İçeriğe Yönlendir

Laptop Seçimi, Ürün, Donanım Ve Fiyat Tavsiyeleri

Özgen Acar

Recommended Posts

Furkan Avcı

Eskiden olsa MSI nin fiyatı 2.300 civarı olurdu.

Ama yinede alınabilir ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

bölümün gereği çok önemli bir makineye ihtiyacın yok. 8 GB ram olan 14 inç i5 makine al ve geç. hafif olsun.  Oyun oynaması mümkün olmayan bir makine al.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Mert listeyi sana yakıştiramadim. Casper ne len :)

Abi en uygunu o geldi. Listeyi diziverince. Bunda evdeki dandik casperdan çok memnun olmamizin da etkisi olabilir. :p

Forum dan 200 tlye aldım 2-3 kere su döküldü. Kaç kere düştü. Kaç kere fan temizledim dagittim termal macun vs. Tık demedi. Şu an bozulsa üzülmem. Parasinin hakkını çok iyi verdi. 2 sene olmustur alali. :)

Ama caspera büyük para bağlamam sanirim.

bölümün gereği çok önemli bir makineye ihtiyacın yok. 8 GB ram olan 14 inç i5 makine al ve geç. hafif olsun. Oyun oynaması mümkün olmayan bir makine al.

Hocam,

Okul zaten bana i5 işlemcili 4 gb ramli 15.6 ekran bir fujitsu verdi fakat yeterli değil. Ekran kartı zaten tumlesik olduğundan bizim programlar ağır geliyor. İyi bir makine alsamda çok oyun düşkünü biri değilim zaten. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Ne okuyorsun sen? nasıl yetmez? biraz bekle bence.

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Ne okuyorsun sen? nasıl yetmez? biraz bekle bence.

Görsel iletişim tasarımı. Maya,adobe illustrator felan grafik agirlikli programlar gerekli. Zaten birde grafik tablet masrafı girecek isin içine.

Zaten acelem de yok hocam. 2. Döneme kadar bekleyeceğim. Ocakta felan alırım. Şimdi kampanya kolluyorum. :)

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

$ iyi yükselmiş. Bi kaç kere düşün derim alırken.

Garantili ikinci el de bakınabilirsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Fazla para vermeden orta düzey bir makine topla mac os çak, donanımı en son damlasına kadar kullan.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Fazla para vermeden orta düzey bir makine topla mac os çak, donanımı en son damlasına kadar kullan.

Mac os ve donanimi sonuna kadar? Be ictin sen yahu :D
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Abi en uygunu o geldi. Listeyi diziverince. Bunda evdeki dandik casperdan çok memnun olmamizin da etkisi olabilir. :p

Forum dan 200 tlye aldım 2-3 kere su döküldü. Kaç kere düştü. Kaç kere fan temizledim dagittim termal macun vs. Tık demedi. Şu an bozulsa üzülmem. Parasinin hakkını çok iyi verdi. 2 sene olmustur alali. :)

Ama caspera büyük para bağlamam sanirim.

Casper  :i-ih:     3gb dediğin ekran kartı ne var casperda?

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Mac os ve donanimi sonuna kadar? Be ictin sen yahu :D

Hakan Tarım gitmeyeydi eyiydi :p

Hacı aynı donanımlı win ve mac os pc lerde bizim fotoğraf işleme programları mac de daha canavar çalışıyor. Adobe filan

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

O donanimdan degil, işletim sistemine yazilan yazilimdan. Donanim dedigin zaman render veya oyun gelir. Render her ikisinde de yaparsin ama oyun, ciks.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

O donanimdan degil, işletim sistemine yazilan yazilimdan. Donanim dedigin zaman render veya oyun gelir. Render her ikisinde de yaparsin ama oyun, ciks.

Ben bilmem daha canavar mı canavar. Oyunda oynamasın canim ne işi var öğrencinin. :D

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Doların artması sebebiyle bu işi Ocak ayına erteledim. 1 günde 200 tl artan pc'ler var. :(

Casper  :i-ih:     3gb dediğin ekran kartı ne var casperda?

Nvidia GeForce GT745M abi. 

Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Herkese merhabalar. Bizim laptop ömrünü tamamladi. 1500 civarında laptop tavsiyelerinize ihtiyacim var. Hp disinda her marka olabilir.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Herkese merhabalar. Bizim laptop ömrünü tamamladi. 1500 civarında laptop tavsiyelerinize ihtiyacim var. Hp disinda her marka olabilir.

Ne amaçla kullanılacak?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Ne amaçla kullanılacak?

Günlük kullanım, film izleme, e okul işlemleri, yazili hazirlama, basit oyunlar oynamak. Öyle çok beklentilerim yok. Uzun seneler kullanabiliyim bide.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Günlük kullanım, film izleme, e okul işlemleri, yazili hazirlama, basit oyunlar oynamak. Öyle çok beklentilerim yok. Uzun seneler kullanabiliyim bide.

Sürekli taşımayı planlıyor musunuz yoksa genelde sabit mi olacak?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Sürekli taşımayı planlıyor musunuz yoksa genelde sabit mi olacak?

Yok genelde evde kullanilacak. Ama evde surekli yer ddeğiştirir. Okula donemde bir kac kere götürürüm. Yaz tatillerinde yanima alabilirim
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Sani aynı ürünün win 8.1 işletim sistemlisi bile bende 1.650 tl...

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sani aynı ürünün win 8.1 işletim sistemlisi bile bende 1.650 tl...

Bu ürünün bir çok kombinasyonu var. Sizin ki muhtemelen ilk sıradaki.

i5 onboard ekran kartlı

i5 harici ekran kartlı

i5 onboard ekran kartlı ve işletim sistemli

i5 harici ekran kartlı ve işletim sistemli

i7 harici ekran kartlı

i7 harici ekran kartlı ve işletim sistemli

Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Sani yeni ürünlerin bir çoğunda onboard+harici ekran kartlı olarak geliyor.Bendekide öyle ve hdd 1tb

Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

http://www.webdenal.com/lenovo-20c6a01500_650056.html

Şu ürün gayet işinizi görecektir.

işletim sistemi kurulu değil diyorlar, biz mi kuruyoruz? Fiyat olarak biraz pahalı geldi.baska alternatif var mi? Bi de vatan, bimeks gibi magazalarda bu ürünü bulabilir miyiz? Elektronik eşya alırken magazada incelemek isterim.
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

işletim sistemi kurulu değil diyorlar, biz mi kuruyoruz? Fiyat olarak biraz pahalı geldi.baska alternatif var mi? Bi de vatan, bimeks gibi magazalarda bu ürünü bulabilir miyiz? Elektronik eşya alırken magazada incelemek isterim.

Ucuz olması için sizin kurmanız daha iyi.

Vatan dan da beğeneyim sizin için bi şeyler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Ucuz olması için sizin kurmanız daha iyi.

Vatan dan da beğeneyim sizin için bi şeyler.

teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...