Mehmet Göktürk 27 Mayıs 2015 Paylaş 27 Mayıs 2015 (düzenlendi) İşletim Sistemi yok yalnız işyerinin lisansı çalışanların evlerine yüklemeyi karşılıyor olabilir. olmayabilir de. 27 Mayıs 2015 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Mayıs 2015 Paylaş 27 Mayıs 2015 işyerinin lisansı çalışanların evlerine yüklemeyi karşılıyor olabilir. olmayabilir de. Yok, her lisans bir pc içindir hocam. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 air uygun olabilir. hafızası 4 olduğu için ucuz. (ucuz da sayılmaz). 13 inç almaya çalışın macbook Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Merhaba abilerim,Eski konum gitmiş herhalde zaten eski fiyatlarda gitti. Maddi olarak müsait olmasamda artık zorlayarak iyi bir laptop almam gerekiyor. Tercihen sıfır. Aradığım özellikler,İ7 işlemci min 2.3 ghz,En az 2 gb nvidia ekran kartı Min 8 gb ram1920x1080 ekran çözünürlüğü En az 15 inç olmalı.Bütçe ne kadar az olursa o kadar iyi. Önerileri bekliyorum. Aklımda lenovo y5070 var ama önerilere yorumlara açığım. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 (düzenlendi) Asus ve Toshiba ürünlerinden şaşma derim.Samsung olarakta inceleme yap. Fiyat olarak az bir bütçe öngörmen zor seçenekler sunar.Lenovo en son seçeneğin olsun.Thikpad versiyonlarında bulursan Samsung dan önce seçebilirsin. Her daim asus üst sınıf versiyonlar öncelikli tavsiye etmişimdir.Pişmanda olmadım lakin rakamlarını bilmiyorum.Tasarımı ciddi düşünüyorsan sana her şekilde ve bence çok uzun süre yetecek ürünlerdir.Aynı şekilde Toshiba serilerinide öneririm. Biraz belki uçuk gelebilir lakin değer kanısındayım. https://www.asus.com/tr/Notebooks_Ultrabooks/NX90SN/ https://www.asus.com/tr/Notebooks_Ultrabooks/ASUSAutomobili_Lamborghini_VX7/ https://www.asus.com/tr/Notebooks_Ultrabooks/ASUS_ZENBOOK_Touch_UX31A/ 17 Haziran 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Eğer bütçen iyi olsaydı şuradakilere bi bak derdim... http://www.erenbilgiislem.com/ Yorum bağlantısı
Alper Keskin 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Monster markasının modellerine baktın mı hiç? Yorum bağlantısı
Efe Özer 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Msı ın ınce oyuncu bılgısayarları var tam senlık ama bıraz pahalı Yorum bağlantısı
Murat Bal 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 ssd olanı makbuldür. Pcdepo ya da bi bakın derim. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 lenovo z50 i5 1920x1080 ve 16 gb ram alırsınız. tekrar mali duurm düzelince sd ile yükseltirsiniz. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Konuyu birleştirdim. 15" lerde istediğin çözünürlüğü sunan çok model yok zaten. 17" lere bakmanı öneririm. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Asus aldım. Hayırlı olsun. Şİmdilik çok hoşuma gitti. Bang olufsen ses sistemi büyüleyici. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Ses sistemine bakılırsa Nx serisi. Hayırlı olsun.İyi günlerde kullanmanı diliyorum. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Ses sistemine bakılırsa Nx serisi. Hayırlı olsun.İyi günlerde kullanmanı diliyorum. N550J abim tesekkur ederim. 1 Yorum bağlantısı
Özkan Avcı 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 N550J abim tesekkur ederim. Bu asus neden HDD'leri 5400Rpm olarak koyuyor? Standart olmuş her halde. Asus'u bu yönünden Laptop'larda sevmiyorum işte. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 Bu asus neden HDD'leri 5400Rpm olarak koyuyor? Standart olmuş her halde. Asus'u bu yönünden Laptop'larda sevmiyorum işte. Keşke 7200 olsaydı evet ama zaten yakında ssd takviyesi yaparım herhalde. Bu arada bilgisayarı 3 defa değiştirdim dün akşamdan beri. İlkinde ölü piksel vardı ikincisinin ekranında toz vardı. Bunda sorun yok çok şükür. Teknosa sağolsun sorgusuz sualsiz direk kapalı kutuyla değiştiriyor. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 (düzenlendi) Bu asus neden HDD'leri 5400Rpm olarak koyuyor? Standart olmuş her halde. Asus'u bu yönünden Laptop'larda sevmiyorum işte. Model kodlarının sonlarındaki harf değişimleri bu hdd ,ses kartı markası,baglantı birimleri vesaire donanımlarının değişmesi ile alakalı bir uygulama.Bundan dolayı bir çok markada da aynıdır.En bol seçenekli versiyonlar belli markalardadır.Asus,Toshiba,Sony gibi. Sadece tecrübemle bu yorumu yazıyorum. Rpm den dolayı en az sorun 5400rpm ve altı hdd lerdedir ve önemli bir unsurdur.7200rpm sorunlu demiyorum sadece daha az devir daha az ses daha iyi uzun ömür.Bana 5400 den daha fazla 7200 olanlar için kurtarma işi gelirdi.Özellikle kartı yanık olarak geliyordu. Bazı markalar sadece satış amaçlı bu ayrıma gitmedikleri için standard donanım olarak sunuyor. Ahh keşke Asus Çinli versiyonlara geçmeseydi diyorum ama yapacak bir şey yok.Asus her modelinde garanti kapsamı olarak en iyi dönüşü yapan firmalardan biri.Bundan dolayı satışı yapanlar çokk rahattır.Tecrübe ile sabittir. 20 Haziran 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özkan Avcı 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 Model kodlarının sonlarındaki harf değişimleri bu hdd ,ses kartı markası,baglantı birimleri vesaire donanımlarının değişmesi ile alakalı bir uygulama.Bundan dolayı bir çok markada da aynıdır.En bol seçenekli versiyonlar belli markalardadır.Asus,Toshiba,Sony gibi. Sadece tecrübemle bu yorumu yazıyorum. Rpm den dolayı en az sorun 5400rpm ve altı hdd lerdedir ve önemli bir unsurdur.7200rpm sorunlu demiyorum sadece daha az devir daha az ses daha iyi uzun ömür.Bana 5400 den daha fazla 7200 olanlar için kurtarma işi gelirdi.Özellikle kartı yanık olarak geliyordu. Bazı markalar sadece satış amaçlı bu ayrıma gitmedikleri için standard donanım olarak sunuyor. Ahh keşke Asus Çinli versiyonlara geçmeseydi diyorum ama yapacak bir şey yok.Asus her modelinde garanti kapsamı olarak en iyi dönüşü yapan firmalardan biri.Bundan dolayı satışı yapanlar çokk rahattır.Tecrübe ile sabittir. Sağlam olan 7200rpm hdd'lerde var. Ve benim kullandığım laptopta bu mevcut. SSD almadan önce de hızlıydı. Her hangi bir sıkıntıısını görmedim. 1 Yorum bağlantısı
Borga Tansel 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Yeni konu açmaya gerek yok, buradan devam.. 2 gün önce notebook'un chipset yandı. Araştırdım, yapılsa dahi çok uzun ömürlü olmadığı öğrendim. Bende malum yeni bir notebook almam lazım. Eskiden olsaydı çok iyi anlardım fakat gelişen teknolojiye ayak uyduramadım. Malum inşaat mühendisiyim. Office,autocad,google sketch up vb. programları aynı anda kullanabilmeliyim. Çok veri saklamam gerekiyor. O yüzden mümkünse 1 TB harddisk olmalı. Bütçem maksimum 2000 TL. Aşağıda bir iki tane bilgisayar buldum, iyi midir, kötü müdür, performans alabilir miyim bilmiyorum. Size danışmak istedim. Sizin de önerilerinize açığım. http://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-3543-b50f45c-intel-core-i7-5500u-2-4ghz-3-0ghz-4gb-500gb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BDBT210087205 http://www.hepsiburada.com/hp-15-r120nt-intel-core-i7-4510u-2ghz-3-1ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-k8m24ea-p-BD601307 http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-satellite-l50-core-i5-4210u-17ghz-8gb-1tb-2gb-156-w8-notebook.html Şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Dell Toshiba HP sıralaması ile önerebilirim istediklerinizden. 1 Yorum bağlantısı
Borga Tansel 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Dell Toshiba HP sıralaması ile önerebilirim istediklerinizden. Freedos olması avantaj mıdır dezavantaj mıdır peki? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Windows kurmayı biliyorsanız ve evde kullanacaksanız avantaj. Ofiste kullanılacak ise yasal windows professional alınacak her türlü. Baktığınızda yine avantajlı. Standart lisansa para ödemiyorsunuz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts