İçeriğe Yönlendir

Android Uygulamaları Ve Diğer Gelişmeler

Misafir

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

Microsoft'un donanım tecrübesi yoktu. Şimdi nokia ile bir sürü donanımcı ve satış kanalı buldu.

Nokia yalnız microsoft gibi poposu ile ürün üretmez.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Microzorttan bulaşıp ayarı bozup hiç üretemez olmasında :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Geçen gün babamla oturuyoruz, çıkardı cebinden nokia 1110'u, yıldız (*) basılı tuttu, telefon saati söyledi :D Bana gösteriyor, "var mı olm böyle özellik senin telefonunda" dedi. Yok dedim yav nerdeeee, öyle basılı tutunca söylemiyor,  İlla soracaksın dedim. Açtım Asistan B'yi :D

Saat kaç dedim, küt söyledi, tarih nedir dedim söyledi, dolar kaç lira dedim söyledi, hava nasıl dedim, söyledi :D Son darbeyi babamın zayıf noktasından vurdum. Altın kaç lira dedim, söyledi. :D

"Vay anasını beee" dedi. Başladı gülmeye :D Ne o dedi, "asistan be" dedim.

Şimdi aklına ne gelse, "sor bakayım senin şu "bey"e ne diyor" diyor :D

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Bir sesli asistan (araç içi ama ticari faaliyetler için) projesi veriyoruz bakanlığa, duamızı esirgemeyelim.

Bunun ticari müşteriyi tanıtan elemana yardım eden ve söyleneni anlayan versiyonu: 

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Çoklu e posta düzenleyici olarak uygulama ne önerirsiniz, bir de bu telefonda rehbere girip kişiyi bulduğumda bilgilere girmeden arama yapılmıyor. Daha pratik rehber uygulaması bulabilir miyiz?

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

İsim listesindeyken, isimin üstüne basılı tutup sağa yada sola çekin arayabilir . Bende sağa çekince sms sola çekince direk arama yapıyor.

(Farklı marka )

Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin
(düzenlendi)

Çoklu e posta düzenleyici olarak uygulama ne önerirsiniz, bir de bu telefonda rehbere girip kişiyi bulduğumda bilgilere girmeden arama yapılmıyor. Daha pratik rehber uygulaması bulabilir miyiz?

Ara yazılım olmayan cihazlarda arama konusunda aynı sıkıntı var bende ki nexus 4 de aynıydı mesaj a gelince rehberden grup yapıp atabiliyorsunuz diye hatırlıyorum İphone olsaydı group SMS diye program var süper 5 er 20 şer 100 er atıyor :)

tarihinde Hüseyin Yergin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

İsim listesindeyken, isimin üstüne basılı tutup sağa yada sola çekin arayabilir . Bende sağa çekince sms sola çekince direk arama yapıyor.

(Farklı marka )

Samsunglarda abi sadece.

Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Abi ben sms icin uygulama bakmıyorum. Telefon rehberinde isimlere dokunarak falan arama yapmak icin varsa bir uygulama bakıyorum

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Sayende yine aydınlanmış oldum.  Vakit ayırdığın için teşekkür ederim abicim. En nihayetinde bu haftaiçi lumia920  925 ve X.Z 'nin dubai perakende fiyatları gelecek ablamdan.. Ona göre seçim yapacağım.. Belki bende senin gibi detaylı bir inceleme konusu açma şansı yakalarım.  Tekrar teşekkürler Evren abi

Senin gönlünde yatan aslan Nokia. ;)

Burdaki varoş marka samsung + apaçi os android tayfasının söylediklerine bakma sen. Sanki gören de her gün on tane app yükleyip kullanıyorlar falan zannedecek. :) Yüzbin uygulaması varmış ta bilmem ne. Zaten çok da lazımdı "su terazisi" uygulaması :) 

WP8 tarafında popüler olarak sıkça kullandığın nerdeyse her uygulama ücretsiz olarak var. :) Hangisiyle mutlu olucaksan onu (nokia) al, mantık evliliği (android) bir yere kadar :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Bence hata, microsoft nokia dan daha güçlü bir marka. Nokia ürün tutundurmayı beceremedi çok geride kaldı. Microsoft kendi markasıyla girmeliydi. Şimdi ekstra birsürü reklam giderleri vs tekrar ayağa kaldırmak için bir sürü bütçe :D

Ayağa kalkacağını kim söyledi, Microsoft= bilinmeyen bir hatayla karşılaşıldı  :D

İlerisi için çok yerinde bir hareket. Tabii MS'un lehine. Tek tip donanım tek tip yazılım. Apple gibi. Mis.

