İçeriğe Yönlendir

Android Uygulamaları Ve Diğer Gelişmeler

Misafir

Recommended Posts

Guest Mert Boran

Dün 99 Tlye pioneer kulaklık aldım 1000TL'lik beats performansında . Note 2 ile çok kaliteli ses veriyor ama az. Bir programa ihtiyacım var. Önerisi olan ? 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Dün 99 Tlye pioneer kulaklık aldım 1000TL'lik beats performansında . Note 2 ile çok kaliteli ses veriyor ama az. Bir programa ihtiyacım var. Önerisi olan ? 

Sana prg değil amfi lazım, beats kulaklıktan iyi peynire beats amfili One yakışır, kulaklık olarakta şu marka :)

http://en-de.sennheiser.com/

şu idare eder seni

http://en-de.sennheiser.com/in-ear-headphones-earphones-ie-800-ceramic

Kendi kulaklığı bile gayet güzel ama bunlarla çok fena oluyor, bende şu var, daha rodajı bitmedi ama ses süper :)

http://en-de.sennheiser.com/isolating-earphones-stereo-cx-300-ii-precision

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Root izinsiz programlar hikaye. Root olsa Sony xLoud flaşla diyeceğim ama yok işte :p

Rootherşeydir.net

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Sana prg değil amfi lazım, beats kulaklıktan iyi peynire beats amfili One yakışır, kulaklık olarakta şu marka :)

http://en-de.sennheiser.com/

şu idare eder seni

http://en-de.sennheiser.com/in-ear-headphones-earphones-ie-800-ceramic

Kendi kulaklığı bile gayet güzel ama bunlarla çok fena oluyor, bende şu var, daha rodajı bitmedi ama ses süper :)

http://en-de.sennheiser.com/isolating-earphones-stereo-cx-300-ii-precision

Abi sennheiserim vardı bozuldu. Bende bunu aldım. :

)pioneer-semj51-660-80.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Root izinsiz programlar hikaye. Root olsa Sony xLoud flaşla diyeceğim ama yok işte :p

Rootherşeydir.net

Ver gazz, ver gaaaaaaaaaaaz  :biggrin:

Abi sennheiserim vardı bozuldu. Bende bunu aldım. :)

Buda güzel elbette, hayırlı olsun :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Rootherşeydir.net

Root yaptığımda eski galaxy'me beats yüklemiştim farketmişti. Buna yapsam mı acaba root.  :rolleyes:

Ver gazz, ver gaaaaaaaaaaaz  :biggrin:

Buda güzel elbette, hayırlı olsun :)

Teşekkürler abi, bir one' olacaktı verecekti sesin dibine ama. :p

Ses kalitesi inanılmaz güzel. Hiç beklemezdim. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Root yaptığımda eski galaxy'me beats yüklemiştim farketmişti. Buna yapsam mı acaba root.  :rolleyes:

Teşekkürler abi, bir one' olacaktı verecekti sesin dibine ama. :p

Ses kalitesi inanılmaz güzel. Hiç beklemezdim.

Bende bekemiyordum, tırt bir kulaklıkla denedim önce, kendisininkini açmamıştım, vay dedim güzel ama tatmin etmedi, sonra kendi kulaklığını bir taktım aha dedim baslara bak, synheiserda zaten olay koptu, budur dedim, ne zamzung ne ayfon alayı yaklaşamaz bile, kulaklık sesi harbi süper.

HTC nin durum sakatmış, inşallah batmaz yada kaliteyi bozmazlar, gerçekten yazık olacak çünki, andro uyumunda bu marka süper, batarsa falan gerçekten yazık olur vallahi.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)

Evren abicim mesaj kutun dolu olduğu için buradan soracağım.

Yeni bir cep telefonu almak istiyorum. Dubai'den gelecek ve böylelikle Türkiye pazarına göre daha ucuz olacak. İlk başlarda heves ile Lumia 920 veya yeni kardeşi 925 düşündüm..  Yeni ve farklı arayüz, yeni yazılım ve nişanlımdaki baz model lumia 520'nin hayret verici akıcılığı ve kalitesi sebebi ile.  Sonralardan Xperia'nın amirali su geçirmez Z modeli aklıma yattı. 5inç bravia ekran ve 2gb rami ile.  2sininde kamerası fena değil. lumia 8mp olmasına rağmen güzel iş çıkarıyor. Z ise 13 mp ile daha cezbedici. 

Wp8'in en kötü yanı henüz unlock değil. mağazaya mahkumuz.. 

En büyük beklentilerim gece gündüz iyi çeken bir kamera, geniş ekran ve baya uzun bir süre satma ihtiyacı duymama...  Galiba Z bu konuda daha baskın.  Sen ne dersin?  bu 2 model dışında alternatif önerin var mı?  Saygılar sevgiler abicim :)

lumia925.jpgSony-Xperia-Z-Android-Jelly-Bean-officia

Diğer üyelerimizden de cevaplar bekliyorum

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Semih uyardığın için teşekkür ederim. Zamanın olsaydı telefon almak için beklemeni önerirdim. Note3 diğer telefonların fiyatını etkileyeceği gibi kendisi de güzel bir model olarak gelecek. Bekleyeneyeceğini varsayarak;

Xperia Z: artılar; tasarım, suya dayanıklılık, gündüz çekiminde orta üst kalite fotoğraflar. Eksiler; değişmeyen pil, ekran kalitesi, yazılım desteği, arttırılamayan hafıza

Nokia Lumia serisi; bu telefonlar şu an için beklemede kalsınlar. Cihaz özellikleri biraz da yazılım nedeni ile Android cihazlardan biraz daha geride. Winmobile 8'den beklediği ilgiyi göremedi ve ceo'sunun emekli olacak olmasının nedenlerinden biri de bu olarak göateriliyor.

Galaxy s4 ; Artıları; ekran netliği, samoled ekranın getirdiği siyah avantajı, gündüz çekimnde üst sevye fotoğraflar, arttırılabilir hafıza, değişebilir pil, uyarı ledi, fena olmayan bekleme süresi, gelişmiş sensör özellikleri. Şebek üzerinden görüntülü görüşme. Eksileri; malzeme kalitesi, radyo yok, 8 gb'lık hafızanın %60'ını sisteme kurban etmesi(32gb'lık için sorun yok), henüz android sürümü ile uyum sağlayamaması neden ile bazı sistemsel hatalar.

Htc one ; artıları; metal gövde, kaliteli ekran, iyi seviyede gündüz fotoğraf çekimi, gece çekimi için diğer rakiplerine göre daha güzel sonuçlar. sense arayüzü, akıllı telefonlarda bence yeni trendin başlangıcı olacak üstün ses çıkış. eksileri; sabit hafıza, değişemeyen pil, rakiplerinden biraz daha kısa pil ömrü, eaki serilerde ekran ve kasa hataları olma ihtimali.

Sonuçta hepsi güzel telefonlar ama xperia diğerlerine göre en yaşlı model:) hepsinin gece çekiminden çok fazla birşey bekleme. Kompak makinelerin başaramadığını bu telefonlar hiç yapamaz. Telefonlar artık bilgisayar gibi. Çünkü market( app store, google play) sürekli daha çok donanma ihtiyaç duyan oyun ve akabinde programlar sunuyor. Modeller de buna uygun donanımı sunmak ve müşterilerin gözünü boyayabilmek için yeni modelleri ard ardına piyasaya sunuyorlar. Henüz dahili ram hafızası 2gb'lık telefonların ömrü 1,5 sene dolmadan tükendi diyebiliriz. Note3 3 gb ramle geliyor. Dolayısı ile şu an için fiyat performans oranı yeni telefonlar lider markalardan çıkmıyor. Htc ve samsung'un fiyat politikası belli. Yeniyi ucuza vermiyorlar. Lg ise bu kozu oynuyor. Lg severlerin merakla beklediği bir model var ismini hatırlayamadım ama lg g pro'nun bir üst modeli. Belki Dubai'de çıkmıştır. Büyük ekranlı model olarak lg g pro modeli de tahminimce Dubai'de oldukça ucuzdur. Lg'nin eskisi gibi güncelleme sorunu olmayacak deniyor.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

su geçirmez yalanına aldanma sakın, birkaç yerde su aldığına dair haberler vardı. hatta aldatıcı reklam yapmaktan dolayı dava açılacak diye okumuştum. ben link vermiyorum google amca ya sorunca sana söyler zaten. ama dersen ki kirlenince yıkamak yerine siler geçerim, gene de 2 kez düşün derim.  :)

Abicim tabiki su geçirmez diye havuzlara kuyulara atmam. Sürahi masaya devrildi diye triplere girip bozulmasın yeter :D  Zaten telefonları lcd temizleme spreyi ve mikrofiber bez ile temizleme taraftarıyım..  Genel olarak su geçirmediği kesin.. Arada karalama videoları veya kusurlu üretimler eminim vardır.  Baz video :

http://www.youtube.com/watch?v=t7c8L4YGqAA

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Abicim vakit ayırdığın için teşekkür ederim. :) Malesef pek bekleme şansımda yok sabrımda yok :)  Artık nokia'nın bi köşeye atıp ölüme terk ettiği Symbian^3 ile yollarımı ayırmanın vakti geldi..  Gerçi benim C7'de herşey hertürlü uygulama fazlası ile mevcut. Benim ihtiyaç duyduğum 4.5  veya 5 inç ekran.   C7'yi klüpden birine satıp üstüne ekleyip güzel bir cihaz almak idealim..   Samsung listemde yok abicim.  1 ay içerisinde almak için ne seçmeliyim karar veremedim. Galiba Xperia Z karşısında lumia925 pek bi güçsüz kaldı.    Z'ye rakip olarak htc one ile LG'nin amiral gemilerini bir araştırayım..  htc one 4-5 mp kamerayamı sahipti?

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

One X derim Ben. :)

OneX 'in + versiyonuna baktım. İşlemci ve diğer teknik veriler harika. Ama ram ileri vadede düşük mü kalır acaba. Xperia Z 2gb.   Bu X+'nın okadar işlemci ve ekran için sadece 2100mah pile sahip olması da düşündürücü Onur abicim

Sony dayanıklılık bakımından en iyilerindendir.

Katılıyorum.  Zamanında ilk akıllı telefonlardan olan Sony P990i kullandım..  İnanılmaz kaliteli bir üründü

Yorum bağlantısı
Eray Sireli

fiyatı yüksek gibiyse xperia sp'ye de bakabilirsin fiyatına göre güzel 1150 Tl

Yorum bağlantısı
Onur Demir

OneX 'in + versiyonuna baktım. İşlemci ve diğer teknik veriler harika. Ama ram ileri vadede düşük mü kalır acaba. Xperia Z 2gb.   Bu X+'nın okadar işlemci ve ekran için sadece 2100mah pile sahip olması da düşündürücü Onur abicim

Katılıyorum.  Zamanında ilk akıllı telefonlardan olan Sony P990i kullandım..  İnanılmaz kaliteli bir üründü

Ozaman Note2 :) Pişman olmazsın, Ben olmadım :)

Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

Bugün sense'te sürekli cokmeler yaşadığım için yandex.shell indirdim.

Tavsiye ediyorum benim gibi düşük donanıma sahip kişiler için.

Rss takibi bile ypiyor widgetla çok rahat bir kullanımı var ve kasılma şişme donma yasatmadi hiç.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Galaxy S4zoom nasıl abi?  Çirkin ve taşıması zor kasasına değer mi acaba fotoğraf çekimi :)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Hallettim,markette ücretsiz bass booster. 

Yorum bağlantısı

Galaxy S4zoom nasıl abi?  Çirkin ve taşıması zor kasasına değer mi acaba fotoğraf çekimi :)

Bu tür modeller piyasanın tozunu alır ama izi kalmaz. İnsanlar bir fotoğraf makinesinde telefon özelliği aramaz. Üstelik telefonda fotoğraf makinesi özelliği olan cihazlar varken. Samsung'un bir de android tabanlı fotoğraf makinesi var. Satılmayınca tabletleri ile beraber paket halinde satmaya başladı.

En nihayet 16mp bir makine 1/2.33" sensörlerle çok başarılı sonuçlar vermez. Bu modeli aldığında ne elinde tam bir fotoğraf makinesi ne de tam bir telefon olur.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Bu tür modeller piyasanın tozunu alır ama izi kalmaz. İnsanlar bir fotoğraf makinesinde telefon özelliği aramaz. Üstelik telefonda fotoğraf makinesi özelliği olan cihazlar varken. Samsung'un bir de android tabanlı fotoğraf makinesi var. Satılmayınca tabletleri ile beraber paket halinde satmaya başladı.

En nihayet 16mp bir makine 1/2.33" sensörlerle çok başarılı sonuçlar vermez. Bu modeli aldığında ne elinde tam bir fotoğraf makinesi ne de tam bir telefon olur.

Saygılarımla.

Sayende yine aydınlanmış oldum.  Vakit ayırdığın için teşekkür ederim abicim. En nihayetinde bu haftaiçi lumia920  925 ve X.Z 'nin dubai perakende fiyatları gelecek ablamdan.. Ona göre seçim yapacağım.. Belki bende senin gibi detaylı bir inceleme konusu açma şansı yakalarım.  Tekrar teşekkürler Evren abi

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Eveeet, Nokia da pes etti ve Microsoft a satıldı, sıra geldi çürük elmaya, onuda zamzung alır artık  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Sireli

Eveeet, Nokia da pes etti ve Microsoft a satıldı, sıra geldi çürük elmaya, onuda zamzung alır artık  :D

Bence hata, microsoft nokia dan daha güçlü bir marka. Nokia ürün tutundurmayı beceremedi çok geride kaldı. Microsoft kendi markasıyla girmeliydi. Şimdi ekstra birsürü reklam giderleri vs tekrar ayağa kaldırmak için bir sürü bütçe :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bence hata, microsoft nokia dan daha güçlü bir marka. Nokia ürün tutundurmayı beceremedi çok geride kaldı. Microsoft kendi markasıyla girmeliydi. Şimdi ekstra birsürü reklam giderleri vs tekrar ayağa kaldırmak için bir sürü bütçe :D

Ayağa kalkacağını kim söyledi, Microsoft= bilinmeyen bir hatayla karşılaşıldı  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...