Mehmet Kaya 7 Ağustos 2013 Paylaş 7 Ağustos 2013 Mehmet hoca'nın önerisi işe yaramazsa ben ÖM bekliyorum senden Bence seninle irtibata geçsin. Tanıdık biri Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Hay ben bu işin... hepsiburadanın yaptığına bakın, hatçe 1 in gümüşünü ne şartla satıyor, siyah ve kırmızı normal, gümüş sözleşmeliymiş, uyanık vodafone ne olucak. http://www.hepsiburada.com/liste/htc-one/productDetails.aspx?productId=telcephtcone&categoryId=371946&SKU=TELCEPHTCONE-G&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dtelcephtcone%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dhtc%255cu0020one%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch Gümüşü seçip sonra vodofone kampanyaya hiç basmadan sepete ekle de o zaman sepete ekliyor kampanyasız abi ... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Gümüşü seçip sonra vodofone kampanyaya hiç basmadan sepete ekle de o zaman sepete ekliyor kampanyasız abi ... Onu şimdi yapıyor, 1 hafta önce sadece kampanyalı sattılar, hatta mesaj atıp fırça bile attım, neyse ben zaten One ı aldım artık Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Onu şimdi yapıyor, 1 hafta önce sadece kampanyalı sattılar, hatta mesaj atıp fırça bile attım, neyse ben zaten One ı aldım artık Ben bugun okudum da :'( Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 http://sourceforge.net/projects/ytdownloader/files/dentex.youtube.downloader_v2.7.apk/download?use_mirror=garr YouTube Video Downloader http://sourceforge.net/projects/ytdownloader/?source=dlp Yorum bağlantısı
Emin Önal 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 http://sourceforge.net/projects/ytdownloader/files/dentex.youtube.downloader_v2.7.apk/download?use_mirror=garr YouTube Video Downloader http://sourceforge.net/projects/ytdownloader/?source=dlp Güvenli olmasa link vermezdim ama ben yinede sormak istedim 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 Güvenli olmasa link vermezdim ama ben yinede sormak istedim Güven bana ahbap Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 Güven bana ahbap Vallahi ben direk yükledim, sormadım bile 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Google yeni aldığı bir kararla artık uygulamalarda geliştiricilerin kafasına göre reklam vs. yerleştirmesine izin vermeyecekmiş, ayrıca kullanıcı izni olmadan uygulamaya eklenti yükleyemecek ve yine reklam vs. koyamayacakmış, böylece uygulama kalitesi ve temizliği sağlanmış olup, elma ile aramızda kalan tek fark olan market tede bu şekilde artık fark kalmayacakmış, ohh beee 3 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Google yeni aldığı bir kararla artık uygulamalarda geliştiricilerin kafasına göre reklam vs. yerleştirmesine izin vermeyecekmiş, ayrıca kullanıcı izni olmadan uygulamaya eklenti yükleyemecek ve yine reklam vs. koyamayacakmış, böylece uygulama kalitesi ve temizliği sağlanmış olup, elma ile aramızda kalan tek fark olan market tede bu şekilde artık fark kalmayacakmış, ohh beee Rootlu olsan, "AdAway" ile benim gibi bunu zaten önemsemiyor olacaktın Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Kullandığınız anti virüs programı varmı, hangisini önerirsiniz? Avast Rootlu olsan, "AdAway" ile benim gibi bunu zaten önemsemiyor olacaktın Gelmeem, gaza gelmeem, beni gaza getireceğinimi sandın, lay lay la la lay laay.... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 (düzenlendi) Er ya da geç... Banada öyle geliyor ya neyse belkide sadece root lamam yeter, ne dersin Bu arada AdAway süper gerçekten 25 Ağustos 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Ben ondan bahsediyorum zaten. Şimdilik sadece root iznini ver. Gerisi için şu Viper Rom'u bekle. Ben bekliyorum. Boot Unlock + supersu. Garanti konusunu biliyorsun, use own risk diyorum Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 (düzenlendi) Unroot yapsak, garanti işi halen sakat oluyor değilmi, hem unroot olacakmı acaba? Şurdan şak diye yaparım ama, aması var işte.... http://www.htcdev.com/ 25 Ağustos 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Valla ben olsam root'lardım. Unroot olur. Servisin de cihazın rootlu olup olmadığını kontrol edeceğini hiç sanmıyorum. Hele root-unroot işlemini anlamak için çabalayacaklarını da sanmıyorum. Net bilgi almak için servisi arasak, rootlarsanız garanti gider derler kesin 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 (düzenlendi) Rootlamadan olmazmı bu iş yahu, süperuser ı bir şekilde çalıştırsak... AdAway rootlamadan wifi yada ağdan gelen, bildirim barında çıkan reklamları engelliyor, esas dert uygulamalar, onuda google amca halledecekmiş artık. 25 Ağustos 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Rootlamadan olmazmı bu iş yahu, süperuser ı bir şekilde çalıştırsak... AdAway rootlamadan wifi yada ağdan gelen, bildirim barında çıkan reklamları engelliyor, esas dert uygulamalar, onuda google amca halledecekmiş artık. AdAway uygulama içindeki reklamları da kaldırıyor abi. Daha doğrusu görülmesini engelliyor. Örneğin zedge var, ücretsiz bir uygulama, en alt kısmında reklam barı vardır, adaway 'li cihazda o bar çıkmaz. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Valla ben olsam root'lardım. Unroot olur. Servisin de cihazın rootlu olup olmadığını kontrol edeceğini hiç sanmıyorum. Hele root-unroot işlemini anlamak için çabalayacaklarını da sanmıyorum. Net bilgi almak için servisi arasak, rootlarsanız garanti gider derler kesin Samsung'lar anlayabiliyor. HTC'leri bilemiyorum. Samsung'lar için tabi rootcountreset olayı var, sorun yok Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 AdAway uygulama içindeki reklamları da kaldırıyor abi. Daha doğrusu görülmesini engelliyor. Örneğin zedge var, ücretsiz bir uygulama, en alt kısmında reklam barı vardır, adaway 'li cihazda o bar çıkmaz. Yok, rootlarsan evet, ben root etmedende sadece üst bara gelen reklamı engelliyor diyorum, diğerini biliyorum canım Samsung'lar anlayabiliyor. HTC'leri bilemiyorum. Samsung'lar için tabi rootcountreset olayı var, sorun yok Htc de sayaç yok sanırım 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 (düzenlendi) Zafer sen bilirsin, varmı sayaç? 25 Ağustos 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Zafer sen bilirsin, varmı sayaç? Bizde sayaç yok abi. Bizdeki mesele boot kilidinin açılıp açılmadığı. Boot kilidinde "locked" yazıyor, açtıktan sonra "unlocked" ve yeniden kilitlediğinde ise "relocked" yazıyor. Yani locked değil, bir kez açtın izi kalıyor. Çok dip yöntemlerle bunu tekrar locked yapmak mümkün diyenler var. SOFF yaparak vs. Ancak bana bu da pek anlamlı gelmiyor. Zira telefonun kilidini açtığımız yer belli: htcdev.com Oradan verilen kodla kilidi açıyoruz. Bu kod da cihaz için benzersiz bir kod. Yani iş root edilip edilmediğini çözmekse, bunu htc bilebilir. Ancak bence servisler bunu pek takmazlar. Daha doğrusu oluşan arızaya göre fark etmezler. Kasada oluşan problem için servise gittiğinde root.a bakacaklarını sanmıyorum. Yazılımsal konularda da zaten sorunu kendimiz çözebiliyoruz. Karışık bir durum. Ben garantisi devam etmesine rağmen root'ladım. Tamamen hür iradeyle karar vermek şart 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Yeri burasımı bilmiyorum ama sorayım gitsin en iyisi Telefondan chrome ile nete girdiğimizde çeviri yapmasının bir yolu varmı acaba.Pc den girince yabancı siteleri olabildiğince çeviriyor ama telefondan girdiğimde bunu yapmıyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ağustos 2013 Paylaş 29 Ağustos 2013 Bu arada HTC One google kalvye desteği almasına rağmen markette uyumsuz yazıyor, bende apk sını bulup yükledim, süper oldu ve çalışıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts