İçeriğe Yönlendir

Android Uygulamaları Ve Diğer Gelişmeler

Misafir

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Biraz önce incik cıncığına kadar tf5 i inceledim kurdaladım, hikaye diyorum kısaca, ts4s resmen daha iyi be, tabii kendi aralarında iyi, yoksa esamesi bile okunmaz One ın yanında  :D

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

12 santimi geçince tek el ile kullanılamıyor ben sayısız testler yaptım :D

Ben tek el ile her işlemi yapabiliyorum, ortağım tek el ile telefonu bile cevaplayamıyor..

Benim elime 12 kucuk geliyor abi :D
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Benim elime 12 kucuk geliyor abi :D

Evet sen Standart S3'ü ancak kullanabilirsin.. Daha aşağısında parmakların bir birbirine dolaşır :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Daha hala 2.3.6 dayım, millet 4.3 ü konuşmaya başladı yahu...

Sonraki telefonum kesin nexus olacak...

2.3.6... vay be! :rolleyes:  Sen yine başlamışsın bir yerden benim tel standart samsung işletim sistemi... :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

2.3.6... vay be! :rolleyes:  Sen yine başlamışsın bir yerden benim tel standart samsung işletim sistemi... :D

Acil andro öneriyorum :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Note 2 yi aldığım gün güncelledim sadece. 4.1'de kaldık bizde. Daha ses seda yok. :p

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Acil andro öneriyorum :)

Evde tablet var andro 4.0, artık bilgisayarı hiç açmıyoruz tablet yetiyor... Bi de telefonu değiştirdik mi pc tarih olur herhalde...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Pişman olursun. Al üst seviye bir hTC veya Samsung, kendin güncelle istediğin sürüme.

Nexus falan hikayeymiş. Kayınçodaki Nexus 4'ü 4.3'e güncelledik, hala tırt hala tırt :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Pişman olursun. Al üst seviye bir hTC veya Samsung, kendin güncelle istediğin sürüme.

Nexus falan hikayeymiş. Kayınçodaki Nexus 4'ü 4.3'e güncelledik, hala tırt hala tırt :D

Tırt olan nedir ama? Takılma, kilitlenme mi var?

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Evde tablet var andro 4.0, artık bilgisayarı hiç açmıyoruz tablet yetiyor... Bi de telefonu değiştirdik mi pc tarih olur herhalde...

Öyle olmuyor abi eninde sonunda bilgisayar kullanılıyor. Evde 3 kişi 3 akıllı telefon, 1.5 tane leptop var. Leptoplar kapışılıyor akşamları. Bi yere kadar bence. :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Tırt olan nedir ama? Takılma, kilitlenme mi var?

Teknik olarak içerdiği donanımın hakkını verememesi diyelim kısaca.

Gerçi fiyatı da emsal donanımlardan düşük ama. Şu anda telefon alacak olsam S3 alırdım mesela. Mis gibi fiyatı var, canavar gibi donanımı var. Nexus 4 gibi yani. Custom ROM'la canına okurdum şahsen :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Galaksi S (I9000)

Dahili hafızan yüksekmiş.

RAM için hiç SWAP kullandın mı abi?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Dahili hafızan yüksekmiş.

RAM için hiç SWAP kullandın mı abi?

swap ? Snap var hiphop cu, swat var özel tim. Eee ?
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...