İçeriğe Yönlendir

Focus Beyaz Led Gosterge

Mehmet Taner Kadak

Recommended Posts

Mehmet Taner Kadak

Abi o eleman sizi teknolojiyi calmak icin almistir zira amerikada direksiyondan kumandali focus yok :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak

Maviler yakışmış. :bravo:

Aslinda mavi pek sevmem ama baska sansimiz yok yesilden iyi hic olmazsa :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak

Kaldi teyp ve cam acma kapama dugmeleri. Bu arada far acma kapama dugmesi beni illallah ettirdi. Elimde kaldi zaten :D Bi ara farkinda olmadan follow me yaptim. Dugmeden farlari kapatinca sadece sisler yanik kaliyor ve hicbirsekilde kapanmiyordu. Neyse sonunda onuda duzelttim.

Gosterge, far kontrol, Otomatik vites trimi vs klima kontrol dugmeleri...

020212032752.jpg

020212032914.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Mehmet Taner Kadak
(düzenlendi)

032812012844.jpg

040612195624.jpg

032212215604.jpg

040612195257.jpg

tarihinde Mehmet Taner Kadak tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)

MTK, zevk meselesi tabii de her yere beyaz olamamış gibi geldi be kardeşim. Görüntüsü güzel ama umarım resimde görüldüğü kadar parlak değildir. ;) Emek için :bravo:

Abi o eleman sizi teknolojiyi calmak icin almistir zira amerikada direksiyondan kumandali focus yok :D

Bunu ne zaman yazdın ya, kaçırmışım. :) Çalamaz, tersine mühendislik (reverse engineering) ihtimaline karşı korumalı işlemcimiz. ;)

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak

MTK, zevk meselesi tabii de her yere beyaz olamamış gibi geldi be kardeşim. Görüntüsü güzel ama umarım resimde görüldüğü kadar parlak değildir. ;) Emek için :bravo:

Olmayan heryerin beyaz olmasi mi yoksa heryerin ayni renk olmasi mi? Yani araya baska renkler de katarsam daha mi guzel olur diyorsun abi :D Aslinda ben heryerin beyaz olmasindan sikayetci degilim, resimlerde isik ayari en sonda ve cep telefonuyla cekildigi icin resimler kalitesiz. Ciplak gozle son derece modern bi hava var arabada ve isiklandirma tamamen homojen. Tek degistiremedigim yer teybin ekrani. Alet aslinda beyaz yaniyor ama uzerine yesil plastik koymuslar bu plastigide degistirmek mumkun degil.

Aslinda ilk fotodaki tavan aydinlatmasindaki garipligi sormak icin paylastim bu fotolari. Sizde fark ettiyseniz, ilk resimde tavan lambasi kapali ama haala yaniyor :D Bu bi ozellik midir yoksa problem midir? Benim acimdan problem degil cunku bu olay tam submarine light icin. Ilginc olan kendi aracima taktigim bu tavan ledlerini arkadasimin 2000 model focusuna taktim fakat onda bu durum gerceklesmedi. Yani isik komple sonuyor bendeki gibi yarim acik kalmiyor.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Olmayan heryerin beyaz olmasi mi yoksa heryerin ayni renk olmasi mi? Yani araya baska renkler de katarsam daha mi guzel olur diyorsun abi :D Aslinda ben heryerin beyaz olmasindan sikayetci degilim, resimlerde isik ayari en sonda ve cep telefonuyla cekildigi icin resimler kalitesiz. Ciplak gozle son derece modern bi hava var arabada ve isiklandirma tamamen homojen. Tek degistiremedigim yer teybin ekrani. Alet aslinda beyaz yaniyor ama uzerine yesil plastik koymuslar bu plastigide degistirmek mumkun degil.

Aslinda ilk fotodaki tavan aydinlatmasindaki garipligi sormak icin paylastim bu fotolari. Sizde fark ettiyseniz, ilk resimde tavan lambasi kapali ama haala yaniyor :D Bu bi ozellik midir yoksa problem midir? Benim acimdan problem degil cunku bu olay tam submarine light icin. Ilginc olan kendi aracima taktigim bu tavan ledlerini arkadasimin 2000 model focusuna taktim fakat onda bu durum gerceklesmedi. Yani isik komple sonuyor bendeki gibi yarim acik kalmiyor.

Çıplak gözle görmeyince böyle oluyor işte. :) Dediğin gibiyse sorun yok tabii. ;) O tavan lambası daha fazla akım çekerse yanmayı bırakır. Aslında çoğu tavan lambasında var azıcık gerilim. Ama normal ampullerin çektiği akım ledlerden fazla olduğundan yanmıyor. Led sayısını artır ya da seri direnç at, düzelir Taner. :)

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Ellerine sağlık hepsi güzel olmuş.Beyaz iyidir ayar kısıkta iken oldukca tatlı durur.Tavan lambasına artı eksi uca en az 470ohm 2watt direnç tak yanmaz.yanlız ampulün takıldıgı yerdeki uçlara bağla soket girişine değil. :good1:

Bazen ilk anda yanmayabiliyor sonraki yanışlarda belirgin olabiliyor.Ledler seni kandırmış :biggrin:

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...