Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Ali abinin androidi savunması m. g. ablamızın başbakanı savunmasına benziyor. Pardon, o kim yahu jeton düşmedide... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Arkadaşlar; samsung S4 için araç çakmak şarj kablosu kullanmak sakıncalı mı. kullanımda aracı ilk çalıştırmada bağlı olmaması gerektiğini duymuştum. bilmiyorum ne kadar gerçek.! araç çakmak kitini webten araştırınca bir çok ürün var ama sizin özellikle önerebileceğiniz bir ürün var mı? örnek; http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-i9500-galaxy-s4-data-kablo-arac-sarj-c-89600912 Abi ilk marşta belki yüksek voltaj gelir zarar verir diye söylüyorlar. Ben S2 çıktığından beri T-Tech araç şarj cihazını sürekli kullandım ve hiçte o kadar özen göstermedim. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Sonuç: birgün herkes Android olacak Bırak ya ne dandroidi. Beleş uygulamaları olmasa varya dönüp yüzüne bakmam. Şükür oğlana tablet aldım da kurtuldum. Bekle beni IOS Apple da doğru yolu bulmuş, iPhone 5S'ten sonra Android'e geçiyormuş. Sebebi de IOS'un kapalı kutu olup gelişime açık olmamasıymış. Abi gerçekse ben ayfondan uzak durayım. Almıyayım . Eski dandik d900i 2007 yılından kalma 2-3 gün şarjı giden akılsız telefonla devam edeyim mi ? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 (düzenlendi) Elma, One ve S4 ten sonra öldü, bilmezmisin geç sen o beleş uygulamaları, paralılarıda telefona birşey yapmadan nasılsa beleşe yüklüyorum ben, ayrıca artık hepsi aynı çorbaya döndü, 3000 lira verip süslü 5Same alacaksan sen bilirsin 5Cheap alda fazla paran gitmesin bari Şunu artık kabul edin, ayfon iyi güzel, fakat artık en ufak + yönü bile kalmadı, şimdi ister aaal ister alma, nasılsa alayı aynı daha iyileride var ama konu uzamasın, bende sıkıldım artık... 8 Eylül 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Elma, One ve S4 ten sonra öldü, bilmezmisin geç sen o beleş uygulamaları, paralılarıda telefona birşey yapmadan nasılsa beleşe yüklüyorum ben, ayrıca artık hepsi aynı çorbaya döndü, 3000 lira verip süslü 5Same alacaksan sen bilirsin 5Cheap alda fazla paran gitmesin bari Şunu artık kabul edin, ayfon iyi güzel, fakat artık en ufak + yönü bile kalmadı, şimdi ister aaal ister alma, nasılsa alayı aynı Tek artı yönü ne biliyorsun abi. Stabil. Bunun ne olduğunu biliyormusun andoridde . Gerçi andoroidde öğrenemedim. Sadece 4.0.4 te biraz daha stabildi. Uzun zamandır stok kullanıyorum. Gerçi orjinal yazılım dışındaki romlar daha stabil :D Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 (düzenlendi) Tek artı yönü ne biliyorsun abi. Stabil. Bunun ne olduğunu biliyormusun andoridde . Gerçi andoroidde öğrenemedim. Sadece 4.0.4 te biraz daha stabildi. Uzun zamandır stok kullanıyorum. Gerçi orjinal yazılım dışındaki romlar daha stabil :D Hahah, ben ne demişim yukarılarda, One ile birlikte o meşhuuur stabilite + nızda geçti gitti, o stabilliği fena halde biliyorum, deli gibi zorladığım One da gıdım saçmalama olmuyor, ben bile şaşırdım açıkcası One 5 le aynı stabillikte, daha güçlü donanımda, bazı uygulamalarda aynı hızda bazılarında daha hızlı ama hiçbirinde geride kalmayan tek Android telefonu, ayrıca daha sağlam ve kaliteli, ses olayına girmiyorum zaten, sen biraz kullan ayfonu aramazsın artık. 4.0.4 tarih oldu yahu, şuan 4.2.2 var, bu ay içinde 4.3 e geçiyoruz, sen baya geride kalmışsın yada zamzung kullanıyorsun sanırım 8 Eylül 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Hahah, ben ne demişim yukarılarda, One ile birlikte o meşhuuur stabilite + nızda geçti gitti, o satbilliği fena halde biliyorum, deli gibi zorladığım One gıdım saçmalama olmuyor, ben bile şaşırdım açıkcası One 5 le aynı stabillikte, daha güçlü donanımda, bazı uygulamalarda aynı hızda bazılarında daha hızlı ama hiçbirinde geride kalmayan tek Android telefonu, ayrıca daha sağlam ve kaliteli, ses olayına girmiyorum zaten, sen biraz kullan ayfonu aramazsın artık. 4.0.4 tarih oldu yahu, şuan 4.2.2 var, bu ay içinde 4.3 e geçiyoruz, sen baya geride kalmışsın yada zamzung kullanıyorsun sanırım Evet s2 kullanıyorum. Ben zırrt pırt telefon değiştirmem. Ama bu s2 en son elimde kapandı ve bir daha açılmadı. En kısa süren telefonum 2 yıl o da bu. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Evet s2 kullanıyorum. Ben zırrt pırt telefon değiştirmem. Ama bu s2 en son elimde kapandı ve bir daha açılmadı. En kısa süren telefonum 2 yıl o da bu. Geçmiş olsun, bak Vestel ne çıkarıyormuş http://www.andronova.net/2013/09/08/vestel-yerli-uretim-ve-tasarima-sahip-ilk-akilli-telefonlarini-ifa-berlin-2013te-gorucuye-cikardi/ Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Abi kafaya koydum 5 alacağım. O kadar laf söyledim. Ama o stabilliği için alacağım o ayfon 5i Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Cuma Vestel'deydim. Hazırlıklar yapılmış montaj hatlarının geleceği yerler hazırlanmış. fiyat avantajlı olacak. Yazılım ekibii tanıyorum efendi çocuklar. set top box, fatih tablet ve android tv den zaten tecrübeleri var. pilini uzun yapsınlar kapış kapış satılır. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 (düzenlendi) "Abi kafaya koydum 5 alacağım. O kadar laf söyledim. Ama o stabilliği için alacağım o ayfon 5i" Sen bilirsin, tamamen zevk meselesi bunun dışında artısı yok 5 in, 5s-5c zaten saçma fiyattan geleceğinden alınmaz, yada sen bilirsin, bana kalırsa illa ayfon diyorsan, 5 değilde 4s al derim, stabillik olayınada pek takılma, çok geliştiler artık, hepsi aynı diye düşün, 5 bunların yanında zayıf hatta, karar senin, ama yeni modelleride yabana atma, s2 den sonra One sana f16, 5 turboprop hürkuş gibi gelir, yalnız hür değil yanlış anlama . Şunuda düzeltelim, Andro Dandroidse, İos7 de İdandrOS7 dir ona göre 8 Eylül 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu'nun bazen Apple'ın elemanı olduğunu düşünüyorum. Android alacak adam bilgi için 2 gün bu konuyu takip etsin, üçüncü gün Apple alır. Alırım, almam demiyorumki sadece şu kısıtlamaları kaldırsınlar, adam gibi ekran koysunlar, sıkıcı arayüzü serbest bıraksınlar yeter, bugünden itibaren zaten ip5 e üstün alet diyebiliyormuyuz, hayır. Şimdi beklemedim One aldım, iyikide almışım diyorum, bana ayfonun hiç ama hiçbirşeyi şuan için cazip gelmiyor, 1-2 senede telefon almayacağım, o zaman tekrar değerlendireceğim, baktım İos iyice androlaştı ki öylede olacak buna mecbur, o zaman sadece tip-malzeme-görünüş-fiyat kıstaslarına göre yeni bir cihaz alacağım, alırken ios-andro mu diye arada kalacağımıda hiç sanmıyorum bu saatten sonra 8 Eylül 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Donanım montajı burada mı yapılıyor hocam? evet. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 "Abi kafaya koydum 5 alacağım. O kadar laf söyledim. Ama o stabilliği için alacağım o ayfon 5i" Sen bilirsin, tamamen zevk meselesi bunun dışında artısı yok 5 in, 5s-5c zaten saçma fiyattan geleceğinden alınmaz, yada sen bilirsin, bana kalırsa 5 değilde 4s al derim, stabillik olayınada pek takılma, çok geliştiler artık, hepsi aynı diye düşün, 5 bunların yanında zayıf hatta, karar senin, ama yeni modelleride yabana atma, s2 den sonra One sana f16, 5 turboprop hürkuş gibi gelir, yalnız hür değil yanlış anlama . Abi o arkası pek hoşuma gitmiyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 evet. Entegre vs. üretiyoruzda ilave olarak artık esas önemli olan Chip-işlemci gibi şeyleride biz üretebiliyoruz diye duydum, doğrumudur peki? Sadece telefonda değil, tüm elektronik alanlarda... Abi o arkası pek hoşuma gitmiyor. O zaman zevkler-renkler durumu var, şimdiden hayırlı olsun diyim Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Entegre vs. üretiyoruzda ilave olarak artık esas önemli olan Chip-işlemci gibi şeyleride biz üretebiliyoruz diye duydum, doğrumudur peki? Sadece telefonda değil, tüm elektronik alanlarda... O zaman zevkler-renkler durumu var, şimdiden hayırlı olsun diyim Abi One ile 5 aynı para neredeyse. Kafam bozulursa 5 çok rahat satarım. Şu anda ikinci el temiz 5 bulamıyoruz. 10 gündür arıyoruz. Ama one al 2-3 ay sonra yarı fiyata sıfırını al Ayfon öylemi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 (düzenlendi) Abi One ile 5 aynı para neredeyse. Kafam bozulursa 5 çok rahat satarım. Şu anda ikinci el temiz 5 bulamıyoruz. 10 gündür arıyoruz. Ama one al 2-3 ay sonra yarı fiyata sıfırını al Ayfon öylemi. One ı izle, bak bakalım fiyat ne olacak, birde S4 ü izle ) One X bile hala 1750 tl. gerisini sen düşün artık, o fiyat olayı zamzungta olur. İp5 2000 kaat ve 16 gb One 32 gb. 1850-1900-2000 fiyat aralığında ve ip5 ten her yönden daha iyi bir cihaz, ama kafaya taktım diyorsan sen bilirsin. 8 Eylül 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 One ı izle, bak bakalım fiyat ne olacak, birde S4 ü izle ) One X bile hala 1750 tl. gerisini sen düşün artık, o fiyat olayı zamzungta olur. İp5 2000 kaat ve 16 gb One 32 gb. 1850-1900-2000 fiyat aralığında ve ip5 ten her yönden daha iyi bir cihaz, ama kafaya taktım diyorsan sen bilirsin. Neyse konuyu başka biryere bağlıyayım. Dandroidteki rehberi nasıl ayfona aktarırım? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 (düzenlendi) Neyse konuyu başka biryere bağlıyayım. Dandroidteki rehberi nasıl ayfona aktarırım? Onu bilmiyorum, One a nasıl aktarırım deseydin kolaydı, Ayfon da dahil alayının ayar rehber vs. sini kendine yüklerdi Hepsini sim e yolla, sığmıyorsa başka yolu vardır mutlaka. Bak buldum, ama ayfon herzamanki gibi yine uğraştıracak seni http://www.mobildetrend.com/android-telefondan-iphonea-nasil-bilgi-aktarilir/ İptal ettim 8 Eylül 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 (düzenlendi) Ahanda kolay yoluda varmış storedan idrive contacts isimli uygulamayı indir kur hesap oluştur rehberini yedekle sonra aynı uygulamayı iphone'a indir kurduğun hesapla giriş yap ve yedekten telefona yükle. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.prosoftnet.android&hl=tr https://itunes.apple.com/us/app/idrive-online-backup/id427956708?mt=8 8 Eylül 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Ahanda kolay yoluda varmış storedan idrive contacts isimli uygulamayı indir kur hesap oluştur rehberini yedekle sonra aynı uygulamayı iphone'a indir kurduğun hesapla giriş yap ve yedekten telefona yükle. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.prosoftnet.android&hl=tr https://itunes.apple.com/us/app/idrive-online-backup/id427956708?mt=8 Abi telefon tamirden gelsin uygulamayı yüklerim. Şu anda tablette çalışmadı Çok şükür numaralar Tablete google hesap sayesinde aktarıldı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Entegre vs. üretiyoruzda ilave olarak artık esas önemli olan Chip-işlemci gibi şeyleride biz üretebiliyoruz diye duydum, doğrumudur peki? Sadece telefonda değil, tüm elektronik alanlarda... O zaman zevkler-renkler durumu var, şimdiden hayırlı olsun diyim üretebiliriz ama üretmiyoruz. "fizibıl" değil. işlemci için 300-400 kişilik tasarım ekibi lazım hepsi yüksek lisanslı tecrübeli 30 larını aşmış eleman olacak. maaşları 5-6 binlik. böyle bir ekip kurarsanız üretiriz. soru: o işlemciyi neremize takacağız? 