Mehmet Kaya 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Vay be bundan 3 ay kadar önce bende Ali abi gibi düşünüyordum ve ne kadar hata yapıyordum Allah'tan denemek için bile olsa İphone geçtim şimdi kopamıyorum kendilerinden huzur buldum teşekkür iOS Göreceğiz varmı satılık 5 Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Göreceğiz varmı satılık 5 Bulacağız inşallah abi hayata bağlan iOS la yok dondu, tırt oldu, kafası koptu, ararken kapandı, şebeke gitti, bi kapatıp acayım kendine gelsin, şu oyunuda acarmı b ye basacaktım n ye bastı yanlış oldu ters tepti yok artık abi hayatında daha yazamadıklarımı sen düşün Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 (düzenlendi) Andronun kötü yanı şu, bu sistem windows gibi donanım ister, üst seviye almadıktan sonra android kullanan telefon hep yetersiz gelir, sizin sıkıntınız buradan kaynaklanıyor, peki böyle olunca ne oluyor, hiçbirşey, 2000 liralık android telefon süper çalışıyor, karşısındaki ios lu telefonda zaten aynı para, ha 3gs-4-4s alırım derseniz, 4s te pahalı ve bunlar zaten One gibi bir aletle zaten karşılaştırılmaz, sonuç olarak ne yazıkki money talk durumu var arkadaşlar. Bulacağız inşallah abi hayata bağlan iOS la yok dondu, tırt oldu, kafası koptu, ararken kapandı, şebeke gitti, bi kapatıp acayım kendine gelsin, şu oyunuda acarmı b ye basacaktım n ye bastı yanlış oldu ters tepti yok artık abi hayatında daha yazamadıklarımı sen düşün Vay be, neler çekmişsiniz siz 8 Eylül 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 (düzenlendi) Andronun kötü yanı şu, bu sistem windows gibi donanım ister, üst seviye almadıktan sonra android kullanan telefon hep yetersiz gelir, sizin sıkıntınız buradan kaynaklanıyor, peki böyle olunca ne oluyor, hiçbirşey, 2000 liralık android telefon süper çalışıyor, karşısındaki ios lu telefonda zaten aynı para, ha 3gs-4-4s alırım derseniz, 4s te pahalı ve bunlar zaten One gibi bir aletle zaten karşılaştırılmaz, sonuç olarak ne yazıkki money talk durumu var arkadaşlar. Vay be, neler çekmişsiniz siz Az bile abi ilk android telefon çıktığı günden ace galaxy s1 s2 s3 nexus4 hepside zamanın en iyi telefonları idi yazılım donanımla doğru orantılıdır Ozamanın yazılımı ile iyi calışması gerekirdi sorun android in fazla açık olması. 8 Eylül 2013 tarihinde Hüseyin Yergin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Andronun kötü yanı şu, bu sistem windows gibi donanım ister, üst seviye almadıktan sonra android kullanan telefon hep yetersiz gelir, sizin sıkıntınız buradan kaynaklanıyor, peki böyle olunca ne oluyor, hiçbirşey, 2000 liralık android telefon süper çalışıyor, karşısındaki ios lu telefonda zaten aynı para, ha 3gs-4-4s alırım derseniz, 4s te pahalı ve bunlar zaten One gibi bir aletle zaten karşılaştırılmaz, sonuç olarak ne yazıkki money talk durumu var arkadaşlar. Vay be, neler çekmişsiniz siz Abi note 2 alt seviye mi? Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. Vesile ile iphone 4s veya 5bile takaslik note 2. Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Cep yol diye bir uygulama indirdim daha önce paylaşılmadıysa. Uçak bileti için fena değil, otobüste ise her firma yok ama seçenekler fena değil. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Gecen kayinvalideme alinan Samsung S4 u kurcaliyim kadincagiza anlatiyim dedim 10 dk sonra pes ettim, ios varken denk paraya alinacak andro zaman kaybi. Simdi sadece telefon olarak kullaniliyor, hoş andro ya cok bile Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Az bile abi ilk android telefon çıktığı günden ace galaxy s1 s2 s3 nexus hepside zamanın en iyi telefonları idi yazılım donanımla doğru orantılıdır Ozamanın yazılımı ile iyi calışması gerekirdi sorun android in fazla açık olması. Sıkıntı nerde biliyormusun, andro o zamanlar daha çok yeniydi, elbette sıkıntıları olacaktı, ios ta şak diye bu hale gelmediya, şimdiye bakarsak Android tam anlamıyla istenilen seviyeye geldi, geldi ama tonla model ve marka olması işletim sisteminin tek olmasına bağlı olarak çeşitli uyum sorunlarıda hala yaşanmakta, İos un avantajı tek alete hitap ediyor olması aslında, çıkan tüm modeller süslensede temelde aynılar ve ios a gıdım gıdım yeni şeyler ekleniyor o kadar, neyse bu ayrı konu. Şimdi Android de en iyi uyumu yakalayan tek alet şuan için One, Andro alayım kafam şişmesin diyorsan bu sana yeter, diğer modellerde az farkla peşindeler, ama olmuş dediğim tek cihaz bu, bırakalım açıktı kapalıydı gelişmeydi vs. olayını, ben üst seviye akıllı telefon alacağım yetti artık diyorsan seçenekler çok sınırlı. Ya One alacaksın yada ayfon 5 o zaman, bunları karşılaştırmaya girmeyelim, ikiside stabil ve çok hızlı %99 sorunsuz aletler, bu aşamada tercihler etkili olur, en azından bende bu oldu, ip5 aldım baktım ettim, zaten sistemi hep aynı olduğundan kurcalamaya bile gerek duymadım, ihtiyacım nedir dedim. Büyük ekran-böyle bir alet elbette çok enerji harcar, buna en azından yetecek pil ömrü-iyi bir kulaklık ve ses çıkışı, hızlı ve güzel çeken bir kamera-karizmatik görünüş ve malzeme kalitesi ve stabilite. Sonuçta= ekran-ses kalitesi-pil ömrü-malzeme kalitesi ve karizma açısından One sağlam şekilde ağır bastı, geri kalan her konuda ise zaten aynılar, ayrıca One ile çok daha rahat şeylerde yapıyorum, usb bellek takmak gibi mesela One almadan önce 5S in daha büyük bir ekranla gelmesini ümüt ederek bir süre bekledim, sonrasında gördümki ekranda, aletin ana boyutlarıda aynı, kamera geliştirilmiş ve parmak izi sensörü konmuş, bunlar çokta önemli gelmedi, esas ekran hala saçma boyutlardaydı, ayrıca bu ay çıkacak alet 1 ay sonra belki bize gelecek ve 2000 liranın çook üstünde fiyata sahip olacaktı, 2000 lira bile bana zaten yeterince yuhunuz dedirtiya neyse şimde 5s i almak için 2000 liraya inmesini bekleyeceğim dedim, ip5 geleli 1 sene oldu fiyatına bak, eeee 1 sene 5s i mi bekleyeceğim dedim, o zamanda 6 çıkacaak, vee gidip One aldııım. Şimdi mutlu mesutum, seneye İp6 geldiğinde bakacağım, eğer istediklerim olursa ve İos iyice androya benzerse (ki benzeyecek) One ı satıp üstüne ekleyip kazıkta olsa İp6 alabilirim, tabii bu arada İp6 nn karşısına rakip kesinlikle çıkacaktır, zaten esas savaş 2014 eylülde olacak Şimdi e hani sen İos almazdın ne oldu diyeceksiniz, birşey olmadı İos zaten androide benzyecek, yani benim androda sevdiğim şeyler ios tada olacak ve durum tamamen eşitlenecek, bu durumda geriye ne kalacak, sadece tip-malzeme kalitesi ve görünüş, geri kalan herşey zaten yeterince iyi olacak. Ben bu şekilde düşündüm ve aldım, sizde kararınızı verirsiniz artık Abi note 2 alt seviye mi? Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. Vesile ile iphone 4s veya 5bile takaslik note 2. Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. Değil, samsung, samsung roma önem vermez, sadece süsler, o yüzden S4 bile hala kasılıyor, One ı niye aldım da S4 almadım sanıyorsun, sebeblerden biride bu, neyse sen zaten bıkmışsın, seni anca ip5 paklar, o ekranla fenalık geçirmem diyorsan sorun olmaz Mert, hangisi seni tatmin ediyorsa onu al sen Arkadaşların Android ile ilgili illallah etmelerini izlerken ben--> Evet, sen, ne yapıyordun haaa, utanma söyleeeee Yorum bağlantısı
