İçeriğe Yönlendir

Tüvtürk'Te Kusurlu Çıktım

Semih Saner

Recommended Posts

Selçuk Özkan

10 gün önce bende de sadece kısa hüzmeli far ayarı yüksek çıktı. Hafif kusurlu geçtim. Yetkiliye içeride ayar vardı indirebilirsin dedim bana abi herkesde çıkıyor hafif kusur dedi.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

10 gün önce bende de sadece kısa hüzmeli far ayarı yüksek çıktı. Hafif kusurlu geçtim. Yetkiliye içeride ayar vardı indirebilirsin dedim bana abi herkesde çıkıyor hafif kusur dedi.

Kontrolu sıfırdayken yapıyor olmalılar zaten ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Gazete koskoca ilanı vardı tüvturk un , teşekkrüler diye, sanki zorunlu değilmişiz de sanki muadili varmış da, biz zevkimizden gidiyormuşuz gibimi algılıyorlar nedir kendilerini.

Yorum bağlantısı
Osman Bala

bunu yapmak lazım :rofl: gidecek olan 130 TL varsın gitsin ne şamata çıkar, düön geriye garantiden ayar yaptır, götür yine kalsın, dön geriye dava aç iade et, yer yerinden oynamaz ise :rofl:

Önce alt takım kontrolü için yukarı kaldırıyorlar, yere indirince tekerlek geometrisi bozuluyor ve ardından far kontrolü yapılıyor, yok böyle bir rezilllik, özelleşti, giden vatandaşın cebine periyodik olarak girecek olan gelir oldu......

Şirketin 0 Elantraya LPG takıldığından muayeneye gidecek sonucu buraya yazarım. :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

benim araçda lpg dolayısı ile sıfırken gitmişdi far ayarı çok yüksek diye hafif kusurlu geçti :)

O kağıt ile servise gidin, şikayette bulunun :D hakkınız. Koca Tüvturk yanlış yapacak değil ya, fellalileri bile onlar kontrol ediyorlar.

Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt

Bugün hafif kusurlu olarak 2 muayenemizi yapmışa olduk. Kusurlar aklımda kaldığı kadarıyla;

Sağ, kısa far ayarsız,

LPG etiketi camda yok,

motor numarası okunmuyor,

yedek lastik sabit değil,

yağlı ve kirli motor gömleği.

LPG tankını yeniden taktırmakla başlayan serüven, sızdırmazlık raporu, egzoz emisyon pulu, yangın söndürme tüpü yenileme ve TUVTURK muayene ile son buldu. Çok uzun ama faydalı bir serüven oldu.

Bu arada 2012 ile birlikte Sızdırmazlık Raporu artık hafif kusur sınıfına girmiş.

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin
(düzenlendi)

Tüvtürk'ü bu zamana kadar hiç anlamadım bu saatten sonra anlayabilirmiyim bilemiyorum..

Aracı aldığımızdan beri filmler hafif kusur tamam.. Ama muayeneye sokmadan 15 dk önce serviste far ayarı ve bakımı yaptırdım.. Servisle Tüvtürk arası 7 km o arada far ayarı nasıl bozulur onuda anlamış değilim..

Geçen senede yazın turbo hortumunu değiştirdim.. Motor üstten yıkandı alttan yıkanmadı.. Muayenede sadece motorda yağ kaçakları var diye rapor tutmuşlar.. O da alttan baktığı için öyle rapor etmiş.. Halbuki camlarda daha koyu film vardı.. Far ampulü değişmişti ve onlara göre daha birçok kusur vardı..

Yani diyeceğim şu ki adamlar gelişi güzel bakıyorlar.. Heryerde aynı mı tabiki değil ama isim vermek gerekirse aracınızın muayeneden geçemeyeceğini düşünüyorsanız kesinlikle Muğla-Milas TüvTürk'e gidin derim.. Artık bu duruma geldik ki onların muayeneyi düzgün yapmaması işimize gelmeye başladı..

tarihinde Sercan Eskin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...