İçeriğe Yönlendir

Laptop Seçimi, Ürün, Donanım Ve Fiyat Tavsiyeleri

Özgen Acar

Recommended Posts

Borga Tansel

Windows kurmayı biliyorsanız ve evde kullanacaksanız avantaj. Ofiste kullanılacak ise yasal windows professional alınacak her türlü. Baktığınızda yine avantajlı. Standart lisansa para ödemiyorsunuz.

Çok anlamıyorum Windows kurmaktan. Bir zamanlar xp kuruyordum :D Malum kuruluma da para ödeyeceğiz :)

Yorum bağlantısı
Hasan Mustafa Öz

ilandaki Dell İnspron"u alıp Ram ini arttırabilirsiniz

Bu ürünün fiyatı makul

Yorum bağlantısı
Hasan Mustafa Öz

Ankarada Bimeks mağazalarında çalışıyorum.

bahsedilen toshiba L50-B-27J :2299.01 TL 344 tl

hediye puanı var fakat üründen her mağazada kapalı kutu kalmadı 

satın almak isterseniz internet üzerinden de satın alınabiliyor. Performans

olarak orta seviyededir. Oyun oynayacak arkadaşlar için pek önermem :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Ankarada Bimeks mağazalarında çalışıyorum.

bahsedilen toshiba L50-B-27J :2299.01 TL 344 tl

hediye puanı var fakat üründen her mağazada kapalı kutu kalmadı 

satın almak isterseniz internet üzerinden de satın alınabiliyor. Performans

olarak orta seviyededir. Oyun oynayacak arkadaşlar için pek önermem :)

Aldım bilgisayarı fakat kullanmak nasip olmadı. Ben çok oyun oynamıyorum. Euro Truck Simulator 2 'yi çalıştırsın yeter :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Murat Kırmızı

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_LENOVO-G50-80-15-6-in%C3%A7-Intel-Core-i5-5200U-2-2-GHz-4-GB-500-GB-8-GB-SSD-Windows-8-1-Notebook,103452,2116651.html?langId=-14

bunu önerir misiniz arkadaşlar ? Baldızıma alacağız. 4-5 sene idare etsin istiyoruz. Oyunla çok işi olmaz internet,film izleme v.b işler için kullanacak.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_LENOVO-G50-80-15-6-in%C3%A7-Intel-Core-i5-5200U-2-2-GHz-4-GB-500-GB-8-GB-SSD-Windows-8-1-Notebook,103452,2116651.html?langId=-14

bunu önerir misiniz arkadaşlar ? Baldızıma alacağız. 4-5 sene idare etsin istiyoruz. Oyunla çok işi olmaz internet,film izleme v.b işler için kullanacak.

Gayet iyi Murat bey :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı

Bu yorumu sizden aldığım için hiç tereddüt etmeden akşam almaya gidiyoruz o zaman. Teşekkür ederim Sani Bey..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bu yorumu sizden aldığım için hiç tereddüt etmeden akşam almaya gidiyoruz o zaman. Teşekkür ederim Sani Bey..

Hayırlı olsun :)

Yorum bağlantısı
Alper Tuğlu

Merhaba arkadaşlar

son 3 yıldır teknolojiden iyice uzaklaştım.bu yüzden görüşlerinize/tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Bu aralar internet ve ofis programlarını yoğun kullanmam gerekiyor. Bu iş ayıracağım bütçem maksimum 300 tl. Hal böyle olunca malum sitede karşıma daha çok notebooklar çıktı.

Notebooklar benim ihtiyacıma cevap verir mi?

Mesala samsung n150 modeli var kutulu 270tl f/p nasıldır?

Görüş ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Gittigidiyor da bu paralara thinkpad x60 tercihen x200 ler vs var, onlara bakinin. Ben aldim memnunum, servet abi ye aldirdim, o da memnun. Tavsiye ederim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...

Merhaba arkadaşlar,

Lise çağında ki küçük baldıza notebook ihtiyacı doğdu. Haliyle kayınvalidem araştırmamı istedi.

Lakin bir kaç yıldır bu konulardan uzak kaldım.

4-5 yıl civarı kullanabileceği 1500 tl civarında 2000 tl ye çıkmadan notebook önerebilirmisiniz.

Üst düzey oyun vs oynamaz ama her ihtimale karşı ekran kartı da iyi olursa fena olmaz.

Lenova marka cihazlar bu sıra revaçta sanırım. Lenova olursa iyi olur.

Seçeneklerim zor değildir umarım :)

Saygılar.

Yorum bağlantısı
Gündüz Can Yılmaz

Necati bey bir önceki ödev için sorduğunuz laptopa göre oldukça iyi. İşlemci kaba hesapla i5'ten düşük i3'ten yüksek. Ekran kartı fena değil, oyun için nvidia daha iyi olabilirdi ancak fiyatı göz önüne alındığında gayet uygun. İçinde windows yüklü değilmiş, gelince sizin yüklemeniz gerekir.

Murat Karadağ: Lenovo g5070, b5070 modelleri fiyat aralığınıza yakın. Bu modellere bakabilirsiniz, özellikleri çok benzer zaten.

Yorum bağlantısı

Aldım bilgisayarı fakat kullanmak nasip olmadı. Ben çok oyun oynamıyorum. Euro Truck Simulator 2 'yi çalıştırsın yeter :)

Sen yaşıyomusun arkadaşım nerelerdesin acep ? :)

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Sen yaşıyomusun arkadaşım nerelerdesin acep ? :)

Yaşamaya çalışıyoruz kardeşim. Sen nasıl oldun asıl? En son baya bir toparlanmıştın.

Yorum bağlantısı

Yaşamaya çalışıyoruz kardeşim. Sen nasıl oldun asıl? En son baya bir toparlanmıştın.

Eyw. kardeşim bi ara tıp'a öldü diye götürselerde, halen yaşıyoruz. Bu günümüze şükür diyelim, buralardaysan bir çay kahve muhabbet tertipleyelim. ?

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Eyw. kardeşim bi ara tıp'a öldü diye götürselerde, halen yaşıyoruz. Bu günümüze şükür diyelim, buralardaysan bir çay kahve muhabbet tertipleyelim. ?

İzmir'deyim kardeşim :) Oralarda olsam şimdiye yanına gelmiştim zaten ;)

Yorum bağlantısı

Arkadaşlar 4 gb ramli 2 gb ekran kartlı amd a8 4555m (850 tl) garantili 500 gb hp mi, i5 3210 asus 8gb ram 2 gb ekran kartı 750 gb hdd (1000 tl) mi. Asusun garantisi yok. Hp belki 800 e düşebilir. 4 gb ram 8 gb a yükseltilir mi? Gerek var mı?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...