İster kabul edin ister etmeyin ancak Nokia dünyada müşterilerin en çok güvendiği markalar arasında geliyormuş. (Bir yerde okumuştum kaynağını hatırlamıyorum) Çok iyi bir yatırım.

MS kurumsal taraftan sağlam gelir elde eden bir firma, şimdi de firmaları blackberry hegamonyasından nokia lumia'ya çevirmenin peşinde. Başarması da uzun sürmeyecek. Ondan sonra gelsin exhange mobile, office mobile vs. lisansları. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Abi ben sms icin uygulama bakmıyorum. Telefon rehberinde isimlere dokunarak falan arama yapmak icin varsa bir uygulama bakıyorum

Şunu kullanıyorum.. çok memnunum... https://play.google.com/store/apps/details?id=net.pixelrush.theme.defaultdark&hl=tr

Her türlü ayar yapmak mümkün.. 

Benim sola çekince arar, sağ çekince mesaj açar basılı tutunca bilgileri görütüler.. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

İlerisi için çok yerinde bir hareket. Tabii MS'un lehine. Tek tip donanım tek tip yazılım. Apple gibi. Mis.

İster kabul edin ister etmeyin ancak Nokia dünyada müşterilerin en çok güvendiği markalar arasında geliyormuş. (Bir yerde okumuştum kaynağını hatırlamıyorum) Çok iyi bir yatırım.

MS kurumsal taraftan sağlam gelir elde eden bir firma, şimdi de firmaları blackberry hegamonyasından nokia lumia'ya çevirmenin peşinde. Başarması da uzun sürmeyecek. Ondan sonra gelsin exhange mobile, office mobile vs. lisansları. 

Senin gönlünde yatan aslan Nokia. ;)

Burdaki varoş marka samsung + apaçi os android tayfasının söylediklerine bakma sen. Sanki gören de her gün on tane app yükleyip kullanıyorlar falan zannedecek. :) Yüzbin uygulaması varmış ta bilmem ne. Zaten çok da lazımdı "su terazisi" uygulaması :)

WP8 tarafında popüler olarak sıkça kullandığın nerdeyse her uygulama ücretsiz olarak var. :) Hangisiyle mutlu olucaksan onu (nokia) al, mantık evliliği (android) bir yere kadar :)

Selçuk bey, yani öyle şey yazıyorsunuzki, her görende app yüklüyor sanırısın diyorsun, Eeeee, bu andro-ios-wp8 içinde geçerli değilmi sanki :)

Andro bir yere kadar ne demek, bir yere kadarsa içlerinde en kapalı ve ufku olmayan ios, sonra wp gelir, en rahat ve ucu tartışmaya yer vermeksizin gelişmeye açık olansa andro dur, Andro ve wp8 zaten ayrıııı ios ayrı yerde, ios kendi aleminde tek başına, şuanki halinden daha başka şey olmaz ios tan, diğerleriyse herşeyde her yerde, o yüzden bir yere kadar sözünüz biraz komik geldi bana :)

apaçi+os  andro, bu dahada komik oldu  :D

Tek tip donanım tek tip yazılımmı MS mi, buda komik, Nokia da tek modelle gidemez ve gitmeyecektir MS, ayrıca donanım hepsinde aynı, aplle da bile (daha geri olmasına rağmen) tek tip sözüde olmadı yani.

