İçeriğe Yönlendir

Android Uygulamaları Ve Diğer Gelişmeler

Misafir

Recommended Posts

Guest Mert Boran

İstanbul için iftar vakti dedim, anlayamadım dedi :)

Bende aynisini ankara için sordum anlamadi. Ama gerçekten çok başarılı bir uygulama olmuş.
Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Bende aynisini ankara için sordum anlamadi. Ama gerçekten çok başarılı bir uygulama olmuş.

Bence de başarılı olmuş. Belli soru kalıpları var. Zamanla gelişecektir.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Yılmaz Ertek
Zafer Ayvacı
Zafer Ayvacı

Ben de onu diyorum. Al da bitsin artık bu eziyet. Geceleri rüyama giriyor :D Tuvalette falan aklıma düşüyor :crazy: Ne olacak Ali abinin hali, hala telefon alamadı diyorum, üzülüyorum. :p

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Heheh bittim vallahi, wildfire da habire uyarı veriyor, 2 güncelleme 1 telefon değişimi bulundu diye  :D

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Heheh bittim vallahi, wildfire da habire uyarı veriyor, 2 güncelleme 1 telefon değişimi bulundu diye  :D

:D Gel bu akşam verelim siparişi. Cuma'ya elinde :moto:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bizim şirket hala maaş farkı+zamları açıklamadı, 3 aylık fark var, anında alırımda bir netleşsin şu iş...  :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Heheh bittim vallahi, wildfire da habire uyarı veriyor, 2 güncelleme 1 telefon değişimi bulundu diye :D

Ali, Zaferden uzak dur. Adamım büyücümü nedir çözemedim htc deyince bi tuhaf oluyorum :s
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Benim ortak, s3'ünü çocuklara verip, kendine 12 santim boyunda bir telefon almak istiyor.. :D

Ben, telefon 12 santimi geçmeyecek diyince ne alaka diyordu :D

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

One alsın One. Siyah One.

Kaç santim hiç ölçmedim bi bakayım :D

137.4 mm. Kurtarmadı :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

12 santimi geçince tek el ile kullanılamıyor ben sayısız testler yaptım :D

Ben tek el ile her işlemi yapabiliyorum, ortağım tek el ile telefonu bile cevaplayamıyor.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...