İçeriğe Yönlendir

Android Uygulamaları Ve Diğer Gelişmeler

Misafir

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Mehmet hoca'nın önerisi işe yaramazsa ben ÖM bekliyorum senden :)

Bence seninle irtibata geçsin. Tanıdık biri :D
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mert Bilgin Irmak

Gümüşü seçip sonra vodofone kampanyaya hiç basmadan sepete ekle de o zaman sepete ekliyor kampanyasız   abi ...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Gümüşü seçip sonra vodofone kampanyaya hiç basmadan sepete ekle de o zaman sepete ekliyor kampanyasız   abi ...

Onu şimdi yapıyor, 1 hafta önce sadece kampanyalı sattılar, hatta mesaj atıp fırça bile attım, neyse ben zaten One ı aldım artık :)

Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak

Onu şimdi yapıyor, 1 hafta önce sadece kampanyalı sattılar, hatta mesaj atıp fırça bile attım, neyse ben zaten One ı aldım artık :)

Ben bugun okudum da :'(
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Google yeni aldığı bir kararla artık uygulamalarda geliştiricilerin kafasına göre reklam vs. yerleştirmesine izin vermeyecekmiş, ayrıca kullanıcı izni olmadan uygulamaya eklenti yükleyemecek ve yine reklam vs. koyamayacakmış, böylece uygulama kalitesi ve temizliği sağlanmış olup, elma ile aramızda kalan tek fark olan market tede bu şekilde artık fark kalmayacakmış, ohh beee :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Google yeni aldığı bir kararla artık uygulamalarda geliştiricilerin kafasına göre reklam vs. yerleştirmesine izin vermeyecekmiş, ayrıca kullanıcı izni olmadan uygulamaya eklenti yükleyemecek ve yine reklam vs. koyamayacakmış, böylece uygulama kalitesi ve temizliği sağlanmış olup, elma ile aramızda kalan tek fark olan market tede bu şekilde artık fark kalmayacakmış, ohh beee :)

Rootlu olsan, "AdAway" ile benim gibi bunu zaten önemsemiyor olacaktın :p

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Kullandığınız anti virüs programı varmı, hangisini önerirsiniz?

Avast :)

Rootlu olsan, "AdAway" ile benim gibi bunu zaten önemsemiyor olacaktın :p

Gelmeem, gaza gelmeem, beni gaza getireceğinimi sandın, lay lay la la lay laay....  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Er ya da geç... :seytan:

Banada öyle geliyor ya neyse  :D belkide sadece root lamam yeter, ne dersin  :rolleyes:

Bu arada AdAway süper gerçekten  :good1:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ben ondan bahsediyorum zaten. ;)

Şimdilik sadece root iznini ver. Gerisi için şu Viper Rom'u bekle. Ben bekliyorum.

Boot Unlock + supersu. Garanti konusunu biliyorsun, use own risk diyorum :p

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Unroot yapsak, garanti işi halen sakat oluyor değilmi, hem unroot olacakmı acaba?

Şurdan şak diye yaparım ama, aması var işte....

http://www.htcdev.com/

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Valla ben olsam root'lardım.

Unroot olur. Servisin de cihazın rootlu olup olmadığını kontrol edeceğini hiç sanmıyorum. Hele root-unroot işlemini anlamak için çabalayacaklarını da sanmıyorum.

Net bilgi almak için servisi arasak, rootlarsanız garanti gider derler kesin :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Rootlamadan olmazmı bu iş yahu, süperuser ı bir şekilde çalıştırsak...

AdAway rootlamadan wifi yada ağdan gelen, bildirim barında çıkan reklamları engelliyor, esas dert uygulamalar, onuda google amca halledecekmiş artık.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Rootlamadan olmazmı bu iş yahu, süperuser ı bir şekilde çalıştırsak...

AdAway rootlamadan wifi yada ağdan gelen, bildirim barında çıkan reklamları engelliyor, esas dert uygulamalar, onuda google amca halledecekmiş artık.

AdAway uygulama içindeki reklamları da kaldırıyor abi. Daha doğrusu görülmesini engelliyor.

Örneğin zedge var, ücretsiz bir uygulama, en alt kısmında reklam barı vardır, adaway 'li cihazda o bar çıkmaz.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Valla ben olsam root'lardım.

Unroot olur. Servisin de cihazın rootlu olup olmadığını kontrol edeceğini hiç sanmıyorum. Hele root-unroot işlemini anlamak için çabalayacaklarını da sanmıyorum.

Net bilgi almak için servisi arasak, rootlarsanız garanti gider derler kesin :D

Samsung'lar anlayabiliyor. HTC'leri bilemiyorum.

Samsung'lar için tabi rootcountreset olayı var, sorun yok :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

AdAway uygulama içindeki reklamları da kaldırıyor abi. Daha doğrusu görülmesini engelliyor.

Örneğin zedge var, ücretsiz bir uygulama, en alt kısmında reklam barı vardır, adaway 'li cihazda o bar çıkmaz.

Yok, rootlarsan evet, ben root etmedende sadece üst bara gelen reklamı engelliyor diyorum, diğerini biliyorum canım :)

Samsung'lar anlayabiliyor. HTC'leri bilemiyorum.

Samsung'lar için tabi rootcountreset olayı var, sorun yok :)

Htc de sayaç yok sanırım  :unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Zafer sen bilirsin, varmı sayaç?

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Zafer sen bilirsin, varmı sayaç?

Bizde sayaç yok abi. Bizdeki mesele boot kilidinin açılıp açılmadığı.

Boot kilidinde "locked" yazıyor, açtıktan sonra "unlocked" ve yeniden kilitlediğinde ise "relocked" yazıyor. :D Yani locked değil, bir kez açtın izi kalıyor.

Çok dip yöntemlerle bunu tekrar locked yapmak mümkün diyenler var. SOFF yaparak vs. Ancak bana bu da pek anlamlı gelmiyor. Zira telefonun kilidini açtığımız yer belli: htcdev.com :D Oradan verilen kodla kilidi açıyoruz. Bu kod da cihaz için benzersiz bir kod.

Yani iş root edilip edilmediğini çözmekse, bunu htc bilebilir. Ancak bence servisler bunu pek takmazlar. Daha doğrusu oluşan arızaya göre fark etmezler. Kasada oluşan problem için servise gittiğinde root.a bakacaklarını sanmıyorum. Yazılımsal konularda da zaten sorunu kendimiz çözebiliyoruz. Karışık bir durum. Ben garantisi devam etmesine rağmen root'ladım. Tamamen hür iradeyle karar vermek şart :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Yeri burasımı bilmiyorum ama sorayım gitsin en iyisi :D 

Telefondan chrome ile nete girdiğimizde çeviri yapmasının bir yolu varmı acaba.Pc den girince yabancı siteleri olabildiğince çeviriyor ama telefondan girdiğimde bunu yapmıyor  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bu arada HTC One google kalvye desteği almasına rağmen markette uyumsuz yazıyor, bende apk sını bulup yükledim, süper oldu ve çalışıyor :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...