İçeriğe Yönlendir

Android Uygulamaları Ve Diğer Gelişmeler

Misafir

Recommended Posts

Rifat Şeker

Mx player programını bende tavsiye ederim. Samsung'un oynatıcılarına göre daha performanslı ve özellikli .

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

bs player

var her türlü formatı acıyor

Telefon için bs player var mı Uğur ?

Yorum bağlantısı
Onur Bulut

bs player

var her türlü formatı acıyor

Abi bs player çok agır Mx player kullan ve aradaki farkı kendin gör.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

galaxy s3 mini için, hızlı oynatma seçeneği olan bir video oynatma programı bulamıyorum. güncelleme gelmeden önce kendi orjinal programında vardı. o özelligi kaldırıp screenshot özelliği koymuşlar sağolsunlar.

bilen arkadaş varsa, yardımcı olmasını rica ederim.

Konunuz ilgili başlığa taşınmıştır..

Yorum bağlantısı
Rıdvan Kanbaş

Mx player programını bende tavsiye ederim. Samsung'un oynatıcılarına göre daha performanslı ve özellikli .

şu an deniycem. fakat performans falan önemli değil tek ihtiyacım elimde online dersler var ve iki kat hızlı çalıştırmak istiyorum. maalesef bu özellik neredeyse hiç bir programda yok.

Yorum bağlantısı
Rıdvan Kanbaş

denedim fakat mx playerda da bu özellik yok. sanırım en sonunda kendim yazıcam programı :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Televiyonun LG olaydı dermişim :D sanki var gibi ama bakmak lazım.

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Bunun için bir aparat lazım sanki.TV'nin usb ya da hdmi girişine takılıp, video ve resimleri kablosuz olarak aktarıyor. Ya da all share özelliğil ile yapılıyordu...Tabi TV'de de allshare olmalı...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ben olayı anlamamışım. :)

Doğru söylemişsin abi.

Bu istenen iş için MHL adaptör gerek. Oyun oynarken de, menüde gezerken de, film izlerken de telefondaki görüntüyü TV'ye aktarmak için gerekli parça mhl adaptörler var.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Sen engüzeli benim yapacağım gibi hatçe1 al, o parçayıda yanında alırız iş biter, bu hatçe 1x çilerden hayır yok, anlaşıldı :D

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
ASD, OTG, AGD, HJG, MHL vs vs diyerek Apple'cıların Apple Tv ile hallettiği şeyden mi bahsediyorsunuz? Ciddi soruyorum.

Otg kablosu telefonun girisini usb girisine ceviriyor.

Yorum bağlantısı

Dünyanın en hızlı satılan ve en çok satan telefonu sanırım. Adamlar kazanacağını kazanmıştır. Bundan S5 'in önünü açmak için indirim yapmış olabilirler. S3 bile çıkalı ne kadar oldu ki. Şu anda piyasada satılan normal android telefonu fiyatında neredeyse. Telefon alacak olsam s3 alırım.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Hasan Tahsin Şipit

İngilizce-türkçe için tavsiye edebileceginiz bir çeviri Programı var mı?

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

İngilizce-türkçe için tavsiye edebileceginiz bir çeviri Programı var mı?

Google translate var?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...