Bu cihazlar elektronik aletler, bozulacaklar, ömürleri hatta programlanmış ömürleri dahi olabilir, yani 2-3 sene tamam, sonrası bilinmez, satıp yenisini alacaksın yada yallah tamire... Abi IOS 4 ve 4S te çok güzel çalışıyormuş.Kimle konuştuysam sorun yok diyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 (düzenlendi) Net atıyorsun Ali... Çevremde iPhone 3GS, 4 ve 4S telefonunda IOS 6 kullanan çok insan var. Eskisinden daha iyi diyorlar. Android konusunda salla ama IOS konusunda biraz destekli at bari. Yahu kardeşimde 4 hanımında 3gs var, gördüğüme mi sanamı inanayım, ben bunu gördüm benim gibi görende bir sürü insan var, atıyorsan sen atıyorsun, attığını kendine at lütfen, inamayan gider 3gs-4-4s e ios7 yükler ve bakar, bu kadar kolay, ben kendi gördüğümü ve okuduğumu söylerim, ister inan ister inanma. Abi IOS 4 ve 4S te çok güzel çalışıyormuş.Kimle konuştuysam sorun yok diyor. 4s tede 4 tede elbette çalışır, sorunsuz çalışacak üst sınır ios5 tir, 6-7 olur dersen, buyur al ve dene, yüklenecektir, kullanırsın detaylı kullanıcı yorumlarını senden alırız artık. 8 Eylül 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Abi 3gs zamaninda çıkıp da halen kullanilan telefon var mi ki? Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. 2 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Bizim 4s ler de ios 6 var canavar gibi... Kapanma, takilma gec acma rwhberi va bilmedigim ayfon aldigimdan beri hic gormedigim seyler kasilma kapanma reset atma andro olayidir, ios da olmaz. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Yahu kardeşimde 4 hanımında 3gs var, gördüğüme mi sanamı inanayım, ben bunu gördüm benim gibi görende bir sürü insan var, atıyorsan sen atıyorsun, attığını kendine at lütfen, inamayan gider 3gs-4-4s e ios7 yükler ve bakar, bu kadar kolay, ben kendi gördüğümü ve okuduğumu söylerim, ister inan ister inanma. 4s tede 4 tede elbette çalışır, sorunsuz çalışacak üst sınır ios5 tir, 6-7 olur dersen, buyur al ve dene, yüklenecektir, kullanırsın detaylı kullanıcı yorumlarını senden alırız artık. Abi IOS 6 dan IOS 7 geçtin Valla Hakan Erken'de IOS4 var ve 6 kurulu çok memnun. Abi 3gs zamaninda çıkıp da halen kullanilan telefon var mi ki? Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. Var Hakan Kurt'ta. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Bizim 4s ler de ios 6 var canavar gibi... Kapanma, takilma gec acma rwhberi va bilmedigim ayfon aldigimdan beri hic gormedigim seyler kasilma kapanma reset atma andro olayidir, ios da olmaz. Tamam kardeşim, canavara ios7 yükle, cillop gibi dersen haklısın diyeceğim. Ayrıca daha az olmakla beraber ayfonda da dediklerin olur, olmaz deme. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Tamam kardeşim, canavara ios7 yükle, cillop gibi dersen haklısın diyeceğim. Ayrıca daha az olmakla beraber ayfonda da dediklerin olur, olmaz deme. Abi ben S2'ye kendi için çıkan yazılımı yüklediğim halde kasıyor. Ayfon 4 ve 4S için IOS 6 stabil sorun yok diyoruz sen IOS 7 yükle diyorsun İllaki çamur atacaksın HTC kullanmadım. Ama SAMSUNG'ta yaşadıklarım yetiyor Android için 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Kapanan veya dondu diye reset atan bir iPhone görmedim hic. Ayrica telefon gorevini de yerine getiriyormus kusursuz.Daha az evvel dondu note 2m ki benim gibi isi bilen birisinin elinde. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Tamam yahu, hepiniz kararınızı vermişsiniz zaten,alında kurtulun ne diyim. Baksanıza diyorumki her ayfon modeline (3gs hariç) her ios sürümü yüklenir ama hepsi aynı ayarda çalışmaz diye, desteksiz atar oluyoruz, kendiniz alın deneyin kardeşim, ip4 e ios7 yükleyin sonra gelin burada anlatın, size yükleyince patlarmı diyoruz, her yazılım bir öncekinden daha fazla özellikle gelir, bazı özellikler daha farklı yada güçlü donanım ister, yalanmı, bunlar olmayınca herşeyi kullanamazsınız kullandıklarınızda sonuçta son modele göre optimize edildiğinden daha yavaş çalışır, ben yanlışsam alın deneyin, herşeyin bir sınırı vardır yahu, her birgisayara win8 yükleyince süpermi çalışıyor, her oyun süpermi oynanıyor, yani bunlarında bir sınırı var, ne güzel ip4 üm var ios7 yükledim ve herşey aynı durumda, ip5s alanla aynıyım, ohh ne güzel, 5s daha güçlü işlemciye sahip, daha fazla ram var vs. tamam kamerası daha güçlü ama hız ve diğer konularda 4 le 5s ios7 yüklüyken tamamen aynı diyorsanız sözüm yok, kendiniz kullanın bakın. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Telefonyn babasi 3310 Dıtttttttttttttttttt yanlış Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Kapanan veya dondu diye reset atan bir iPhone görmedim hic. Ayrica telefon gorevini de yerine getiriyormus kusursuz. Daha az evvel dondu note 2m ki benim gibi isi bilen birisinin elinde. Mert görmemiş olabilirsin ama kesin konuşma, ios ta da aynı sıkıntılar tam olgunlaşmamış androya göre daha az oranda var, hatasız diye birşey yok, ayfonda dandik ekrandan hatalı anten tasarımına, zayıf arka kaplamadan narin cam gövde gibi sıkıntılarda olmadımı, kul yapısı alet bunlar, elbette sorun olacak, biri yeni gelişiyor diğeri daha ilerde, elbette aralarında farkta olucak, ama hatasız asla değil, sadece sık olmuyor. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Sende ki note 2de bir sorun var Mert. Bende bu dediklerin olmuyor bir çok da uygulama oyun vs yüklü. Bu arada kapanan ve donan iphone ben çok gördüm. Iphone 3g kasar donar resetlenir vs vs. Valla abi bilmiyorum ama o kadar para verdik telefon yag gibi akmiyor. Ozellikle note 3 çıktı telefon sanki iyice yavasladi gibi. Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Tamam yahu, hepiniz kararınızı vermişsiniz zaten,alında kurtulun ne diyim. Baksanıza diyorumki her ayfon modeline (3gs hariç) her ios sürümü yüklenir ama hepsi aynı ayarda çalışmaz diye, desteksiz atar oluyoruz, kendiniz alın deneyin kardeşim, ip4 e ios7 yükleyin sonra gelin burada anlatın, size yükleyince patlarmı diyoruz, her yazılım bir öncekinden daha fazla özellikle gelir, bazı özellikler daha farklı yada güçlü donanım ister, yalanmı, bunlar olmayınca herşeyi kullanamazsınız kullandıklarınızda sonuçta son modele göre optimize edildiğinden daha yavaş çalışır, ben yanlışsam alın deneyin, herşeyin bir sınırı vardır yahu, her birgisayara win8 yükleyince süpermi çalışıyor, her oyun süpermi oynanıyor, yani bunlarında bir sınırı var, ne güzel ip4 üm var ios7 yükledim ve herşey aynı durumda, ip5s alanla aynıyım, ohh ne güzel, 5s daha güçlü işlemciye sahip, daha fazla ram var vs. tamam kamerası daha güçlü ama hız ve diğer konularda 4 le 5s ios7 yüklüyken tamamen aynı diyorsanız sözüm yok, kendiniz kullanın bakın. Millet IOS6 diyor. Sen IOS 7 diyorsun. IOS 6 Ayfonun tüm modellerinde sorunsuz kullanıldı. Anlatılmak istenen de bu abi. Ben diyorum ki S2 için yayınlanan yazılım s2 kasıyorsa bu aslında daha büyük sorun. Ramde sorun yok. makine çift çekirdek ama yazılımda hata varsa makine istediğin kadar uçak olsun. f16 da olsa yazılım kötü ise yapacak birşey yok. (HTC için konuşmuyorum.Samsunglar için konuşuyorum) Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Abi ben S2'ye kendi için çıkan yazılımı yüklediğim halde kasıyor. Ayfon 4 ve 4S için IOS 6 stabil sorun yok diyoruz sen IOS 7 yükle diyorsun İllaki çamur atacaksın HTC kullanmadım. Ama SAMSUNG'ta yaşadıklarım yetiyor Android için Ne çamuru yahu, durum bu, gir elmaya bak, ip4 e ios7 yüklenir diyor, yükle ve kendin test et, sonra gel burada anlat, bu kadar basiiit, yükledikten hemen sonrada değil, biraz kullan zaman geçsin sonra. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Mert görmemiş olabilirsin ama kesin konuşma, ios ta da aynı sıkıntılar tam olgunlaşmamış androya göre daha az oranda var, hatasız diye birşey yok, ayfonda dandik ekrandan hatalı anten tasarımına, zayıf arka kaplamadan narin cam gövde gibi sıkıntılarda olmadımı, kul yapısı alet bunlar, elbette sorun olacak, biri yeni gelişiyor diğeri daha ilerde, elbette aralarında farkta olucak, ama hatasız asla değil, sadece sık olmuyor. Hıhhh şimdi oldu. Bak bunlar doğru. S2 ekranı kırılmaz dendi. Forumda bile kaç kişinin ekranı kırıldı. Fiyatlar 4s ekranından kaç kat pahalı. internette bir araçtırdım s2 anakartlarında da sorun var. s3 ekranıda çok kırılgan ve fiyatı şu anda ayfon 5 ile aynı para. Ne çamuru yahu, durum bu, gir elmaya bak, ip4 e ios7 yüklenir diyor, yükle ve kendin test et, sonra gel burada anlat, bu kadar basiiit, yükledikten hemen sonrada değil, biraz kullan zaman geçsin sonra. Abi kimse 7 için konuşmadı sen konuyu 7 ye getirdin Herkes IOS 6 için konuşuyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Valla abi bilmiyorum ama o kadar para verdik telefon yag gibi akmiyor. Ozellikle note 3 çıktı telefon sanki iyice yavasladi gibi. Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. Ohooo Mert karar verdin artık, gidip hemen ayfon alıyorsun, note3 falan kıvırmasyon olmasın, al kullan sonra gel mutluluğunu bizmlede paylaş Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 IOS7'nin bütün iPhone modellerinde yağ gibi akacağından şüphesi olan var mı? Ben görmediğim bir konuda iddia edemem abi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts