İçeriğe Yönlendir

Laptop Seçimi, Ürün, Donanım Ve Fiyat Tavsiyeleri

Özgen Acar

Recommended Posts

Yasin Şimşek

Farkına vardı malın :D

Abi max 1700 bandında bana bir laptop önerebilirmisin? Bir ay beklemelimiyim fiyatlar düşer mi acaba?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Abi max 1700 bandında bana bir laptop önerebilirmisin? Bir ay beklemelimiyim fiyatlar düşer mi acaba?

Fiyatlar çok uzun zamandır düşmüyor. Dolar kuru için dua edin derim :)

Ne amaçlı arıyorsunuz?

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Fiyatlar çok uzun zamandır düşmüyor. Dolar kuru için dua edin derim :)

Ne amaçlı arıyorsunuz?

Ablam ders çalışmak için bakıyor.Word ,tarayıcı sürekli kullanılacak yani.Birde birkaç program ders ile ilgili.Ancak almışken bir kere alalım diyoruz. 

Bugün kipa da dell marka i5 işlemci ,4gb ram , 2gb ekran kartlı model 1400 dü ancak ellerinde kalmamış.Yarın gelebilir dedi görevli sence dell alınır mı fiyat bana çok uygun geldi.? 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Dell'in arıza durumunda teknik servisi biraz sorunlu. HP'nin ürünlerine yönelmenizi önerebilirim. ASUS ta bakabilirsiniz. HP'de Probook serisi bakmanız gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Dell'in arıza durumunda teknik servisi biraz sorunlu. HP'nin ürünlerine yönelmenizi önerebilirim. ASUS ta bakabilirsiniz. HP'de Probook serisi bakmanız gerekiyor.

Bende asus var çok memnunum ancak asusun fiyatları çok yüksek şuan. Tamamdır abi araştıracağım sağol
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Sani Bey'e bu alandaki özel bilgisinden ötürü bir soru sormak istiyorum.

6 ay önce Lenovo Thinkpad E540 i7 işlemcili bir laptop almıştım. Ancak bilgisayar çok yavaştı ve pil ömrü çok kısaydı. Ben çok önemsemedim ve kullandım ancak daha sonradan mikrofon arızası için servise gönderdim.

Serviste bilgisayarın anakartı ve pili değiştirildi. Acaba ben bu laptopu arızalı almış olabilir miyim? Anakart bu kadar sürede arızalanabilir mi? Sadece ofice programlarını kullanıyorum ve internet işlemlerimi yapıyorum.

Bilgisayarı aldığım siteye de açıkcası çok güvenmemiştim.

Her zaman arıza olabilir, elektronik bu. Ram düşük, sabit disk yavaşsa i7 de fayda etmez. 

Yorum bağlantısı

pcdepo dan almıştım Necati Bey. Kutu kapalıydı ama Freedos sistemdi.

Bilgisayarı aldığınıza dua edin. Zaten şu anda muhatap bulamazsınız.
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Kutusundan arizali cikabilir urunler, normaldir. Tamir olmuş sonuçta. Gule gule kullanin.

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Koşarak uzaklaşın.

Neden abi ? Ozaman geriye bu bütçeyle lenova,hp,toshiba kalıyor bunların arasında da kaçmam gereken var mı :)
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Neden abi ? Ozaman geriye bu bütçeyle lenova,hp,toshiba kalıyor bunların arasında da kaçmam gereken var mı :)

Bu bütçe ile daha iyisini bulamazsınız. HP, Lenovo ve Toshiba'ya bakın zaten.

Acer'ın teknik serivis kim? Siz biliyor musunuz?

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Bu bütçe ile daha iyisini bulamazsınız. HP, Lenovo ve Toshiba'ya bakın zaten.

Acer'ın teknik serivis kim? Siz biliyor musunuz?

Kim abi?
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Vay be destek bilişim bırakmış. Packard Bell yüzünden onlarla kaç ay kavga etmiştim onu da bırakmışlar. :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ben hep memnun kaldim valla. İntel işlemcili modellerine bakmaniz gerekiyor. Zaman zaman farkli islemciler kullanabiliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Ben hep memnun kaldim valla. İntel işlemcili modellerine bakmaniz gerekiyor. Zaman zaman farkli islemciler kullanabiliyor.

İ5 ,8gb ram 1tb hdd 2gb invdia ekran kartı 1.897tl sence?
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...