Tek tip olan sadece Apple dır, diğerleri olamaz.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Selçuk bey, yani öyle şey yazıyorsunuzki, her görende app yüklüyor sanırısın diyorsun, Eeeee, bu andro-ios-wp8 içinde geçerli değilmi sanki :)

Andro bir yere kadar ne demek, bir yere kadarsa içlerinde en kapalı ve ufku olmayan ios, sonra wp gelir, en rahat ve ucu tartışmaya yer vermeksizin gelişmeye açık olansa andro dur, Andro ve wp8 zaten ayrıııı ios ayrı yerde, ios kendi aleminde tek başına, şuanki halinden daha başka şey olmaz ios tan, diğerleriyse herşeyde her yerde, o yüzden bir yere kadar sözünüz biraz komik geldi bana :)

apaçi+os  andro, bu dahada komik oldu  :D

Tek tip donanım tek tip yazılımmı MS mi, buda komik, Nokia da tek modelle gidemez ve gitmeyecektir MS, ayrıca donanım hepsinde aynı, aplle da bile (daha geri olmasına rağmen) tek tip sözüde olmadı yani.

Tek tip olan sadece Apple dır, diğerleri olamaz.

Söylediklerim anlaşılmadı ya da anlaşılmak istenmiyor.

Biraz daha açayım.

Android'in yere göğe sığdırılamayan özelliklerinden biri nedir, bol uygulama olması.

Ben de diyorum ki, bunun WP8 kullanan biri çok fazla bir önemi yok, şu anda WP8 zayıf ama bu haliyle bile popüler-kullanışlı olan uygulamaları zaten ücretsiz bulunuyor. Geriye kalan 99.990 adet uygulama benim için çöpten ibaret.

Gelişmeye açık ne demektir bence bunu netleştirelim.

Mevcut uygulamaları fazlasıyla yeterli olan, yine de yeni uygulamalar ilave edilen bir sistem gelişmeye açık mıdır ? Hayır diyorsanız , açık olması için daha ne yapılması gereklidir ?

Android'in gelişen ve vizyonu açık olan şeyleri nelerdir ?

MS konusunda ise, Lumia dışında WP8 kullanılan ürün gamı çıktığında "tamam sen haklıymışsın" diyeceğim.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Söylediklerim anlaşılmadı ya da anlaşılmak istenmiyor.

Biraz daha açayım.

Android'in yere göğe sığdırılamayan özelliklerinden biri nedir, bol uygulama olması

Ben de diyorum ki, bunun WP8 kullanan biri çok fazla bir önemi yok, şu anda WP8 zayıf ama bu haliyle bile popüler-kullanışlı olan uygulamaları zaten ücretsiz bulunuyor. Geriye kalan 99.990 adet uygulama benim için çöpten ibaret.

Gelişmeye açık ne demektir bence bunu netleştirelim.

Mevcut uygulamaları fazlasıyla yeterli olan, yine de yeni uygulamalar ilave edilen bir sistem gelişmeye açık mıdır ? Hayır diyorsanız , açık olması için daha ne yapılması gereklidir ?

Android'in gelişen ve vizyonu açık olan şeyleri nelerdir ?

MS konusunda ise, Lumia dışında WP8 kullanılan ürün gamı çıktığında "tamam sen haklıymışsın" diyeceğim.

Lumia birtek değil, hiçmi modeli yok, tek olan wp8 ayrıca çıktığınıda göreceksin, hem wp8 kullanan sadece Nokia da değil, bunuda hatırlatırım.

"Mevcut uygulamaları fazlasıyla yeterli olan, yine de yeni uygulamalar ilave edilen bir sistem gelişmeye açık mıdır ?"

Cevap açıktır ise, hepsi açıktır, Androidin kötü yanı nedir? 

Androidin gelişen ve vizyonu açık olan şeyi WP8 ile aynıdır, herşeyle uyumlu olabilmesi, yeni donamım yada cihazlara hemen entegre olabilmesi ve üzerinde çalışan geliştirmek için uğraşan bir sürü insan olması. 

"Android'in yere göğe sığdırılamayan özelliklerinden biri nedir, bol uygulama olması."  hatırlarsan bu laf bir zamanlar ios içinde söyleniyordu hatta hala söyleniyor, andro buysa İos ta bu, yani bu sözden birşey çıkmadı...

Kısaca ne Android kötüdür ne Wp8 nede İos, WP8 daha yeni gelişmekte, tıpkı 2-3 sene önceki andro halinde diyelim, çok hızlı şekilde gelişecek ve kısa zamanda uygulamalar vs. uyumlu hale gelecek, İos-Andro artık aynı diyelim, evrensellik herşeyle uyum daha kolay entegre olmada İos, Andro ve WP8 le zaten başedemez, bu konuda elmanın inadı yüzünden geride, bunu aşamazsa zaten bunlarlada başedemeyecek...