Ali Elöver 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Offf destan destan... Artik sadece Fiesta 68 + Abs'den degil, HaTiCe Van dan da nefret ediyorum, sokakta milletin elinden alip kafasina atip kiricam basim derde girecek Ali Cihangir yine senin yuzunden 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Gecen kayinvalideme alinan Samsung S4 u kurcaliyim kadincagiza anlatiyim dedim 10 dk sonra pes ettim, ios varken denk paraya alinacak andro zaman kaybi. Simdi sadece telefon olarak kullaniliyor, hoş andro ya cok bile Zor geldi desene,alışmıssın tek düzeliğe Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 (düzenlendi) Offf destan destan... Artik sadece Fiesta 68 + Abs'den degil, HaTiCe Van dan da nefret ediyorum, sokakta milletin elinden alip kafasina atip kiricam basim derde girecek Ali Cihangir yine senin yuzunden Muahhahaa, o zaman yarın çıksın 5s alıyorum, bakalım o zaman ne yapacaksın Hem Van ı kafaya atma, kafayı yarma, Van a birşey olmaz ama adam gider 8 Eylül 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Arkadaşların Android ile ilgili illallah etmelerini izlerken ben--> Seni gazozcu seni :D Yorum bağlantısı
Ali Elöver 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Unlocked 5S çıkınca iPhone 5'imi satacağım. Forumun bilgisine... Alper gel biz de Hatice Van alalim, andro ile cosalim nirvanaya cikalim. İos da neymis baksana anlatilanlara. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Unlocked 5S çıkınca iPhone 5'imi satacağım. Forumun bilgisine... O zamana kadar internetsiz bir hayat istemiyorum Kendimi etsiz kalmış aslan gibi görüyorum. Alper Abi etsiz kalmak ne demek sen bilirsin Yorum bağlantısı
Ali Elöver 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Muahhahaa, o zaman yarın çıksın 5s alıyorum, bakalım o zaman ne yapacaksın Sen ios almazsin, alsan da bu kadar laf sokmaya ios sana kullandirmaz cihazi ayfon kendi kendini yakar elinde patlar ben kimin eline dustum diye. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Alper gel biz de Hatice Van alalim, andro ile cosalim nirvanaya cikalim. İos da neymis baksana anlatilanlara. Hadi alın, alında görelim, bende 5s almazsam ne olayım, nirvanadan inmek zor olacak ama budayla idare ederiz artık Sen ios almazsin, alsan da bu kadar laf sokmaya ios sana kullandirmaz cihazi ayfon kendi kendini yakar elinde patlar ben kimin eline dustum diye. Patlarda yanarda doğru, bunun için almama gerek yokki, zaten kendiliğinden oluyor onlar Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Abi söylediğin herşeyde hem fikirim android ilk çıktığından beri kurcalaya kurcalaya kullanıyorum sevdiğim yanları çok hala aradığım özellikleri var bazen kızıyorumda kendilerine android var ken bu sende nasıl olmaz diye ama dediğin gibi ios 7 ile tamamen androidleşeceğini bekliyor hatta ios 7 betalarını yükleyip bizzat görüyorum ve daha da keyif alınacak bir telefon haline geleceğini düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Sahsen 100 tllik tablet, 2 adet biri giriş seviyesi diğeri high end olarak 2 adet galaxy ile androide yeterince para ve zaman verdim. Her tür seviyeden her cihazı kullandim yakin arkadaşlarım da kullaniyor. Yani bu kadar kisiye android tavsiye ettim. Herkes telefonlarımi kullanisima hayrandi. Yine tanidiklarima tavsiye ederim ama iphone alacak paralari var ise direk almalarini oneririm. Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 O zamana kadar internetsiz bir hayat istemiyorum Kendimi etsiz kalmış aslan gibi görüyorum. Alper Abi etsiz kalmak ne demek sen bilirsin İşiniz gücünüz mangal, konuyu nereye getirdiniz yahu, konu andro ve gelişmeler, İos ve geri kalmışlık değil Sahsen 100 tllik tablet, 2 adet biri giriş seviyesi diğeri high end olarak 2 adet galaxy ile androide yeterince para ve zaman verdim. Her tür seviyeden her cihazı kullandim yakin arkadaşlarım da kullaniyor. Yani bu kadar kisiye android tavsiye ettim. Herkes telefonlarımi kullanisima hayrandi. Yine tanidiklarima tavsiye ederim ama iphone alacak paralari var ise direk almalarini oneririm. Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. Mert, daha dün süper diyordun, çok fena foto çeker diyordun, ne olduda iki günde bu denli nefret ettin kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Zor geldi desene,alışmıssın tek düzeliğe Zor geldi andro , gerizekaliyım ben Cinyıs isletim sistemi, moron ioscu anlamadi. O kadar yuzır firentliğ yani... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Abi söylediğin herşeyde hem fikirim android ilk çıktığından beri kurcalaya kurcalaya kullanıyorum sevdiğim yanları çok hala aradığım özellikleri var bazen kızıyorumda kendilerine android var ken bu sende nasıl olmaz diye ama dediğin gibi ios 7 ile tamamen androidleşeceğini bekliyor hatta ios 7 betalarını yükleyip bizzat görüyorum ve daha da keyif alınacak bir telefon haline geleceğini düşünüyorum. İkisinin karışımı olacak bu gidişle, bizde oh be diyeceğiz, kötü olansa bunun elmadan çıkmış olması, hiper kazık olacak demektir, dur bakalım Androda boş durmaz, zaten şuan gayet iyi, bir bakmışsın bugün seni ios a kaçırtan şeyler, yarın seni tekrar androya kaçırtır, 1 sene bekle ve gör 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 İşiniz gücünüz mangal, konuyu nereye getirdiniz yahu, konu andro ve gelişmeler, İos ve geri kalmışlık değil Mert, daha dün süper diyordun, çok fena foto çeker diyordun, ne olduda iki günde bu denli nefret ettin kardeşim. Tünelin ucundaki ışığı gördüm abi. Kamerasina lafim yok ama iphonelarin kameralari zaten cok daha iyi. Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 (düzenlendi) Düşün ki Android koca forumun serverlarına zarar veriyor Düşünki forum serverı İOS, içeri giremiyoruz, elma onay vermiyor resim müzik video araba resimleri paylaşımda bulunamıyoruz, emmi krize girmiş, üye kaydını onalıyamıyor. Bekleki servere JB gelsin, hadi düşün bakalım, FordClupTr.com S oluruz vallahi 8 Eylül 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 İşiniz gücünüz mangal, konuyu nereye getirdiniz yahu, konu andro ve gelişmeler, İos ve geri kalmışlık değil :sandale: 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Hadi alın, alında görelim, bende 5s almazsam ne olayım, nirvanadan inmek zor olacak ama budayla idare ederiz artık Patlarda yanarda doğru, bunun için almama gerek yokki, zaten kendiliğinden oluyor onlar Tamam aliyorum bir tane Hatçe van ios u satmam. Sende yarin al bir tane 5s. Almazsan yemin ediyorum haftaya yine Balikesirden gecicem yakarim eritirim tripörtörünü. Takarsan yan sanayi 5 liralik sark aleti patlarsin Yorum bağlantısı
Recommended Posts