İçeriğe Yönlendir

Android Uygulamaları Ve Diğer Gelişmeler

Misafir

Recommended Posts

Zafer Ayvacı

Windows 8 usb driverlarından olabilir abi. Ben de çok uğraştım o konuda.

Root olduktan sonra rom yüklemede sorun yok.

Custom romu bul, .zip halini hafıza kartına at, recovery modda aç, install zip ... seçeneğinden, .zip'i seç kur. Full Wipe yapman gerekir. Tabi telefon hafızasını komple siler.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

recovery modda açamadım. açılışta nereye basacağımı bilmiyorum. 

Windows 8 usb driverlarından olabilir abi. Ben de çok uğraştım o konuda. Root olduktan sonra rom yüklemede sorun yok. Custom romu bul, .zip halini hafıza kartına at, recovery modda aç, install zip ... seçeneğinden, .zip'i seç kur. Full Wipe yapman gerekir. Tabi telefon hafızasını komple siler.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

dün 4.2.2 versiyonu yükledim, pil sanki daha çabuk bitiyor.

Bi kaç yerde 4.2.2'nin pek stabil olmadığını okumuştum. Hiç kullanmadım ama, bilemiyorum.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Sani ben fazla değişiklik görmedim, yukarıdaki kısa yolları sen düzenleyebiliyorsun, baya yeni şeyler eklenmiş oraya, ayarlar sınıflanmış, rehber geç gelme olayı bunda daha iyi diyebilirim.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

recovery modda açamadım. açılışta nereye basacağımı bilmiyorum. 

Ses açma tuşuna basılı tutarken kapatma tuşuna basınca girmiyor mu ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Zafer senin mesajlarda niye bu simgeler çıkıyor :p

Bi farkımız olsun di mi? :p

Öğlen 12:00'a kadar, öğleden sonra 14:00-17:00 arasında gönderdiğim mesajlarda bu işaret çıkıyor :D Onu silince alıntı da çamur gibi oluyor.

Bizde filtre var, hiç bir yeri açmayan internet, fordclubtr 'yi açıyor. Onu da anca bu kadar açıyor :p:D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Bi farkımız olsun di mi? :p

Öğlen 12:00'a kadar, öğleden sonra 14:00-17:00 arasında gönderdiğim mesajlarda bu işaret çıkıyor :D Onu silince alıntı da çamur gibi oluyor.

Bizde filtre var, hiç bir yeri açmayan internet, fordclubtr 'yi açıyor. Onu da anca bu kadar açıyor :p:D

Bu kadar dertli olduğunu bileydim sormazdım :D Acaba bilinç altı mesajmı veriyorsun diye şeettim .. :ninja:

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Custom rom yüklemek için bootloader kilidini açmak mi gerekiyor? 

Bu kilit açılınca tekrar kapanır mı?

Açılınca garanti gider mi?

Kapanınca garanti tekrar gelir mi?

Açmadan rom yüklenmez mi?

Zafer bu da senin için  :p

Benim bilincimin üstü yok ki altı kalsın be ağam :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Kilit açılmalı, kilit kapanınca garanti geri gelir, açılmadan rom yüklenmez...

:biggrin:

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Kilit açılmalı, kilit kapanınca garanti geri gelir, açılmadan rom yüklenmez...

:biggrin:

Yapılacak iş belli oldu. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Muhteşem özellikli yeni flaşlı, harika işlevsellik le beraber andro zevkini artık ios7 ile sizlerede yaşatıyoruz, işte mega etkili devrimsel yeni flaşlı tf5s, hemen alın, 3000 tl. gibi cüzzi bir fiyatla ve 200 tl. hediye çekiyle tüm çürükelmastore larda.....  :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mustafa Yenigün

Android'de sistem performansını en üst seviyede tutmak için arka planda çalışan bir optimizasyon programı öneriniz var mı ? Ben Clean Master kullanıyorum ama genel olarak işlemleri kendim yapıyorum, otomatik optimizasyon pek geçerli değil.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Android arka planına dokunursan daha yavaş çalışır, arka plan iş yapmalı, yok iş yapmasın ama öyle gözüksün, sadece ekrandaki işi yapsın dersen çürük elma almalısın, onda gerekmez çünki arka planda birşey olmaz :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Arka plan iş yapsın tabii ama kaçak işçi çalıştırmasın :) Arada bir "Advanced Task Killer" ile bakıyorum, arka planda parti veriliyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Arka plan iş yapsın tabii ama kaçak işçi çalıştırmasın :) Arada bir "Advanced Task Killer" ile bakıyorum, arka planda parti veriliyor.

Ben fast reboot kullanıyorum her seferine 59 60 uygulama kapatıyor. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...