"MS konusunda ise, Lumia dışında WP8 kullanılan ürün gamı çıktığında "tamam sen haklıymışsın" diyeceğim."

Yukarda da yazdığım gibi, MS Lumia dışında ürün gamı çıkarmasa bile önemli olan WP8 in sadece MS ve Lumia dan ibaret olmadığıdır, tıpkı Andro kullanan firmalar gibi, aynı firmalar WP8 i zaten farklı farklı modellerle kullanmakta, yani haklı çıktım bile :) tabii WP8 i sadece MS kullanacak demiyorsan...

Hem biz neyi tartışıyoruz, sen ne diyorsun "varoş marka samsung + apaçi os android tayfasının" bunu!

Ben ne diyorum, Hepsi güzel ama içlerinde en rahat, en uyumlu en hızlı gelişen 1. Andro 2. Wp8 (2. yaptım çünki kısa sürede gelişeceğine inanıyorum ama işi kolay olmayacak) 3. İos diyorum (neden 3. çünki inatla kapalı kutu olmaya devam ediyor ve kendini tekrarlıyor gittikçede androlaşıyor, bunada mecbur zaten) dikkat edersen tırt, varoş,apaçi falan demiyorum.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Lumia birtek değil, hiçmi modeli yok, tek olan wp8 ayrıca çıktığınıda göreceksin, hem wp8 kullanan sadece Nokia da değil, bunuda hatırlatırım.

Bu cümlenden pek bir şey anlayamadım. WP8 için Nokia Lumia dışındaki bir kaç marka laf olsun diye model çıkarmış.

Önümüzdeki günlerde değişir mi bilmiyorum ama ios-iphone ne ise wp8-lumia aynı şey şu anda.

Cevap açıktır ise, hepsi açıktır, Androidin kötü yanı nedir? 

Yukarıda ios için "en kapalı kutu ve ufku olmayan" demiştin ? Aşağıda da aynı şeyi yine tekrarlıyorsun ? Asıl soru şu : Androidin nesi açıktır ?

Hem biz neyi tartışıyoruz, sen ne diyorsun "varoş marka samsung + apaçi os android tayfasının" bunu!

Apple ritmini bozmayan aynı kulvarda ağır da olsa devam eden bir maratın koşucusu gibi. MS-Nokia daha yeni yarışa girmiş hala öndekileri yakalamaya çalışıyor. Android ise sürekli olarak kulvar değiştiren zikzak çizip diğerlerine çelme takmaya çalışan bir koşucu gibi görünüyor.

"Android'in yere göğe sığdırılamayan özelliklerinden biri nedir, bol uygulama olması."  hatırlarsan bu laf bir zamanlar ios içinde söyleniyordu hatta hala söyleniyor, andro buysa İos ta bu, yani bu sözden birşey çıkmadı...

Benim söylediğim şeyi sen de tekrarlıyorsun, ben uygulama sayısı yüzünden androidin abartılıp, WP8'in kenara itilemeyeceğini söyledim zaten.

Gelişime açıklık yönünden bunların arasında ciddi bir fark yoktur, uygulamada farklılıklar olması gelişime açıklığa engel olarak düşünülmesi doğru değil. Her oyuncunun kendi kulvarı var ve bu kulvarda ilerliyor.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bu cümlenden pek bir şey anlayamadım. WP8 için Nokia Lumia dışındaki bir kaç marka laf olsun diye model çıkarmış.

Önümüzdeki günlerde değişir mi bilmiyorum ama ios-iphone ne ise wp8-lumia aynı şey şu anda.

Yukarıda ios için "en kapalı kutu ve ufku olmayan" demiştin ? Aşağıda da aynı şeyi yine tekrarlıyorsun ? Asıl soru şu : Androidin nesi açıktır ?

Apple ritmini bozmayan aynı kulvarda ağır da olsa devam eden bir maratın koşucusu gibi. MS-Nokia daha yeni yarışa girmiş hala öndekileri yakalamaya çalışıyor. Android ise sürekli olarak kulvar değiştiren zikzak çizip diğerlerine çelme takmaya çalışan bir koşucu gibi görünüyor.

