Önder Kuru 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Öyle olmuyor abi eninde sonunda bilgisayar kullanılıyor. Evde 3 kişi 3 akıllı telefon, 1.5 tane leptop var. Leptoplar kapışılıyor akşamları. Bi yere kadar bence. Ben evde pc'yi 107 cm tv'ya bağladım, ekstra ekran kullanmıyorum, tableti daha doğrusu androidi keşfettikçe, pc bağımlılığım düşüyor, en son örnek ise tapatalk'tan fotoğraf paylaşımı... Önceden(yada hala işyerinde) zxro.com'dan paylaşım yaparken, evde tapatalk bu işi yapıyor hatta önce resim düzenlemeye giriyor, orada foto üstünde işaret çizim vs yapıp gönderiyorum hem zaman tasarrufu hem de kolaylık. Ama pc'nin lazım olduğu zamanlar olmuyor değil... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 swap ? Snap var hiphop cu, swat var özel tim. Eee ? Hafıza kartından belli bir bölümü RAM olarak atamakla ilgili bir şey abi. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Ben evde pc'yi 107 cm tv'ya bağladım, ekstra ekran kullanmıyorum, tableti daha doğrusu androidi keşfettikçe, pc bağımlılığım düşüyor, en son örnek ise tapatalk'tan fotoğraf paylaşımı... Önceden(yada hala işyerinde) zxro.com'dan paylaşım yaparken, evde tapatalk bu işi yapıyor hatta önce resim düzenlemeye giriyor, orada foto üstünde işaret çizim vs yapıp gönderiyorum hem zaman tasarrufu hem de kolaylık. Ama pc'nin lazım olduğu zamanlar olmuyor değil... Bende 82 cm tvden kullanıyorum. Tapatalk'ın 30 fotoğraf sınırı var. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Bu arada Asistan B yeni güncelleme aldı. İnşallah daim olur. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Dahili hafızan yüksekmiş. RAM için hiç SWAP kullandın mı abi? Aşağıdaki yoruma katılıyorum. SWAP SWAT gibi bir şey mi? swap ? Snap var hiphop cu, swat var özel tim. Eee ? 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Aşağıdaki yoruma katılıyorum. SWAP SWAT gibi bir şey mi? O zaman yapacak bir şey yok Hafıza kartından belli bir bölümü RAM olarak atamakla ilgili bir şey abi. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Bende 82 cm tvden kullanıyorum. Tapatalk'ın 30 fotoğraf sınırı var. tapatalk HD bendeki, o da mı 30?... 40 yapalım şunu? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 tapatalk HD bendeki, o da mı 30?... 40 yapalım şunu? Valla 30 fotoğraftan sonra money talks. Bu arada Asistan B yeni güncelleme aldı. İnşallah daim olur. Hergün güncelleme alıyor nerdeyse. İyi gelişiyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Aşağıdaki yoruma katılıyorum. SWAP SWAT gibi bir şey mi? Bende Ertan a katılıyorum Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 O zaman yapacak bir şey yok Swat felan yapmadim. Xda daki usaklar netti ise bilmem ben onlarin yalancisiyim.Bende Ertan a katılıyorumBize katilmayanlari zafere katilmaya davrt ediyorum. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Ben hepinize katılıyorum abi Ama gülmekten 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 Samsung yine iPhone'a sataşmış https://www.youtube.com/watch?v=3wHwKGw0Yno Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 Benim ortak, s3'ünü çocuklara verip, kendine 12 santim boyunda bir telefon almak istiyor.. Ben, telefon 12 santimi geçmeyecek diyince ne alaka diyordu Versin versin belki bir umut olur bana gelir Samsung Galaxy S3 Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 Ağustos 2013 Paylaş 4 Ağustos 2013 Bu note2 ye neden hala güncelleme gelmedi. kaç aydır 4.2 olamadı. Milletin telefon 4.3 oldu biz hala sayıyoruz yerimizde. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Ağustos 2013 Paylaş 4 Ağustos 2013 Bu note2 ye neden hala güncelleme gelmedi. kaç aydır 4.2 olamadı. Milletin telefon 4.3 oldu biz hala sayıyoruz yerimizde. Note 2 4.2yi almayacakmış abi. Direk daha üst sürüme geçecekmişiz. Öyle bir haber var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ağustos 2013 Paylaş 4 Ağustos 2013 Versin versin belki bir umut olur bana gelir Samsung Galaxy S3 Huawei dünyasına hoşgeldin Mert Güzel telefondur göreceksin.. Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Huawei dünyasına hoşgeldin Mert Güzel telefondur göreceksin.. S3 nere gitti ozaman Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 S3 nere gitti ozaman S3 ortakta hala ama Galiba ablaya gidecek Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 S3 ortakta hala ama Galiba ablaya gidecek Ben sonradan vazgeçtim Huawei 'den tek kendine aldı... S3 ün kime gideceği belli değil Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 herkes birilerine katılıyor, bende çağa uydum ve androide katıldım. aslında üniversitedeki kızıma tlf. bozulduğu için öncelikle ihtiyaçtan ve tabii ki de başarısından dolayı ödül olarak samsung galaxy s4 i9505 model telefonu aldım. ama baktım ki bu telefon çok hoş, ona vermedim. Abi genelde tersi olurdu Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 6 Ağustos 2013 Paylaş 6 Ağustos 2013 S4 Yeni yazilim geldi yükledim ufak tefek değişikler var.. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 7 Ağustos 2013 Paylaş 7 Ağustos 2013 1- Eşimin kullandığı Galaxy Wonder telefonun ekranı kırıldı nereden bulabiliriz bunu? 2- Forumda bu işi yapan varsa bana ÖM atabilir mi lütfen? Buraya bakarlar Yeni konu açmayayım dedim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Ağustos 2013 Paylaş 7 Ağustos 2013 1- Eşimin kullandığı Galaxy Wonder telefonun ekranı kırıldı nereden bulabiliriz bunu? 2- Forumda bu işi yapan varsa bana ÖM atabilir mi lütfen? Buraya bakarlar Yeni konu açmayayım dedim. http://www.sanalpazar.com/dukkan/Markacep__u268872 http://dukkanlar.gittigidiyor.com/markacep/ Aynı kişi . Ben S2 ekranı kayınbirader S3 Ekranı yaptırdı. Bir sıkıntı çıkmadı ve sanalpazardan taksit imkanı sunuyor. Servis 420 demişti ama buradan taksitli 290 tl yaptırmıştım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ağustos 2013 Paylaş 7 Ağustos 2013 1- Eşimin kullandığı Galaxy Wonder telefonun ekranı kırıldı nereden bulabiliriz bunu? 2- Forumda bu işi yapan varsa bana ÖM atabilir mi lütfen? Buraya bakarlar Yeni konu açmayayım dedim. Mehmet hoca'nın önerisi işe yaramazsa ben ÖM bekliyorum senden Yorum bağlantısı
Recommended Posts