İçeriğe Yönlendir

Laptop Seçimi, Ürün, Donanım Ve Fiyat Tavsiyeleri

Özgen Acar

Recommended Posts

Abdurrahman Bedir

Özel bir uygulama sebebiyle isteniyor olabilir Çağlar Abi. Örneğin, birçok fotoğraf laboratuvarında bulunan Fuji Frontier 350 dijital baskı makinasının bilgisayarı halen Windows 2000, değiştiremiyorsun, çünkü baskı programı çalışmıyor. :)

Evet özel bir uygulama olacak bilgisayarda,onun için en az professional düzeyde olması gerekiyor,yarın arayıp dediğiniz gibi XP mi yoksa Win7 mi net olarak öğrenmem lazım...

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Özel bir uygulama sebebiyle isteniyor olabilir Çağlar Abi. Örneğin, birçok fotoğraf laboratuvarında bulunan Fuji Frontier 350 dijital baskı makinasının bilgisayarı halen Windows 2000, değiştiremiyorsun, çünkü baskı programı çalışmıyor. :)

Yuuuh, koskoca fuji ne diyor?

"Bi kaç bin dolarlık makineyi yenileyin, sürücü çıkarmıyoruz" mu yoksa?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

win 2000 :wub: çok severdim kendilerini, programın babasıdır

2000 mi xp'mi deseler 2000 derim valla. Sade, daha az kaynak kullanıyor vs :)

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Bedir

Çağlar beyin tavsiye ettiği Asus X54C'yi hepsiburadadan sipariş ettim(812 TL),umarım performansı iş için yeterlidir...

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

benim laptop baya antika olmuştu, internet'te bile zor bağlanıyordu nerdeyse :) geçen bir markette 699 Tl. ye samsung RV515 gördüm amd işlemci, çift çekirdek bana fazlasıyla yetiyor. normal fiyatı 1099 tl.

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Bedir

benim laptop baya antika olmuştu, internet'te bile zor bağlanıyordu nerdeyse :) geçen bir markette 699 Tl. ye samsung RV515 gördüm amd işlemci, çift çekirdek bana fazlasıyla yetiyor. normal fiyatı 1099 tl.

bugün Vatan bilgisayara gidip dediğiniz bilgisayarı sordum,teşhir ürünü olduğu için 659 TL dedi,ancak ön belleği çok düşük olduğu için tavsiye etmediler,bende onun yerine Asus X54C aldım...

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Hayırlı olsun, ben sadece internet ve mailllere bakmak için aldım, şimdilik çokta iyi gidiyor.

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Bedir

Hayırlı olsun, ben sadece internet ve mailllere bakmak için aldım, şimdilik çokta iyi gidiyor.

sağolun,şahsi kullanım için ise lenovo u 310 veya benzeri bir laptop alacağım,araştırmalarım sonucunda Lenovo ve Asus'un daha çok tutulduğunu gördüm...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

markalara bu kadar takılmayın, dünyada 2 adet cpu üreticisi var sadece, hdd ve ram de keza aşağı yukarı aynı, hızları karşılaştırın ama

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gürhan Onaylı

1000 tl ye kadar laptop almak istiyorum.Bu konudan hiç anlamam yardımlarınızı bekliyorum.pes 2012 oynaya bileyim yeterli

lenova nasıl 1085 tl diyorlar fiyatına

LENOVOG580 CORE İ3 2350M-2.30GHZ-4GB DDR3-500GB-15.6"-DVDRW-1024MB GT610M-CM-BT-W7BAS

Özellikler

İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i3 İşlemci Numarası 2350M İşlemci Hızı 2.3 GHz Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB Disk Kapasitesi 500 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 1 GB Ekran Kartı Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT610M Ekran Boyu 15.6 inch Monitör Tipi LED Maksimum Çözünürlük 1366 x 768 Optik Sürücü DVD±RW İşletim Sistemi 7 Home Basic 64 Bit Tr Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza Bağlantı Özellikleri Bluetooth

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

i5 işlemcili modelleri tercih etmenizi öneririm. 1000tl yerine 1200tl gibi rakamlara gani gani i5'ler mevcut.

işletim sistemine takılmayın, aldıktan sonra win7 pro kurdurun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gürhan Onaylı

Hafta sonu bakayım media markete , vatan bilgisayarda'da güzel indirimler oluyor

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

Spesifik mesleki programlar ve performans gerektiren oyunlar çalıştırmıyorsanız ihtiyacınıza göre makul en ekonomik fiyatlı ve servis&garanti desteği iyi olan bir marka/model den yana tercih kullanmak gerektiğini düşünüyorum...

