Mahmut Yıldız 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 Keşke biri benim telefona root işini yapsa. şu an 4.0.4 yüklü. xperia neo. wi-fi kesilmesinden bıktım. ayrıca macro çekim modunu geri istiyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 Keşke biri benim telefona root işini yapsa. şu an 4.0.4 yüklü. xperia neo. wi-fi kesilmesinden bıktım. ayrıca macro çekim modunu geri istiyorum. *#0011# komutu çalışıyorsa, menüden wifi'yi seçip, wifi power save mode kapalı durumuna getirin. Telefon kapanıp açılana kadar bu ayar sabit kalır. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 *#0011# komutu çalışıyorsa, menüden wifi'yi seçip, wifi power save mode kapalı durumuna getirin. Telefon kapanıp açılana kadar bu ayar sabit kalır. Saygılarımla. Kod çalışmadı Evren Bey, root işine gireceğim ama nasıl bilmiyorum. Biraz vakit olsa araştırırım. Yorum bağlantısı
Murat Dere 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Kod çalışmadı Evren Bey, root işine gireceğim ama nasıl bilmiyorum. Biraz vakit olsa araştırırım. yesilcin.com 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Keşke biri benim telefona root işini yapsa. şu an 4.0.4 yüklü. xperia neo. wi-fi kesilmesinden bıktım. ayrıca macro çekim modunu geri istiyorum. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2220568 Şunu deneyebilirsin abi, kolay bir yol gibi görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2220568 Şunu deneyebilirsin abi, kolay bir yol gibi görünüyor. İlk fırsatta deneyeceğim. Yorum bağlantısı
Bülent Candan 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Eğer bu uygulamaya uyumlu ve güçlü bir telefonunuz var ise, şeritte kalma uyarısı ve öndeki araç ile çarpışma uyarısını sesli ve görsel olarak android telefonunuzdan alabilirsiniz. Dört dörtlük çalıştığı söylenemez ama kullanılabilir. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.picitup.iOnRoad&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5waWNpdHVwLmlPblJvYWQiXQ.. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Eğer bu uygulamaya uyumlu ve güçlü bir telefonunuz var ise, şeritte kalma uyarısı ve öndeki araç ile çarpışma uyarısını sesli ve görsel olarak android telefonunuzdan alabilirsiniz. Dört dörtlük çalıştığı söylenemez ama kullanılabilir. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.picitup.iOnRoad&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5waWNpdHVwLmlPblJvYWQiXQ.. Konunuzu birleştirdim. Yorum bağlantısı
Bülent Candan 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Konunuzu birleştirdim. Ben de tam size mesaj göndermiştir. Forumda başlıklar soyağacı şeklinde düzenlenirse belki daha düzenli olabilir. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2220568 Şunu deneyebilirsin abi, kolay bir yol gibi görünüyor. Dün akşam pc companion ile yazılımı onar dedim, ancak sonrasında daha önce yüklediğim programları tekrar play store'dan indiremiyorum. Ne yapmam lazım? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Dün akşam pc companion ile yazılımı onar dedim, ancak sonrasında daha önce yüklediğim programları tekrar play store'dan indiremiyorum. Ne yapmam lazım? Abi ne durumdasın? Root oldu mu? Bir de bu yazdıkların ne anlama geliyor? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Sony bombayı patlatacak. Şok bir telefon geliyor. Sony Honami. http://forum.shiftdelete.net/sony/319353-sony-honami-i1-ile-gumbur-gumbur-geliyor.html Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Şunun her yeri bomba olsa n'olur Allah aşkına Tipe bak 2 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Zafer, Xperia Z çok büyük bir fırtına kopardıo biliyorsun tanıtımlarında. Büyük beklenti yarattı, yeni seriyi bekleyen Galaxyciler, one'cılar Z'yi de listeye aldılar. Günlerce takip ettiler ne zaman gelir diye. HEr zamanki gibi Sony bu modeli de ülkemize yaklaşık 4 ay gecikme ile getirdi. Yine de bir ara pazarın kaymağını alacak gibi oldular ki, full hd ekranına tav olmuş bekleyici kitlesi hüsrana uğradı. Üstüne S4 ve One gelince tarihin en yüksek fiyatı ile piyasaya kaymak yemeye giren Xperia Z şimdi olması gerektiği gibi, diğer modellerin ilk lansman fiyatı olan 1.590.-TL'lerde. Aslında daha da düşürmek istediklerini düşünüyorum ama 3 ayda %40 fiyat düşüren bir markanın bundan sonraki fiyat politikasında beklentiler değişik olacağı için, S4 ile rekabet edemeyeceklerini bile bile yakın fiyatta duruyorlar. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Ne yazık, bende budur demiştim ama zony işi kıvıramadı, neyse, işi kıvıran hatçe 1 var, şuan alabileceğim tem cihaz bu, hanomi bana gelmez, 5" büyük, tablet alırım onun yerine 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Ne yazık, bende budur demiştim ama zony işi kıvıramadı, neyse, işi kıvıran hatçe 1 var, şuan alabileceğim tem cihaz bu, hanomi bana gelmez, 5" büyük, tablet alırım onun yerine Abi ayda 2 kere budur diyorsun, taşın balıkesirden burdura Rahat edersin Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Şunun her yeri bomba olsa n'olur Allah aşkına Tipe bak Lumianın aynısı nerdeyse. Zaten sonynin telefonları hep kaba oluyor genelde. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Abi ayda 2 kere budur diyorsun, taşın balıkesirden burdura Rahat edersin He vallahi, bune kardeşim habire model çıkıyor Neyse şuan için en baba alet HTC One, başka alternatif ve rakip yok: 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 He vallahi, bune kardeşim habire model çıkıyor Neyse şuan için en baba alet HTC One, başka alternatif ve rakip yok: Alacak mısın peki? Kamuoyu bu sorunun yanıtını merak ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 evet abi al da engin tecrübelerinden faydalanalım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Vallahi bu ay karta yüklenemiyorum, fitil oldum vallahi, önümüzdeki ayda taşıt vergisi var, hay ben.... Sonuçta alacağım, inşallah alırım Off yaa, daha hatçe 1 alacağım, sonra sırada 2.0 tdi yada 1.8 tsi Leon var, çook çalışmam lazım çook Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Şu koyu yerde anlaştık Yanlız yukarıda anlaşamadık abi seninle Ciddiyim Anlaşırız merak etme sen Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Abi ne durumdasın? Root oldu mu? Bir de bu yazdıkların ne anlama geliyor? Root oldu, evde windows8 var, ondan mıdır bilmiyorum olmamıştı. Şimdi rom yükleme işini incelemeye aldım. Vakit olunca ona da bakarım. Ancak cwm'ye giremedim. telefon açılırken ses açma tuşuna bas dediler ama açılmadı. Yani yavaş yavaş gidiyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts