İçeriğe Yönlendir

Focus Beyaz Led Gosterge

Mehmet Taner Kadak

Recommended Posts

Mehmet Taner Kadak
(düzenlendi)

Tamamen can sikintisinin eseri. Serit led aldim suan da kazima asamasindayim.

Kazimak gercekten yorucu, sabirsizlanip mahfetmek istemiyorum onun icin biraz ara verdim yarin devam edicem :)

010212153224.jpg

010212155734.jpg

010212155840.jpg

tarihinde Mehmet Taner Kadak tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Buraya bakmadan bu ise baslanilir mi abi :)

Ledleri boyle dosemeyi planliyorum.

Sağol canım. ;)

Ohh miss, ışıl ışıl olacak. Ayarından kısarsın biraz gözlerini almaz. :)

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
(düzenlendi)

19.95 $ + tax :p

Yazık. :p Burada 3 metre SMD ledi(silikonlu,arkası 3M bantlı,yani aynısı :p ) 10 lira/m aldım diye hayıflanmıştım. :p

tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak
Yazık. :p Burada 3 metre SMD ledi(silikonlu,arkası 3M bantlı,yani aynısı :p ) 10 lira/m aldım diye hayıflanmıştım. :p

Kandirmislar seni dandik o ledler ;P

Bitti... sadece 140 ve 10 da hafif solukluk var,onun disinda resimde parlama varmis gibi gozuksede aslinda cok homojen. Telefonla bu kadar oluyor :)

010312002742.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Gülü gülü kullan. Pek güsel olmuş. ;) Gısgananlar çatlasın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

SMD3528 ? SMD5050? :) seninki doğal olarak 3528'dir :p 5050 ler toptancısında bile 1 metresi 20 liradan aşağı değil :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak

Gülü gülü kullan. Pek güsel olmuş. ;) Gısgananlar çatlasın.

Sagol abi, gercekten guzel oldu. Resimdeki parlamalarin hicbiri yok, en guzeli de homojen olmasi. Birde arac uzerinde resmini cekicem ama disarisi cok soguk :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Sagol abi, gercekten guzel oldu. Resimdeki parlamalarin hicbiri yok, en guzeli de homojen olmasi. Birde arac uzerinde resmini cekicem ama disarisi cok soguk :D

Kaç derece ki Daniel Gabriel Fahrenheit olaraktan?

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak

Kaç derece ki Daniel Gabriel Fahrenheit olaraktan?

16 F

- 3 C galiba..

Yorum bağlantısı
Savaş Değişli

Usta ellerine sağlık on numara olmuş.

Bende istiyorum böyle birşey yapmayı ama ışık ayarım olmadığı için elime yüzüme bulaştırırım diye tırsıyorum :blush:

Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)

Usta ellerine sağlık on numara olmuş.

Bende istiyorum böyle birşey yapmayı ama ışık ayarım olmadığı için elime yüzüme bulaştırırım diye tırsıyorum :blush:

Get somebody to do something. :p

tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi
Türkçe meali : Bir tane Bacanak bul
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Yapılma aşamasında ki fotoğraflara bakınca sanki olmayacak gibi hissettim ama bitince güzel olmuş.Tebrikler...Güle güle kullan.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Get somebody to do something. :p

Bu mesaj Hakan Tarım tarafından düzenlendi: Bugün, 11:05

Türkçe meali : Bir tane Bacanak bul

Hakan Tarım, uğraşma len benlen. Salarım bak bacanaa üstüne. Kaçacak delik bulamazsın. :p Hakan Tarım'a kitlenen bi alet yaparız, kaçamazsın. Ona göre. :crazy:

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak

Tesekkurler arkadaslar, Mesele kazimakta.

Yapılma aşamasında ki fotoğraflara bakınca sanki olmayacak gibi hissettim ama bitince güzel olmuş.Tebrikler...Güle güle kullan.

Seni boyle hissettiren fotolarin kalitesizligi bence. :)

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

SMD3528 ? SMD5050? :) seninki doğal olarak 3528'dir :p 5050 ler toptancısında bile 1 metresi 20 liradan aşağı değil :p

5050 yi napayım,Ex mi aydınlatacam? Benim arabanın iç hacmini toplasan 2m3 yoktur. :p

3528dir doğru. Mutfak dolabı aydınlatması olarak 4 aydır her gün/18 saat kullanıyoruz. Pek bi memnununuz. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak

010312175346.jpg

Ayar en sonda ;

010312175648.jpg

Ayar en kisikta ;

010312175714.jpg`

Mehmet Harika olmuş vallahi yaa bayıldım :)

Kafayı Kırdım Osman abiye de telefon Açtım müsait olursa Yarın benim arabanın kini sökeceğim Oda kazıma işini yapacak yani en azından çalışıcam Yapacağız inşallah Umut ediyorum Olacak :) Kendime yapılan bir iş oldumu çok sabırsızım ve ben kendime asla iş yapmam Canım sıkılırsa Kırarım ondan Osman abiden yardım alacağım sinirlendiğimde en azından beni Kaldırsın işin başından :)

Sagol Can, sirada klima kontrol dugmeleri vardi ki arabayi sattim mod. yarim kaldi :D

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım
Hakan Tarım, uğraşma len benlen. Salarım bak bacanaa üstüne. Kaçacak delik bulamazsın. :p Hakan Tarım'a kitlenen bi alet yaparız, kaçamazsın. Ona göre. :crazy:

OpenSource dikkatinizi çekerim :p anti kod ile ters tepki verir :p

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mehmet Taner Kadak

Bu isi yaptiktan birkac gun sonra arabayi satinca planlarim yarida kalmisti bende obur focusuma kaldigim yerden devam ettim.

Malum havalandirma dugmeleri yesil kapli oldugu ve gostergedeki gibi kazima imkani olmadigi icin mavi led kullandim. Klima ve arka resistans aydinlatmasi icin kendimce led hazirlayip icine dosedim. Bu arada lehim yapabildigimi de kesfetmis oldum :D Yorum sizin?

012512040626.jpg

012512040510.jpg

012512040445.jpg

012512040318.jpg

012512031929.jpg

012512021637.jpg

012512021550.jpg

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Aferin len kerata. :p

Ha MTK, bizim Blaupunkt MP3 direksiyon kumandası var ya, Amerika'ya ihraç ettik dün bi tane. Marietta, GA'da Jarred BLAIR isimli bir arkadaş. Tanır mısın? :crazy:

Not: İhracat olayı gerçektir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...