Bence elektroniğin böyle hızlı değişen bir tüketim ekonomisi haline geldiği bu dönemde bir bilgisayar almak zamanla kullanıp bittiğinde çöpe attığınız kurşun kalem almaktan farksız...

Şu ürün standart ofis+internet işleri için bence gayet ideal bi ürün hem oldukça makul hem batarya süresi çok iyi hemde fiyatına göre gayet kibar ölçülere sahip... Fiyatının makul olma sebebi ise, standart işlerde en fazla bi kaç saniye fazla beklersiniz...

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-np300e5c-a01tr-intel-celeron-b815-16ghz-2gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd301100&categoryId=98

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gürhan Onaylı

Fiyat çok iyi dediğiniz gibi fazla oyun oynamam internet işleri için kullanılacak genelde

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Gürhan Onaylı

teknomarketim.com Ankara güvenilir bir sitemi

LENOVO Z570 59-331263 CI5-2450 2.5Ghz 4GB 500GB 1GB GT520M 15.6"

En iyi fiyat ve yanında soğutucu.mause.çanta hediyeli

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hiç duymadığım bir site...

Vatan, eksen, ereyon vs.. Buralara baktınız mı?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Sireli

teknomarketim.com Ankara güvenilir bir sitemi

LENOVO Z570 59-331263 CI5-2450 2.5Ghz 4GB 500GB 1GB GT520M 15.6"

En iyi fiyat ve yanında soğutucu.mause.çanta hediyeli

gt520m 64 bit, yani oyun falan oynarsanız birçoğunu oynamayazsınız. gt540 olursa ne güzel.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gürhan Onaylı

Bu gün bu laptopu sipariş ettim nasıl iyimi özellikleri

LENOVO 59-331263 Z570 CI5-2450 2.5 Z570 4/500/1G/15.6/DOS

CPU Ailesi INTEL CORE I5

İşlemci Modeli INTEL CI5-2450 2,5GHZ

Cache Bellek 3 MB

Ekran Tipi HD LED

Ekran Boyutu (Inch) 15,6

Dogal Ekran Cozunurlugu 1366X768

Ekran Kartı Bellek Kapasitesi 1 GB HARICI

Sistem belleği türü DDR III 1066 MHZ

Standart Sistem Belleği (MB) 4096

Maks. Sistem Belleği (MB) 8.192

Sabit Disk (Gb) 500,0

Sabit Disk Devir Hızı (rpm) 5.400

Optik sürücü tipi SUPERMULTI DVD-R/RW

Ses DAHILI HOPARLOR

Ses Bağlantıları KULAKLIK

Ses Bağlantıları MIC

Bluetooth VAR

WLAN/Wi-Fi VAR

Network 10/100/1000 MBIT

Modem Yok

Tuş Dizimi Q TR

Fare türü TOUCHPAD

Parmak İzi Okuyucu VAR

Kamera VAR

Pil Ömrü Cinsi 6-cell Li-lon Battery

Tasınabilir Bilgisayar Türü NOTEBOOK

Net Agırlık Aralıgı KG 2 - 2,5

İşletim Sistemi DOS

Hiç duymadığım bir site...

Vatan, eksen, ereyon vs.. Buralara baktınız mı?

Çok araştırdım bir arkadaşım yardımcı oldu üsteki pcyi aldım.

gt520m 64 bit, yani oyun falan oynarsanız birçoğunu oynamayazsınız. gt540 olursa ne güzel.

Aldığım yere sordum özellikle kaç bit olduğunu 128 olduğunu belirtti Eray

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Alınmış, alınmıştır.

Güle güle kullanın :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Sireli

Aldığım yere sordum özellikle kaç bit olduğunu 128 olduğunu belirtti Eray

Yanlış söylemişler, gt525m 128 bit ama 520m 64 bit. Zaten fifa 2012 falan kurarsanız muhtemelen yamasız ekran kartı çalıştırmayacaktır. Birde ram 1333mhz olabilirdi. Sanırım bu ilk çıkan ikinci nesillerden. Kaça aldınız bilmiyorum ama 1100-1150 TL bandında alınabilir bir ürün.. Onun dışında lenovo sağlam bir markadır. Hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...