Benim söylediğim şeyi sen de tekrarlıyorsun, ben uygulama sayısı yüzünden androidin abartılıp, WP8'in kenara itilemeyeceğini söyledim zaten.

Gelişime açıklık yönünden bunların arasında ciddi bir fark yoktur, uygulamada farklılıklar olması gelişime açıklığa engel olarak düşünülmesi doğru değil. Her oyuncunun kendi kulvarı var ve bu kulvarda ilerliyor.

Ohooo, "Yukarıda ios için "en kapalı kutu ve ufku olmayan" demiştin ? Aşağıda da aynı şeyi yine tekrarlıyorsun ? Asıl soru şu : Androidin nesi açıktır ?"

İos kapalı kutu ve ufku yok evet, sadece yeni uygulama gelecek ve arayüzünü Androide benzetecekler, ama bu onu kötü yapmaz çağa ayak uydurur sadece.

Androdin nesimi açık, ios a göre çok daha farklılıklar yapabilecek bir kapasiteye sahip, şöyle örnek vereyim, Basic prg diliyle neler yapabilirsin C++ ile neler, ios-andro anafarkı bu, ikincisi Android açık sistem derler hani, aynı şeyi yazmaktan sıkıldım artık, bu yazılım çok daha evrensel ve kısıtlaması olmadığı gibi bir o kadar esnekki yüzlerce farklı rom ve varyasyona sahip, ios böyle değil, bunun yan etkisi olarakta elbette sıkıntılı romlar olacak, bu yüzden standart rom kullanıyorum, androyu seçmemdeki temel sebeler bunlarla beraber sorunsuz şekilde diğer cihazlarla pc ile herşeyle smart tv ile vs. bağlantı kurabilmek, İphone ile uğraşmak istememek, başka model ve marka telefonlarla direk bağlantı kurabilmek kısaca daha evrensel ve bağımsız olmak, aslında Android ile İos benzer görünsede çok farklı kulvardalar, Andronun kulvarı çok daha geniş ve rahat ana sebebler bunlar.

Şuda komik "Android ise sürekli olarak kulvar değiştiren zikzak çizip diğerlerine çelme takmaya çalışan bir koşucu gibi görünüyor."

ne çelmesi, bu yazılım çok daha geniş bir kitleye ve alana hitap ediyor, bir sürü model marka var, çelme takmak ne demek yahu,  iOS 7 de acaip şekilde androdan kopye ile dolu, o zaman odamı hileci, adamlar baktıki bu şekilde olmuyor, daha fazla tutulana benzemeye çalışıyor, daha öncede andro aynını yapıp kendi yolunu bulmaya çalıştı, şimdiyse durumu çok iyi.

Sen hala tutumunda değişikliğe gitmiyorsun, andro çelme takar, diğerlerine çelme takar, ne bu? Kime takacak, daha yeni adımlamaya başlayan wp8 e mi yoksa artık geri kalmadığı İos amı, hem takılacaksa hepsi takar, piyasa bu, yarın Andro dahada geniş kitlelere kavuştuğunda apple da tek modelle başedemeycek ve oda takacak, şimdiden plastik 5c ile daha basit donanımla taktik yapmaya başladı bile, bu işler böyle ne yapalım.

Sen şu tutumunu bırak artık, ben İos kötüdür diyormuyum, Androya göre daha dar bir alanda uğraşıyor diyorum, diğeri daha evrensel diyorum o kadar, sende apaçi andro, çelmeci vs. diyorsun, kısaca Andro kötüdürmü diyorsun açık söylede bilelim, bilsekte birşey olmaz ya neyse, babamın malı değilya bunlar ama üstü kapalı yermeyide bırak, hepsi gelişiyorsa içlerinden birisi çok daha hızlı gelişiyor, bu da Android, bu gerçeği ister kabul et ister etme..

WP8 olayındada yine yanlışsın, WP8 de laf olsun diyemi model çıkarmışlar  :D  ne biliyorsun belki MS un nokai nın başka şeylerinde gözü var, olamazmı, ayrıca WP8 sadece MS tarafından çıkarılacak diye bir kanun yada kararmı alınmış, wp8 tutulmazsa işide biter, bu olamazmı?

Hem yine yanlışsın, İos-Ayfon doğru, zaten başkası olamaz

ama WP8-Lumia yanlış, dediğim gibi tek değil Lumia ayrıca uyum yazılım diyede birşey yok, daha dün aldı ne zaman donanım-OS uyumunu mükemmel yaptıda ayfon-ios oldu, daha çoook fırın ekmek yemesi lazım, senelerdir Win kullanan telefonların halini gördük, bunda farklığı daha yeni başlayan ortaklıkta nede çabuk tespit ettinde aynıdır diyorsun, demen için 1-2 sen hele bir geçsin, WP8 kullanan diğer markaların durumu belli olsun, duruma bakalım o zaman oldu dersin. Çokta iyi olursa bende Wp8 telefon alırım, oh derim.

Neyse, sıkıldım vallahi, sonuç olarak hep aynıyla işim olmaz, bilmem bunu anlatabildimmi.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Bir karar ver ios kapalı kutu,ufku yok mu değil mi ? :)

Şu linuxçu muhabbetine de hastayım : "açık kod". 2000'li yılların başında "apache IIS'ten 400 kat daha hızlıdır" diye geziyorlardı şimdi yeni sakız "açık kod" mu oldu.

Neymiş bu açık kod, bana faydası ne ? Kullananların %99'u son kullanıcı, programcı mı bu insanlar, kapalı kod olsa ne olucak "ters mühendislik" mi yapacaksın ?

ios dar, android geniş ve evrensel de, nesi geniş bir alanla uğraşıyor, şu cihazlarınızla ne yapıyorsunuz anlatın da bilelim atom mu çarpıştırıyorsunuz ? Son kullanıcı sonuçta farklı bir şey mi görüyor ?

HTC de Samsung'da diğerleri de "bizde de bir model bulunsun" diye WP8 telefon çıkardılar. Listesini sen benden daha iyi bilirsin de yine de vereyim : http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Windows_Phone_8_devices

MS bu hamlesiyle Apple olmaya niyetlendi, başarır ya da beceremez bunu gelecek gösterir ama görünen o ki çalışacakları platform lumia olacak.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Tamam kardeş benden pes  :D  hangi platformda çalışırlarsa çalışsınlar, hangisini beğenir ve işimize gelirse onu alırız, bu yarış sayesinde süper aletler yapacakları muhakkak zaten, yapsınlar görelim alalım. :)

Son kullanıcı olarak ben One dan acaip ötesi memnunum şuan, pilinden ömrüne tipinden malzeme kalitesine kadar çok güzel, kullanım kolaylığı menü düzeni ve ince nüansları ile harbiden HTC bu sefer yapmış, stabilite olarak kıyaslayacağım tek modelse ayfon, buna cevabımsa tamamen ama tamamen aynı hız ve stabillikte bu One, geri kalan herşeyde ise daha iyi zaten, bu ay sonuda 4.3 gelicek, gelen haberlerde aletin 4.3 le çok daha iyi olduğunu gösteriyor, neyse One a karşı  4-4s-5  bu 3 aletide denedim, stabillik ve hızda 5 le en ufak fark bulamadım, hatta bazı durulmlarda daha hızlı, şuan için andro da One dan iyisi şamda kayısı, z1 vs. gelmedi, belki daha iyi olurlar bilemem, ama ben menmunum :)

1-2 sene artık hayatta telefona para vermem, o zamanda neler çıkar kimbilir, Allah ömür ve imkan verirse gerisinide o zaman düşünürüm artık :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Sonuç: birgün herkes Android olacak  :D

android-vs-windows-apple.jpg

Android-VS-Apple-HD-Wallpaper-1024x576.j

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Apple da doğru yolu bulmuş, iPhone 5S'ten sonra Android'e geçiyormuş. Sebebi de IOS'un kapalı kutu olup gelişime açık olmamasıymış.

Savaş uçağı, savaş biligisayarı kapalı gelir (İOS) sonra bizimkiler açar ve (Android) sen daha iyi bilirsin ya  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...