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 üretebiliriz ama üretmiyoruz. "fizibıl" değil. işlemci için 300-400 kişilik tasarım ekibi lazım hepsi yüksek lisanslı tecrübeli 30 larını aşmış eleman olacak. maaşları 5-6 binlik. böyle bir ekip kurarsanız üretiriz. soru: o işlemciyi neremize takacağız? O da doğruya Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Vesile ile artık bende androidi biraktim. 4 senedir sürekli androidle ugrasmaktan artik gina geldi. Bir sonraki telefonum allah nasip ederse iphone olacak benimde. Note2 ye bu parayi verdiğime deli gibi pismanim. Benim 400 tllik galaxyimden bir farkı yok. Mesele not tutmaksa kalemle alirim. Keske beyaz renk ip5 alsaydim. Detaylarla ugrasmaktan sıkıldım. Yok rami bosalt yok apk indir yok telefon kapaninca alarm calmasin, surekli reklam gelip dursun, rehbere girince 5-6 saniye beklesin. Bugune kadar htc one dahil stabil 1 tane androidli telefon gormedim. Aksini savunan olmasın hepsini gözümle görüyorum. Bedava uygulama olayina gelirsek bedava ama iosteki kalite yok hiçbir uygulamada. Zaten her uygulama androide daha sonra geliyor. Ucuz iphonenin bile kalitesinin her türlü samsungdan yuksek olacagina eminim. Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. Zaten samsungu allaha havale ediyorum. Surekli Yeni telefon cikarmakla olmaz bu is. Eskisini kaderine terketmek kadar aciz bir hareketi yapabiliyor. Bizde gidip bunu halen alıyoruz. Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 (düzenlendi) Vesile ile artık bende androidi biraktim. 4 senedir sürekli androidle ugrasmaktan artik gina geldi. Bir sonraki telefonum allah nasip ederse iphone olacak benimde. Note2 ye bu parayi verdiğime deli gibi pismanim. Benim 400 tllik galaxyimden bir farkı yok. Mesele not tutmaksa kalemle alirim. Keske beyaz renk ip5 alsaydim. Detaylarla ugrasmaktan sıkıldım. Yok rami bosalt yok apk indir yok telefon kapaninca alarm calmasin, surekli reklam gelip dursun, rehbere girince 5-6 saniye beklesin. Bugune kadar htc one dahil stabil 1 tane androidli telefon gormedim. Aksini savunan olmasın hepsini gözümle görüyorum. Bedava uygulama olayina gelirsek bedava ama iosteki kalite yok hiçbir uygulamada. Zaten her uygulama androide daha sonra geliyor. Ucuz iphonenin bile kalitesinin her türlü samsungdan yuksek olacagina eminim. Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. Zaten samsungu allaha havale ediyorum. Surekli Yeni telefon cikarmakla olmaz bu is. Eskisini kaderine terketmek kadar aciz bir hareketi yapabiliyor. Bizde gidip bunu halen alıyoruz. Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. Sen bilirsin Mert, ben One da hiçbirşey yapmıyorum, ram boşaltma diye gaza gelip kurdum günlerdir kullanmıyorum, sadece telefonu kullanıyorum, oynuyorum resim çekiyorum vs. sonra pili azalıyor şarj ediyorum o kadar, kapatmıyorum bile, arkada çalışanlara bile dokunmuyorumki durumunu göreyim, en ufak takılma sıkıntı yok alette, bu durum sadece One için geçerli yalnız, diğer markalarda değil, senin kullandığında başka sıkıntı vardı sanırım. Rehber olayı Samsung a has, HTC yi karıştırma bu zamzung seni hayattan soğutmuş anlaşıldı... 8 Eylül 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Vay be bundan 3 ay kadar önce bende Ali abi gibi düşünüyordum ve ne kadar hata yapıyordum Allah'tan denemek için bile olsa İphone geçtim şimdi kopamıyorum kendilerinden huzur buldum teşekkür iOS 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts